Co zrobiłeś dla libnetu?

Kelsi

Well-Known Member
1 040
20 046
:( Moja empatia i umiejętność dedukcji zawodzi mnie raz po raz :(
Oj Miki... proszę...
Napisałam to słówko"wyreguluję" bo mi się podoba:)bo pan @maciej tak pisał i chyba też pan Tosiabunio?
No i rozumiem tak, że trzeba coś zrobić tak, żeby było dobrze, tak rozumiem to słówko.
Mi jest trudno nauczyć się tych wszystkich kropek, przecinków kreseczek nad literkami i pod itd. ale Wasze słówka zapamiętuję szybko:) To jest taki libnetowy język, którego nie znałam, no i teraz byłam u brata i zaczęłam mówić tym językiem w domu, no i miałam troszeczkę niemiłą sytuację z tego powodu, a coś fajnego libnetowego zacytowałam , no i brat powiedział, że chyba musi się skontaktować z administracją, żeby mi zablokowali wejście na forum bo on nie poznaje siostry:(
Chyba żartował, no tak myślę bo jeszcze mogłam się zalogować.

Ps.
Jestem na Tall Ships' Races, może przyjedzcie to się spotkamy?:)
Prośba do Panów, którzy pala papieroski- nie palcie w pobliżu dziewczyn, bo iskry fruwają sobie gdzie chcą i mi wypaliły dziurkę w sukience, no i muszę się przebrać.:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U

ultimate

Guest
Jestem na Tall Ships' Races,

Byłem na pierwszej imprezie w 2007.
Wykupiłem hotel na dwa dni i pociągiem z żoną pojechaliśmy bo samochodu nie byłoby gdzie zostawić. Piękne jednostki wtedy były z całego świata. Ponad 100 żaglowców i jachtów. Ludzi około 2mln. Myślałem, że most się zawali. Ale ludzie tam jadą z różnych krajów. Teraz już bym nie pojechał. Nie chce mi się wtedy byłem 10 lat młodszy. Ale warto zobaczyć. Najciekawsze były rosyjskie: Kruzensztern i Siedow.

U

ultimate

Guest
Do góry Bottom