wolność słowa, dziwko!
Szanowani, a przez kogo? Przez przyjaciół czy przez wrogów?Wow, widzę, że buclibertarianizm połączony z propertarianizmem, jest przez tego Pana rozpowszechniany, brawo! Mówiąc szczerze, nie dziwie się, czemu wolnościowcy są nie szanowani i uważani za margines społeczny.
Oszczać dziada. Jak ktoś nie ma ani honoru, ani logiki, ani IQ, ani innych pozytywnych atrybutów... to przykłada wagę wyłącznie do wizerunku, bo tylko to może posiadać i tylko to rozumie. Po prostu długo nie było ani wojny, ani burżuazyjnego dzikiego kapitalizmu, więc takie mierne istoty wyszły ze swych zasranych nor i rozmnożyły się jak szarańcza. Przypomina mi to nagonkę niejakiego Martina na Kel'Thuza. Martin piszczał, filucił i darł łacha jak jakaś pozioma cipka, bo nic innego nie potrafił.@nowy.świt niech przez następne pół roku na bieżąco czyta forum, złapie klimat.
Oszczać dziada. Jak ktoś nie ma ani honoru, ani logiki, ani IQ, ani innych pozytywnych atrybutów... to przykłada wagę wyłącznie do wizerunku, bo tylko to może posiadać i tylko to rozumie.
A jak to się ma do waszych ataków na Korwina Mikke i jego deficytów socjotechnicznych?
Tamto miało być za obopólną zgodą zainteresowanych.gada o zapodawaniu nasienia do ust wolontariuszek WOŚP w zamian za darowiznę do puszki.
Trzeba być debilem by sobie przekonanie o jakimś ruchu politycznym wyrabiać na podstawie wypowiedzi jednej osoby.Wyobraź sobie człowieka, który chce się dowiedzieć kim są libertarianie i wchodzi na forum i czyta posty Krzysia...
No i nieprawda, bo nie jest administratorem tego forum. I już na starcie mijasz się z prawdą.
Oczywiście, że potrafię sobie wyobrazić ludzi, których wypowiedzi Krzysia zrażą do idei - nie jest to specjalnie trudne. Ale Krzysio nie jest moją własnością, więc nie mogę go zmusić do ładniejszego zachowania. A jak zacznę dobierać uczestników wedle mojego gustu, to i Ciebie musiałbym wywalić, bo nieładnie do Nene się odzywasz.
Ja w pełni akceptuję każdą głupotę płynąca z ust JKM, bo nie jest on moją własnością. Co nie zmienia faktu, że mogę to krytykować, podobnie jak robię to w stosunku do Krzysia. O ile Krzysia można uznać za nieszkodliwego dziwaka, to JKM jest szefem organizacji, na którą ludzie dają kasę (fakt, dobrowolnie, jak na Owsiaka) - stąd krytyka JKM wydaje mi się deczko ważniejsza.
...a jak ktoś oleje libertarianizm, bo nie spodoba mu się język jednego z userów forum, to niech lepiej wypierdala.
A jak zacznę dobierać uczestników wedle mojego gustu, to i Ciebie musiałbym wywalić, bo nieładnie do Nene się odzywasz.
Debilna dyskusja, Krzysio nie startuje chyba w wyborach, nie przewodzi żadnej partii itp. itd.
Trzeba być debilem by sobie przekonanie o jakimś ruchu politycznym wyrabiać na podstawie wypowiedzi jednej osoby.
Foch.To cię wyręcze z tego, bo skoro płacisz za serwer to powinieneś mieć komfort przebywania z kimś kto pokrywa się z twoim gustem.
na razie.
Tu nie chodzi o werbowanie liderów partii czy kogoś równie zaufanego - nawet te marne głosy ameb które się zrażają do byle czego się liczą (wiadomo, że jest system taki jaki jest i po przekroczeniu 3 % progu wyborczego nawet są dotacje, które można uzyć np. na plakaty)
A nie poświęcasz pryncypialnych aspektów ideologii nie mówiąc non stop o męskim nasieniu tryskającym na twarz nastolatek.
To nie jest więc naginanie się przed motłochem i zatracanie - odrzucanie logiki itd - to jest zwyczajnie zachowanie przyzwoite obnoszenie się z poglądami w dobrym smaku.