Co wolno Krzysiowi, a nie wolno JKMowi...

MvL

New Member
17
3
Wow, widzę, że buclibertarianizm połączony z propertarianizmem, jest przez tego Pana rozpowszechniany, brawo! Mówiąc szczerze, nie dziwie się, czemu wolnościowcy są nie szanowani i uważani za margines społeczny.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Wow, widzę, że buclibertarianizm połączony z propertarianizmem, jest przez tego Pana rozpowszechniany, brawo! Mówiąc szczerze, nie dziwie się, czemu wolnościowcy są nie szanowani i uważani za margines społeczny.
Szanowani, a przez kogo? Przez przyjaciół czy przez wrogów?
Inteligencików z awansu społecznego?
Elitki polityczne?
A Ty kto? Bo obawiam się, że jesteś jak ten michnik co to poucza narodowców...

Caleb

The Chosen
511
271
@nowy.świt niech przez następne pół roku na bieżąco czyta forum, złapie klimat.
Oprócz lajków przydałyby się jakieś down vote-y albo inne dislajki w silniku forum do oceny tachi wpisów jak ten powyżej autorstwa @MvL

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
@nowy.świt niech przez następne pół roku na bieżąco czyta forum, złapie klimat.
Oszczać dziada. Jak ktoś nie ma ani honoru, ani logiki, ani IQ, ani innych pozytywnych atrybutów... to przykłada wagę wyłącznie do wizerunku, bo tylko to może posiadać i tylko to rozumie. Po prostu długo nie było ani wojny, ani burżuazyjnego dzikiego kapitalizmu, więc takie mierne istoty wyszły ze swych zasranych nor i rozmnożyły się jak szarańcza. :( Przypomina mi to nagonkę niejakiego Martina na Kel'Thuza. Martin piszczał, filucił i darł łacha jak jakaś pozioma cipka, bo nic innego nie potrafił.
Co innego gdybym był reprezentował publicznie CASE lub PL, ale ani tu, ani tam mnie nie ma.

N

nowy.świt

Guest
Oszczać dziada. Jak ktoś nie ma ani honoru, ani logiki, ani IQ, ani innych pozytywnych atrybutów... to przykłada wagę wyłącznie do wizerunku, bo tylko to może posiadać i tylko to rozumie.

A jak to się ma do waszych ataków na Korwina Mikke i jego deficytów socjotechnicznych?

N

nowy.świt

Guest
Jest Administratorem największego forum o tej tematyce i gada o zapodawaniu nasienia do ust wolontariuszek WOŚP w zamian za darowiznę do puszki.

Wyobraź sobie człowieka, który chce się dowiedzieć kim są libertarianie i wchodzi na forum i czyta posty Krzysia...

Korwin ponoć też nie aspiruje do rządzenia Polską tylko do robienia szumu i pisania artykułów (niektórzy tak tu uważają) - więc idąc tą drogą - jeśli w to wierzycie - powinniście i Korwina teksty niepopularne akceptować.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
No i nieprawda, bo nie jest administratorem tego forum. I już na starcie mijasz się z prawdą.

Oczywiście, że potrafię sobie wyobrazić ludzi, których wypowiedzi Krzysia zrażą do idei - nie jest to specjalnie trudne. Ale Krzysio nie jest moją własnością, więc nie mogę go zmusić do ładniejszego zachowania. A jak zacznę dobierać uczestników wedle mojego gustu, to i Ciebie musiałbym wywalić, bo nieładnie do Nene się odzywasz.

Ja w pełni akceptuję każdą głupotę płynąca z ust JKM, bo nie jest on moją własnością. Co nie zmienia faktu, że mogę to krytykować, podobnie jak robię to w stosunku do Krzysia. O ile Krzysia można uznać za nieszkodliwego dziwaka, to JKM jest szefem organizacji, na którą ludzie dają kasę (fakt, dobrowolnie, jak na Owsiaka) - stąd krytyka JKM wydaje mi się deczko ważniejsza.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Debilna dyskusja, Krzysio nie startuje chyba w wyborach, nie przewodzi żadnej partii itp. itd.

Wyobraź sobie człowieka, który chce się dowiedzieć kim są libertarianie i wchodzi na forum i czyta posty Krzysia...
Trzeba być debilem by sobie przekonanie o jakimś ruchu politycznym wyrabiać na podstawie wypowiedzi jednej osoby.

Tak na marginesie, Krzychu nie jest już nawet kadrowym.

N

nowy.świt

Guest
No i nieprawda, bo nie jest administratorem tego forum. I już na starcie mijasz się z prawdą.

Oczywiście, że potrafię sobie wyobrazić ludzi, których wypowiedzi Krzysia zrażą do idei - nie jest to specjalnie trudne. Ale Krzysio nie jest moją własnością, więc nie mogę go zmusić do ładniejszego zachowania. A jak zacznę dobierać uczestników wedle mojego gustu, to i Ciebie musiałbym wywalić, bo nieładnie do Nene się odzywasz.

Ja w pełni akceptuję każdą głupotę płynąca z ust JKM, bo nie jest on moją własnością. Co nie zmienia faktu, że mogę to krytykować, podobnie jak robię to w stosunku do Krzysia. O ile Krzysia można uznać za nieszkodliwego dziwaka, to JKM jest szefem organizacji, na którą ludzie dają kasę (fakt, dobrowolnie, jak na Owsiaka) - stąd krytyka JKM wydaje mi się deczko ważniejsza.

Kwestia wartościowania szkodliwości jest tutaj nieistotna, bo nie widzę krytyki chociażby adekwatnej do poziomu szkody - więc to jest dobry przykład na brak obiektywizmu.

A co do Nene - litości gdybym jej posty o imputowanie mi gejstwa (dla niektórych duża obraza) nie traktował jak kiepskie żarty/zaczepki to bym nie był taki miły jak dotychczas.

...a jak ktoś oleje libertarianizm, bo nie spodoba mu się język jednego z userów forum, to niech lepiej wypierdala.

Tu nie chodzi o werbowanie liderów partii czy kogoś równie zaufanego - nawet te marne głosy ameb które się zrażają do byle czego się liczą (wiadomo, że jest system taki jaki jest i po przekroczeniu 3 % progu wyborczego nawet są dotacje, które można uzyć np. na plakaty)

A nie poświęcasz pryncypialnych aspektów ideologii nie mówiąc non stop o męskim nasieniu tryskającym na twarz nastolatek.

To nie jest więc naginanie się przed motłochem i zatracanie - odrzucanie logiki itd - to jest zwyczajnie zachowanie przyzwoite obnoszenie się z poglądami w dobrym smaku.

A jak zacznę dobierać uczestników wedle mojego gustu, to i Ciebie musiałbym wywalić, bo nieładnie do Nene się odzywasz.

To cię wyręcze z tego, bo skoro płacisz za serwer to powinieneś mieć komfort przebywania z kimś kto pokrywa się z twoim gustem.

na razie.

N

nowy.świt

Guest
Debilna dyskusja, Krzysio nie startuje chyba w wyborach, nie przewodzi żadnej partii itp. itd.

Trzeba być debilem by sobie przekonanie o jakimś ruchu politycznym wyrabiać na podstawie wypowiedzi jednej osoby.

Tak i są takie debile wszędzie.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Zwracam się z uprzejmą prośbą o oczyszczenie tego fajnego tematu z naleciałości :)

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 466
Tak w sumie to Hitch z Nene zaczęli te odzywki o gejostwie NŚ i to chyba oni, w tym wypadku, nieładnie się odzywają.

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Tu nie chodzi o werbowanie liderów partii czy kogoś równie zaufanego - nawet te marne głosy ameb które się zrażają do byle czego się liczą (wiadomo, że jest system taki jaki jest i po przekroczeniu 3 % progu wyborczego nawet są dotacje, które można uzyć np. na plakaty)

Co mają wspólnego wybory parlamentarne z postami Krzysia? I o jakie głosy w ogóle chodzi?
A nie poświęcasz pryncypialnych aspektów ideologii nie mówiąc non stop o męskim nasieniu tryskającym na twarz nastolatek.
To nie jest więc naginanie się przed motłochem i zatracanie - odrzucanie logiki itd - to jest zwyczajnie zachowanie przyzwoite obnoszenie się z poglądami w dobrym smaku.

Już pisałem przecież- nie potrzebujemy tu tytanów intelektu, którzy zrażą się do idei, bo nie spodobają im się posty Krzysia. Może nawet lepiej, że na forum działa taki "filtr".

Do góry Bottom