Adopcje dzieci, inne prefencje seksualne

DysKordian

New Member
252
4
owsianek napisał:
Do homoseksualistów nic nie mam ale od adopcji dzieci wara, niech propargują swoje "postępowe" modele na księżycu
O ile lesbijki jeszcze jakos mogłyby być (dwie matki... ale i tak chore) to w żadnym wypadku pedalska rodzina to nie rodizna!

A może tak jakieś argumenty? Jakiekolwiek?

RODZINA to kobieta z mężczyzną i dzieckiem.

Czyli co, przerabiamy na biopaliwa matki/ojców samotnie wychowujących dzieci?

Jestem przerażony czytając posty ludzi nie widzących w tym nic złego :exclamation: nie wierze ze tutaj jest az tylu zboczeńców

Przypominam, jesteś na wolnościowym forum. Większość jego userów, zdaje się, wyznaje jakąś postać aksjomatu nieagresji, w myśl którego niedozwolone jest inicjowanie fizycznej przemocy wobec pokojowo działających ludzi. Pewne formy pedofilii, zdaniem niektórych, do takich pokojowych działań można właśnie zaliczyć, stąd postulat depenalizacji tych zachowań - co jednak nie musi oznaczać moralnej akceptacji tego zboczenia. Analogicznie, wielu libertarian domaga się zakończona war on drugs, ale nie pochwala zażywania narkotyków. Stoją po prostu na stanowisku, że należy to zjawisko zwalczać innymi niż fizyczna przemoc, metodami: werbalne uświadamianie, kampanie propagandowe, ostracyzm społeczny.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
owsianek napisał:
Do homoseksualistów nic nie mam ale od adopcji dzieci wara, niech propargują swoje "postępowe" modele na księżycu

Jak adopcją dzieci nie będzie zajmować się państwo, to nie będzie problemu. Państwo nie powinno istnieć, bo wszystko co ono robi jest niemoralne.

Nie widzę problemu, by jakiś wujek-pedał wychowywał swoją siostrzenicę, której jest na dodatek ojcem chrzestnym (więc z racji umowy ma taki obowiązek). Przynajmniej nie będzie dla niej Fritzlem, bo to dziewczynka a on lubi co innego.

owsianek napisał:
Pedofilii i zoofilii oczywiście zakazać i karać śmiercią albo chociaż kastracją :s to zwykłe obrzydliwe zboczenia

"Pedofile opowiadacze" (np. twórcy komiksów i opowiadań) też są niebezpieczni? A komu krzywdę robią?
A zoofile komu robią krzywdę jak posuwają swoje własne zwierzaki?
Cyganów może też chcesz wybić tylko dla tego, że jak żenią się młodo to według prawa są pedofilami?

owsianek napisał:
Jestem przerażony czytając posty ludzi nie widzących w tym nic złego :exclamation: nie wierze ze tutaj jest az tylu zboczeńców
Zastanówcie się czy ccieli byście żeby wasze dzieci były gwałcone???

A jaki to ma związek z przyzwoleniem na różne zachowania seksualne?
Od cudzych dzieci wara a swoje to niech jakiś Fritzl posuwa swoje to jego sprawa. Najwyżej mu nikt ręki nie poda, nikt mu nic nie sprzeda, nikt od niego nic nie kupi i będzie musiał się wynieść ze swoją menedżerią.

Jeden zbok na tysiąc czy milion nie jest powodem, by było przyzwolenie na wkładanie ryja przez kogoś w prywatne życie innych. Swoją rodzinę gnębi - jego sprawa!
Zasady libertarianizmu są takie:
Jak ktoś wkłada ryja w nie swoje życie czy w nie swoje sprawy to się to uznaje za agresję. A wtedy lincz na takim jest dopuszczalny jako forma samoobrony. Idiotów co nie odróżniają przyczyny od skutku też się uważa za agresorów. Niektórzy dopuszczają dopuszczają eliminację wstępną takich dupków, jako że stanowią zagrożenie dla wolności i psują krajobraz.

owsianek napisał:
Albo czy chcieli byście mieć za sąsiada zoofila która rucha swojego psa chomika albo konia???
Być może nawet masz już takiego (np. miłą starszą panią z pieskiem) ale o tym nic nie wiesz. I co, zmienia to coś?

SzabloZębny

New Member
329
4
owsianek napisał:
Jestem przerażony czytając posty ludzi nie widzących w tym nic złego Exclamation nie wierze ze tutaj jest az tylu zboczeńców

No widzisz... ale dzięki temu jesteśmy wciąż jędrni i młodzi! :D:p

Zastanówcie się czy ccieli byście żeby wasze dzieci były gwałcone???

A dlaczego gwałcone? Od kiedy chodzenie z osobą o kilka (lub nawet kilkanaście) lat młodszą jest gwałtem? Nie słyszałeś nigdy o dobrowolnych związkach?

Albo czy chcieli byście mieć za sąsiada zoofila która rucha swojego psa chomika albo konia???

Nawet ja nie mam aż tak wybujałej wyobraźni, żeby wpaść na to, iż można kopulować z gryzoniem, który jest rozmiarów mojej pięści. Gratuluje. Uśmiałem się! :)

RODZINA to kobieta z mężczyzną i dzieckiem.

Skąd taka wybiórcza definicja pojawiła się w twym umyśle?

A relacja miłości to co?

XYZ

New Member
74
0
SzabloZębny napisał:
Nawet ja nie mam aż tak wybujałej wyobraźni, żeby wpaść na to, iż można kopulować z gryzoniem, który jest rozmiarów mojej pięści. Gratuluje. Uśmiałem się! :)

Chyba nie doceniasz kontr-rozmówcy, oraz pomysłowości ludzi, którzy chcą rozładować swój wybujały popęd seksualny:
Nagrody Darwina napisał:
Teraz wiem, że zapalenie zapałki było wielkim błędem. Próbowałem tylko wydobyć chomika - powiedział Didk Grayson, zdumionym i rozbawionym lekarzom pogotowia ratunkowego. Grayson i jego partner Tony Maloney znaleźli się w szpitalu po osobliwej sesji erotycznej, która zakończyła się fatalnie.
Wcisnąłem tekturową rurę w jego odbyt i wpuściłem do niej Raggota, naszego chomika - wyjaśnił Grayson. Jak zwykle Tony po chwili krzyknął <<ARMAGEDON>>, dając mi znać, że ma już dosyć. Próbowałem wyciągnąć Raggota, ale on nie chciał wyjść. Zajrzałem do rury i zapaliłem zapałkę, bo myślałem, że światło gio przywabi.
Rzecznik szpitala wyjaśnił dziennikarzom, co się stało potem: Zapałka spowodowała zapłon gazów trawiennych. Płomień wystrzelił przez rurę, zapalając włosy pana Graysona i powodując poważne oparzenia twarzy. Zapaliły się również wąsy i sierść chomika, a wtedy wybuchło kolejne większe skupisko gazu w głębi przewodu pokarmowego. Gryzoń wyleciał wówczas przez rurę niczym pocisk z armaty. Grayson doznał oparzeń drugiego stopnia, a wylatujacy chomik złamał mu nos, Maloney ma natomiast oparzenia pierwszego i drugiego stopnia odbytu i dolnej części przewodu pokarmowego.
Los chomika nieznany.

Mało tego, czytałem że można kopulować również z rybkami- wystarczy swoje przyrodzenie wysmarować pokarmem dla pływających stworzeń i wsadzić je do akwarium... podobno niezapomniane wrażenia gwarantowane! :D

crack

Active Member
784
110
kr2y510 napisał:
A jaki to ma związek z przyzwoleniem na różne zachowania seksualne?
Od cudzych dzieci wara a swoje to niech jakiś Fritzl posuwa swoje to jego sprawa. Najwyżej mu nikt ręki nie poda, nikt mu nic nie sprzeda, nikt od niego nic nie kupi i będzie musiał się wynieść ze swoją menedżerią.

Jeden zbok na tysiąc czy milion nie jest powodem, by było przyzwolenie na wkładanie ryja przez kogoś w prywatne życie innych. Swoją rodzinę gnębi - jego sprawa!

Dzieci nie są własnością rodziców, dzieci godzą się na warunki panujące w domu. Czyli np. godzą się na molestowanie seksualne albo raus z chaty. Dzieci mogą się wynieść jeżeli nie zgadzają się na zwyczaje rodziców albo zaakceptować je, prawda ?? W innym wypadku mamy do czynienia z niewolnictwem i (niedobrowolną ?) agresją.

Do góry Bottom