Czarna przestępczość

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty

Cptkap

Well-Known Member
701
3 230
journalist_firearm_id.jpg

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 206
Nowojorska dziennikarka powtórzyła eksperyment z 1939 roku o tym jak czarnoskóre dzieci siebie spostrzegają na przykładzie lalek.

Jak myślicie? Kiedy zdejmą z tube'a i oskarżą maluchy o zdradę rasy?

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Podobno strzelec miał wykrzykiwać w kościele "You rape our women and are taking over our country." Pierwszy człon jest jak najbardziej prawdziwy. Biali gwałcą rocznie może z 10 czarnych kobiet, podczas gdy czarni gwałcą tysiące białych. Co ciekawe, dane na ten temat były regularnie publikowane przez DOJ, a kilka lat temu za sprawą interwencji Erica "My People" Holdera publikacje wstrzymano.

I przeklejam z mojego fejsa:

W mediach gównoburza z powodu wypowiedzi członka zarządu NRA, Charlesa Cottona, który wyciągnął na światło dzienne kilka faktów z przeszłości wielebnego Clementa Pinckneaya - murzyńskiego pastora zastrzelonego w środę w kościele w Charleston.

Otóż jak się okazuje, w przerwach między tłumaczeniem z Bożego na nasze Pinckneay uprawiał czynnie politykę - w dniu, w którym został zamordowany, pomagał rozkręcać kampanię prezydencką Hillary Clinton, a jako stanowy senator z ramienia Partii Demokratycznej od początku swojej kariery publicznej aktywnie lobbował w lokalnej legislaturze za stopniowym rozbrajaniem ludności cywilnej zamieszkującej Południową Karolinę. Najlepszy numer: w 2011 roku głosował przeciw ustawie uchylającej zakaz wnoszenia broni palnej do kościołów. Tak, dobrze przeczytaliście - głosował PRZECIW. Poprawka ostatecznie przepadła, nie uzyskując wymaganej większości.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Ron Unz zaczął kompletować przypadki masowych mordów popełnionych przez czarnych na białych z uwzględnieniem wszelkich motywów i w oparciu o nową definicje masowego mordu, którą rok temu zaproponowała administracja Obamy (trzy ofiary lub więcej w przeciągu 24 godzin). Przedział czasowy: od 1964 roku do teraźniejszości.

Przykładowo: nie wiedziałem, ze w 1987 roku w Kalifornii David Augustus Burke zamordował 40 białych (+ dwóch Azjatów i jednego Latynosa) na pokładzie samolotu rejsowego Pacific Southwest Airlines. 4 zastrzelił, reszta zginęła w wyniku sprowokowanej przez niego katastrofy lotniczej.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_Southwest_Airlines_Flight_1771

Czekam na końcowy tekst z opisem udokumentowanych incydentów.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Morderca 9 czarnych w kościele w SC zaczął myśleć o odjebce, gdy po raz pierwszy zapoznał się ze statystykami dotyczącymi czarnej przestępczości. Spokojnie, nie czytał tego wątku. Podobno fragment jego manifestu:

The event that truly awakened me was the Trayvon Martin case. I kept hearing and seeing his name, and eventually I decided to look him up. I read the Wikipedia article and right away I was unable to understand what the big deal was. It was obvious that Zimmerman was in the right. But more importantly this prompted me to type in the words “black on White crime” into Google, and I have never been the same since that day. The first website I came to was the Council of Conservative Citizens. There were pages upon pages of these brutal black on White murders. I was in disbelief. At this moment I realized that something was very wrong. How could the news be blowing up the Trayvon Martin case while hundreds of these black on White murders got ignored?

Pisze też, że robi mu się niedobrze na samą myśl o zjawisku white flight:

I hate with a passion the whole idea of the suburbs. To me it represents nothing but scared White people running. Running because they are too weak, scared, and brainwashed to fight.

http://www.thetruthaboutguns.com/2015/06/foghorn/charleston-church-attacker-dylann-roofs-manifesto/

100_2042-900x675.jpg

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Z "manifestu":

The first website I came to was the Council of Conservative Citizens. There were pages upon pages of these brutal black on White murders. I was in disbelief. At this moment I realized that something was very wrong.

I stronka CoCC od kilkunastu godzin nieaktywna. A tak ją lubiłem. Oby wrócili.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Typowe zachowanie czarnych lasek.
- 14 letnia biała trzymająca na rękach trzyletniego siostrzeńca jest na boisku szkolnym
- murzynka atakuje białą trzymającą dziecko
- jedni kumple murzynki to filmują, a inni obok robią sobie taniec wygibusów
- 3 leni dzieciak ma wstrząs mózgu

Ostatnia edycja:

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
:) Fajne spotklanie po latach...

Oskarżony płakał jak bóbr. Sędzia okazała się jego byłą koleżanką z gimnazjum.
opublikowano: 2015-07-03 11:30:42 · aktualizacja: 2015-07-03 11:52:24

Chodzili do jednego gimnazjum i spotkali się po latach w bardzo zaskakujących okolicznościach. Ona snuła wspomnienia, a on złapał się za głowę i ryczał jak bóbr. I pewnie nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie to, że do spotkania doszło na sali sądowej, a rozmowa toczyła się między sędzią a oskarżonym.

Ciemnoskóry mężczyzna stanął przed sądem w Miami za włamanie. Sędzia przywitała go promiennie się uśmiechając.

Witam przed sądem, panie Booth
— zagaiła sędzia Mindy Glazer.

Mam do pana pytanie. Czy chodził pan do gimnazjum „Nautilus”?
— zapytała.

Och, mój Boże!
— tylko tyle zdołał wydukać z siebie Arthur Booth, który nagle sobie wszystko przypomniał.

Przykro mi, że pana tutaj widzę. Zastanawiałam się, jak się panu ułożyło w życiu. To był najmilszy dzieciak w całej szkole. Graliśmy razem w piłkę
— kontynuowała sędzia zwracając się do obecnych na sali sądowej.

Och, mój Boże!
— powtarzał zrozpaczony Booth
Sędzia Glazer wyraziła nadzieję, że oskarżony wróci na dobrą drogę i życzyła mu powodzenia.

Mam nadzieję, że pan z tego wyjdzie i zacznie pan żyć przestrzegając prawa
— dodawała mu otuchy.

Mężczyzna omal nie zapadł się pod ziemię ze wstydu. Czy weźmie sobie do serca dobre rady byłej koleżanki ze szkoły?

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
Nie mogę przestać się śmiać z wynurzeń tej idiotki:

Jakie hasztagi ma "Stronk" i "Intemedjeent" (ta pizda pod okiem i łamiący się głos z pewnością to podkreślają)

Zobaczymy jaka będzie jak od dziś może liczyć tylko na jakiś beta nieudaczników.

Normalny facet biały nawet nie splunie na nią i jej małe małpiszony.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Kolejna beka - młody biały lewicowy aktywista w okularach intelektualisty, przeciwnik "white privilage" i zwolennik kontroli broni palnej na wzór Rozwiniętych Zachodnich Demokracji ZADŹGANY NA ŚMIERĆ PRZEZ MURZYNA w waszyngtońskim metrze :)

http://www.occidentaldissent.com/20...perative-slashed-to-death-by-black-assaliant/

Napisałem "kolejna beka", bo rok temu inny lewicowiec oddał życie za Sprawę, tym razem zastrzelony w kalifornijskim Oakland przez dwóch czarnoskórych:

http://conservative-headlines.com/2014/12/splc-writer-slaughtered-in-racial-hate-crime-murder/

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Podobno jego ostatnie słowa skierowane do mordercy brzmiały: "Czemu... czemu nie jesteś biały..."

Do góry Bottom