Co wolno Krzysiowi, a nie wolno JKMowi...

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Oh, my. We have got white knight over here.

BRTky.jpg

• Like
Reactions: Alu

MaxStirner

Well-Known Member
2 781
4 723
wiadomo, że jest system taki jaki jest i po przekroczeniu 3 % progu wyborczego nawet są dotacje, które można uzyć np. na plakaty

Interesująca uwaga w kontekście PL. Mam nadzieję że przekroczą bo chętnie popatrzę co z dotacjami i dietami będzie..

OP
OP
M

MvL

New Member
17
3
Oszczać dziada. Jak ktoś nie ma ani honoru, ani logiki, ani IQ, ani innych pozytywnych atrybutów... to przykłada wagę wyłącznie do wizerunku, bo tylko to może posiadać i tylko to rozumie. Po prostu długo nie było ani wojny.
Tak, zdecydowanie trzeba mnie oszczać, zgadzam się. Nie mam honoru, ani logiki, przy okazji również rozumu i godności człowieka, wyczuł mnie Pan, seryjnie, zmasakrował, Pana merytoryczny poziom jednak przewyższa mnie o głowę, powinienem - jako nowy - stawiać Pana na piedestale, bo sam jestem podludziem, lewakiem, itp. itd.

Trzeba zrobić głosowanie, kto lepiej i skuteczniej ośmiesza idee wolnościowe... Grzgrz P. Świderski czy Pan Krzysiek. Wizerunek jednakże jest bardzo ważne, np. taki Krul Korwin, jest wyśmiewany przez wszystkie strony polityczne.

OP
OP
M

MvL

New Member
17
3
Piękny post, w dodatku w stosunku do mnie, jestem z siebie dumny. 2 dni na forum i już tak pięknie.

Tu raczej chodzi o to, w jakim środowisku jest osoba X, jeżeli jakieś lewicowce udostępnią na swoim profilu na FB, i osoba X, podświadomie wykluczy tą idee.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
A głosujcie sobie cipo-cieluchy, przecież nikt wam tego nie broni. Najlepiej jak założycie sobie 100 kont lub wciągniecie swych cipo-znajomych, by mieć większość.
Jak na razie, to JKM został przegłosowany przez cipoludki (w większości ubeckiego chowu lub wkręcone przez razwiedczikowe mendy) z takim skutkiem, że jest nadal na czele stawki, a z tymi co go przegłosowali nikt już nie rozmawia. Praktycznie nikt poza znajomymi, już ich nie pamięta. Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść...

Co do wizerunku, a piszę to innym pod rozwagę.
Gdy Kiereński jako szef rządu nieustannie dbał o wizerunek, to czerwony bandyta ksywka Lenin, który o wizerunek nie dbał, doprowadził do zaorania pajaca i zwycięstwa swej opcji. Podaję to za Ossendowskim ("Lenin"), który jako agent wywiadu znał się na temacie i wiedział co pisze.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
...i gada o zapodawaniu nasienia do ust wolontariuszek WOŚP w zamian za darowiznę do puszki.
Wyobraź sobie człowieka, który chce się dowiedzieć kim są libertarianie i wchodzi na forum i czyta posty Krzysia...

To niech spróbuje spławić namolną istotę zapodawaniem nasienia i wtedy zobaczy, że to działa. Gadanie o łykaniu nasienia za kasę, spławia skutecznie lewactwo i inne durne istoty.

Co do reszty, to nie wierzę, że kiedykolwiek będzie można pokojowo wprowadzić tu cokolwiek sensownego, w tym libertarianizm. Mnie nie interesuje opinia lemingów. Dla mnie ważniejsze od przekonania 1000 durnych istot, jest przekonanie do idei jednego cyngla, który nie będzie miał stresu od zabijania i który ma wysoką wartość bojową jako partyzant.

D

Deleted member 427

Guest
MvL, swoje uwagi i spostrzeżenia wrzucaj tutaj, nie zaśmiecaj jednego z moich ulubionych wątków.

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Nie zna Pana Krzysia osobiście ale po dzisiejszym przeglądaniu tvn24 doszedłem do wniosku, ze jak on tyle o tym zapodawanie nasienia do ust to....
Czym innym jest spławianie innych takimi argumentami, czym innym jest maniactwo seksualne, a jeszcze czym innym gender.

Przykład:
Lachociąg, który łyka za kasę ejakulaty, jest ością w gardłach lewicy, ponieważ uspołecznienie tego narzędzia pracy, jest równoznaczne ze zniewoleniem lachociąga. Na to czerwone świnie nie mają żadnego kontrargumentu. W tym przypadku nie mogą mówić o jakiejkolwiek wolności.
Tak, wszelka prostytucja jest zarówno wolnościowa, jak i burżuazyjna. Ten najstarszy zawód świata, jest do bólu anty-lewacki.

Caleb

The Chosen
511
271
A ja nadal nie rozumiem o czym tu dyskutować. Wchodzi taki @MvL do czyjegoś domu, nie zdejmie ubłoconych butów i jeszcze będzie meble przestawiać. Przecież to je niest "oficjalne forum polskich libertarian". Poszukaj, może znajdziesz gdzieś inną piaskownicę, "grzecznymi" dziecmi? A tak w ogóle jak napisał wyżej @FatBantha

Nene

Koteu
1 094
1 690
A co do Nene - litości gdybym jej posty o imputowanie mi gejstwa (dla niektórych duża obraza) nie traktował jak kiepskie żarty/zaczepki to bym nie był taki miły jak dotychczas.
1. Jak ja tego nie zrobię to zrobi to Hitch, jak nie Hitch to ktoś inny i ktoś inny zgarnie lajki za sugerowanie Ci gejostwa.
2. Nie robię tego pod każdym Twoim postem. To nie moja wina, że ciągle wrzucasz kawały o anusie, odnośniki do wibratorów analnych, dwóch facetów itd. Takie posty pojawiają się na forum częściej niż wynurzenia seksualne Krzysia.

Z dedykacją http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140124/SLUPSK/140129747

D

Deleted member 427

Guest
Jakiś typo wpadł zbulwersowany, że Krzysiu straszne rzeczy wypisuje. Potem sobie poszedł. Przy okazji straciliśmy też kolejnego geja - Nowy Świt strzelił focha i j/w poszedł sobie :)

Do góry Bottom