Claude mOnet
Well-Known Member
- 1 034
- 2 339
W końcu Tymochowicz zerwał się ze smyczy i "mówi jak jest":
Jedną istotną rzecz powiedział, że Balcerowicz to święta krowa. Zawsze jak ktoś krytykuje Balcerowicza, to natychmiast pojawia się chór spierdolin, którzy albo bronią dziada, albo atakują krytykującego, a czasem nawet grożą.W końcu Tymochowicz zerwał się ze smyczy i "mówi jak jest":
Jedną istotną rzecz powiedział, że Balcerowicz to święta krowa. Zawsze jak ktoś krytykuje Balcerowicza, to natychmiast pojawia się chór spierdolin, którzy albo bronią dziada, albo atakują krytykującego, a czasem nawet grożą.
No cóż, w II RP tacy jak maszerowali w wojsku, to było słychać komendy: Słoma! Siano! Słoma! Siano!...Forma tych wpisów jest po prostu żenująca.
Nie o to chodzi. Dla przydupasów rządzących spierdolin jest on świętą krową. Nawet JKM na spotkaniu w Akademii Ekonomicznej w Katowicach, gdy tylko lekko skrytykował Balcerowicza za coś, to zaraz jakiś stary komuch mu przerwał i zaczął mu grozić.To nie jest istotna rzecz, tylko publicystyczne porównanie. Nietrafione zresztą, bo Balcerowicz ma o wiele więcej wrogów niż zwolenników.
Hehehehe, coś mu nie wierzę w te nawrócenie. "UE i obecna demokracja dobra, tylko Polacy jak zwykle kurwy." Może nadchodzi kolejne wielkie zdobycie przez nas wolności, tym razem już tej prawdziwej?Przykro mi, że fasada rzekomej demokracji i wizerunek Polski
jako postępowego kraju Unii Europejskiej przykrywa bardzo smutną
Prawdę o Polsce - jako o zakłamanym kraju rządzonym przez
mafię ekonomiczno- gospodarczą ....
Tak, ale gdyby ubrał to w kilka składnych zdań albo jeszcze lepiej wygłosił to na wizji, na której - wydaje mi się - co chwilę jest, to by miało większą moc aniżeli post na facebooku w formie pijackich wynurzeń.Ale forma nie jest aż tak istotna, liczy się treść. Tym bardziej, że mnie osobiście forma czerwonych bardziej irytuje.
Powiązanie jakieś jednak jest... Patrz wideo.Lepper nie miał nic wspólnego ze Smoleńskiem, ludzie opanujcie się! Smoleńsk, Smoleńsk, i Katyń, eh...
Jaka jest równość wobec prawa w tym naszym kraju???jak ukradniesz bułkę w sklepie to będzie łomotanie do drzwi o 6.00 rano i ubranie szarego obywatela w więzienny garniturek !!!Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik doprowadzeni do aresztu śledczego
Skazani prawomocnie Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik zostali zatrzymani we wtorek na terenie Pałacu Prezydenckiego. Przewieziono ich do komendy policji, a następnie do aresztu śledczego. Szefowa kancelarii prezydenta Grażyna Ignaczak-Bandych przekazała na platformie X, iż Andrzej Duda...tvn24.pl
13 lat po śmierci Leppera (nie płakałem po Lepperze) ludzie organizujący nagonkę i nielegalną prowokację, która doprowadziła do upadku Samoobrony trafiają do więzienia za przekroczenie uprawnień.
Nie będzie.Jaka jest równość wobec prawa w tym naszym kraju???jak ukradniesz bułkę w sklepie to będzie łomotanie do drzwi o 6.00 rano i ubranie szarego obywatela w więzienny garniturek !!!