AMA: Kompetentny komunista

Status
Zamknięty.

workingclass

Well-Known Member
2 136
4 154
Problem polega na tym, że nie chcę ujawniać mojej metody. Podstawy do moich obliczeń znalazłem np. w danych CIA, potwierdza to moja papierowa encyklopedia z PRL.

Rany, z czym ty tu do ludzi pszyszedłeś, dałbyś sobie spokój, takie pierdy wypisywać.

Przyszedłeś na forum libertariańskiej i do komunizmu chcesz przekonywać, jeszcze do tego wypisując takie pierdoly wyssane z dupy.

kompowiec

freetard
2 587
2 650
Nie może przekonać skoro od początku popełnia stolen concept fallacy a więc nie może przejść dalej ze swoimi twierdzeniami.

piezol

Jebać życie
1 264
4 240
Jaki jest sens dyskutowania z tobą, jeżeli ktoś wyciągnie ci dane z opracowania naukowego a ty je zlejesz moczem jako "sfałszowane", po czym wyciągniesz swoje dane stosując taktykę "nie podam źródłem bo trochę przypał cytować jakiś blog stulejarza-stalinisty"?

OP
OP
RedRight

RedRight

Member
362
15
Jaki jest sens dyskutowania z tobą, jeżeli ktoś wyciągnie ci dane z opracowania naukowego a ty je zlejesz moczem jako "sfałszowane", po czym wyciągniesz swoje dane stosując taktykę "nie podam źródłem bo trochę przypał cytować jakiś blog stulejarza-stalinisty"?
Podam ci przykład, żebyś w innych przypadkach mógł mi wierzyć na słowo. Dane dotyczące ubrań są z Encyklopedii PWN z lat 70.

kompowiec

freetard
2 587
2 650
@RedRight Szkoda tylko że twoja logika również kuleje. Zawiodłeś w każdym możliwym polu, metodologicznie, weryfikowalności no i psychologicznie. Słowem, jesteś śmieciem.

Ostatnia edycja:

workingclass

Well-Known Member
2 136
4 154
Poszukaj sobie wielkiej encyklopedii PWN z lat 70. Wniosek stąd, ze nie oczekujesz od encyklopedii klasycznej, żeby podawała źródła. Przy potwierdzonej jakości ciągłe odnośniki są zbędne.
Ale po co i czemu ja mam szukać w jakiejś encyklopedi?
Przecież to ty komuchu zakradłeś się tu jak ciota prysznicowa i chcesz kogoś przekonywać.
Jesteśmy tu wymagający, więc się postaraj a nie jakies anegdoty wypisujesz.

kompowiec

freetard
2 587
2 650
Co zrobiłem? To ty popełniasz błąd, nie chcesz się do niego przyznać i w rezultacie popełniasz więcej błędów. Sunk cost fallacy jak się patrzy.

Masz poważne problemy z ego.

Odpowiadam na moich warunkach.
Ty nie jesteś u siebie. Albo zrobisz to poprawnie, z prawidłową argumentacją, weryfikowalnymi źródłami i przestając być małym dzieckiem i ponosić odpowiedzialność, mając dość odwagi cywilnej by chociaż umieć dostrzec własne błędy albo nie mamy o czym rozmawiać. Nie jestem twoim korepetytorem. Na razie nie byłeś w stanie odpowiedzieć nawet na moje jedno, jedyne pytanie.

Nie potrafisz usprawiedliwić przemocy więc jesteś dzikusem który myśli że ma większą maczugę. Niestety, nie jesteś tajwanem.

Ostatnia edycja:
OP
OP
RedRight

RedRight

Member
362
15
Bez kapitalizmu to socjalistyczne nieroby nie miały by czego rozdawać i nacjonalizować.
A sobie żyj w socjalizmie ile chcesz, tylko nie mieszaj to tego innych- zrób tylko sobie zapas papieru toaletowego.
Socjalizm wyciągnął carską Rosję z niewyobrażalnej kapitalistycznej nędzy.
W ZSRR nie było takiej paniki jak w kryzysie w PRL. Natomiast Amerykanioe mieli swój moment z brakiem papieru toaletowego.

workingclass

Well-Known Member
2 136
4 154
Odpowiadam na moich warunkach.
I twoim warunkiem jest, że ty będziesz opowiadał historie z dupy wzięte a ja będę w nie wierzył.
Socjalizm wyciągnął carską Rosję z niewyobrażalnej kapitalistycznej nędzy.
W ZSRR nie było takiej paniki jak w kryzysie w PRL. Natomiast Amerykanioe mieli swój moment z brakiem papieru toaletowego.
Carska rosja nie była kapitalistyczna tylko carska jak sama nazwa wskazuje, jeśli już to panował tam feudaliz rosyjski.
Dalej wypisujesz jakieś farmazony.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom