R
Najpierw łamanie opłatkiem - później kołem. #tbwa
Ja już dziś życzę Wam szampańskiej zabawy w Noc Sylwestrową oraz mnóstwo szalonych imprez w nadchodzącym Karnawale 2015!
W akapie nie będzie problemu z kolesiami, którzy nad kutasami nie mogą zapanować na widok kusej kiecki. Część pójdzie do piachu odstrzelona, a część zwieje do arabowa delektować się czadorami. Tak czy inaczej, takie geny zostaną trwale wyeliminowane z lokalnej populacji.To za wcześnie na te zyczenia ale niech tam będą sobie a życie nie składa sie z zabawy na parkiecie tylko są ważniejsze cele w życiu
Na tym zdjeciu to spodniczka ? Bo zakładacie takie kuse kiecki ,że dupy wam widać a potem pretensja ,że faceci gwałcą.Ja to lubie u kobiet takie sukienki troche przed kolano jak ma zgrabne nogi bo jak pokraka to w spodniach powinna chodzić.
Życzę Nocy pełnej niezapomnianych chwil, wrażeń- szampańskiej zabawy
Miałem Cię zapytać już wcześniej a dokładnie chodzi mi o muzykę ,którą wrzuciłaś w tym temacie. Są to Góralska kapela ,Presley,Hello itp .Mnie ciekawi czy pop to też Twoja ulubiona muzyka bo w wątku muzycznym zupełnie inna muzykę proponujesz.Przy jakich rytmach spędzimy dzisiejszą Noc?
Góralom może zagra Kapela Górole?//