Czarna przestępczość

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty
OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Podkurwianie białych liberałów faktami - bezcenne:

vice_post.png

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Kolejna zbrodnia na białych w USA, o której NIKT nie usłyszy - trzech wykluczonych społecznie Afroamerykanów włamało się do domu białego pastor i zgwałciło jego ciężarną żonę, po czym ją zastrzelili.

Niestety - ofiary to byli ludzie głęboko wierzący i zamiast nawoływać do zlinczowania czarnuchów-morderców, przebaczają im i szukają pociechy w Jezusie Chrystusie.

http://fox59.com/2015/11/23/impd-makes-arrests-in-amanda-blackburn-case/

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Upośledzenie ekonomicznie Afro-Amerykanów znowu pchnęło ich do przestępstwa.

Biały mężczyzna zaatakowany na stacji benzynowej: pobity prawie na śmierć, polany alkoholem i przejechany autem, gdy leżał nieprzytomny na asfalcie.

Wybaczmy tym Afro-Amerykanom, gdyż to 1000 lat niewolnictwa i bieda pchają ich do popełniania masowo zbrodni.

Przypominam:

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Temat jest o murzyńskiej przestępczości - w domyśle Murzyni w krajach cywilizacji łacińskiej białego człowieka. A nie afrykańskie zadupie epoki kamienia łupanego 2016.

KamilZett

New Member
6
14
Upośledzenie ekonomicznie Afro-Amerykanów znowu pchnęło ich do przestępstwa.

Biały mężczyzna zaatakowany na stacji benzynowej: pobity prawie na śmierć, polany alkoholem i przejechany autem, gdy leżał nieprzytomny na asfalcie.

Wybaczmy tym Afro-Amerykanom, gdyż to 1000 lat niewolnictwa i bieda pchają ich do popełniania masowo zbrodni.

Przypominam:

Efff noż się w kieszeni otwiera jak to mawiają...

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 206
Temat jest o murzyńskiej przestępczości - w domyśle Murzyni w krajach cywilizacji łacińskiej białego człowieka. A nie afrykańskie zadupie epoki kamienia łupanego 2016.
Niedługo ci Murzyni z afrykańskiego zadupia epoki kamienia łupanego przybędą do krajów cywilizowanej Europy, jeśli polityka nadal będzie taka jaka jest. Tak na przestrodze dla niektórych naiwniaków...

I przy uwadze na narzekania na zły los zwierząt w kręgu cywilizacji łacińskiej, kiedy sto lat temu prawie nikt by się nie przejął podrzynaną krową (a dzisiaj to powstają dokumenty typu "Earthlings").

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
'Don't Make the Black Kids Angry': The hoax of black victimization and those who enable it.

Black people are relentless victims of relentless white violence, often at the end of a badge -- for No Reason What So Ever.

That is the biggest lie of our generation. Because just the opposite is true.

War on black people, anyone?

Black crime and violence against whites, gays, women, seniors, young people and lots of others is astronomically out of proportion.

It just won't quit. Neither will the excuses. Or the denials. Or the black on white hostility. Or those who encourage it.

That is what 'Don't Make the Black Kids Angry' is about.

In 2013, more and more people began to figure out that the traditional excuses -- jobs, poverty, schooling, whatever -- for black crime and mayhem were not really working any more.

Now they have a new excuse. The ultimate excuse: White racism is everywhere. White racism is permanent. White racism explains everything.

And right away, you can see the enormous difference between what they said happened.

And what really happened.

* You will read about a young mother with two children who found a group of black people burglarizing her home. After she called police, large groups of black people taunted, harassed, vandalized, threatened, and finally burned down her house.

All while police shrugged their shoulder and said there was not much they could do. Hard to believe, you'll get a link to this 911 call, and you can hear it for yourself.

* You'll learn about the massive black on Asian violence against more than 1000 recent Asian immigrants that city officials blamed on Asian naivette and said that was not unusual because it happens to all immigrants.

* You'll read about about 40,000 black people destroying a tourist town because some said they "did not feel welcome."

* We'll see examples of widespread black mob violence in small towns. And in bigger places where people pride themselves on racial tolerance.

And what about the virulent black mob violence on Memorial Day, the Fourth of July, even Christmas. We'll see how widespread that is, how it has been happening for a long time.

And all the time will see how local media deny, ignore, condone, encourage, even lie about it.

* We'll visit college campuses, where students are soft targets. We'll learn how black student groups hate it when school records show that violent crime and robbery in and around campus is a black thing.

* We document large scale black mob violence at movie theaters and malls. And observe the enormous difference between what they say happened, and what the video show really happened.

* We'll see how black on white racial hostility in taught in thousands of schools around the country. How children learn that white racism is everywhere. All the time. And explains everything.

* We'll go into the inner chambers of the Society of Professional Journalists, and how they tell their members how to cover black crime and violence: Don't.

* We'll take a look at Black History Month, and how it is remembered with violence and denial.

* And we will meet the victims, one after another.

And more and more and more examples of black mob violence from around the country until denial is no longer an option.

All written without racism. Or rancor. Or apologies.

My work has appeared in more than 1000 news sites around the world, including the New York Times, Los Angeles Times, San Diego Union-Tribune, NPR and many, many more.

My story on how a black man was unjustly convicted of trying to kill his white girl friend resulted in his release from state prison. And was featured on NPR and Court TV.

Don't Make the Back Kids Angry breaks new ground, with new stories of black mob violence and black on white crime.

When you are finished, you might have some causes and solutions, but you will definitely have no reason to deny the existence of this epidemic of crime and violence.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Tłumaczenie powyższego dla tych, co nie rozumio po amerykańsku:

Chcę, żeby było wiadomo: wolałbym spędzić czas w towarzystwie dziesięciu białych niż dziesięciu czarnych. Wolałbym zamieszkać w sąsiedztwie czterech rodzin pokumanych z Ku Klux Klanem niż czterech rodzin powiązanych z murzyńskim gangiem. Wolałbym mieszkać obok białych rasistów, bo wiem, że oni nie zaczęliby ostrzeliwać mojego domu, palić krzyży na podwórku ani kraść czy rabować mojego mienia. Po prostu nie gadaliby ze mną i zabronili spotykać się ze swoimi córkami. Co innego gangsta czarnuchy albo zwykli czarnoskórzy zwolennicy ruchu BlackLivesMatter. Oni będą mi grozić, obrabują mnie, wejdą mi na teren posesji i będą przeszkadzać w wykonywaniu codziennych czynności. Zostałem czterokrotnie okradziony przez czarnuchów, z czego aż trzy razy w zamożnej dzielnicy. Śledzili mnie do samego końca i nie zaatakowali po drodze żadnego białego, uwzięli się tylko na mnie.

Wśród czarnych nie ma perspektyw na rozwój. Wszyscy ludzie, których znacie, a którzy odnieśli sukces w życiu, musieli najpierw odizolować się od czarnej społeczności, aby móc się rozwijać. I to jest cholerny wstyd. Tak więc powtarzam: wolę przebywać w towarzystwie białych. Nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się utkwić w windzie z białymi kolesiami z obawą, że mnie obrabują albo zastrzelą. Nigdy nie byłem na festiwalu muzyki country i nie widziałem, żeby biali tłukli się tam między sobą. W amerykańskich Murzynach jest coś z natury nieokrzesanego i brutalnego, ale boimy się do tego przyznać. No cóż, ja się nie boję.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Poniżej macie kolejny dowód, dlaczego do murzyńskich miast TRZEBA KONIECZNIE wchodzić/wjeżdżać z bronią palną (oczywiście najlepiej takich miejsc po prostu unikać). Long story szort: biała kobieta zgwałcona przez Murzyna odbiera mu broń i władowuje w niego cały magazynek. Czyli jednak happy end pomimo początkowego dramatu.

http://www.al.com/news/birmingham/index.ssf/2015/12/woman_abducted_raped_repeatedl.html

Colin Flaherty referuje przebieg incydentu:

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Kilka lat temu chicagowska policja wysadziła z radiowozu w murzyńskiej dzielnicy białą kobietę, cierpiącą na zaburzenia psychiczne, którą wcześniej aresztowano za jakieś drobne przewinienie. I ta kobieta chwilę potem została zgwałcona i wyrzucona z okna na siódmym piętrze jednego z budynków. Cudem przeżyła, choć w obecnym stanie jest już tylko warzywem. Sędzia rozpatrujący tę sprawę powiedział coś niesamowicie zabawnego: "Równie dobrze mogli ją wsadzić do klatki z lwami."

Tak bardzo niebezpieczne są murzyńskie dzielnice w USA.

"The woman, who is now 27-years-old, suffered permanent brain damage from her fall and now needs constant medical attention. The settlement is the largest in city history."

http://www.sullivan-county.com/racism/christina_eilman.htm
http://www.dailymail.co.uk/news/art...ory-window-police-failed-proper-care-her.html

Do góry Bottom