tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 008
Czemu odpuścili, to akurat nie wiem.
Wali mnie to zresztą, @Gość Niedzielny zjebał mi humor
Wali mnie to zresztą, @Gość Niedzielny zjebał mi humor
Europa teraz już nie rządzi.
Tymczasem w najdalej wysunietym na polnoc afrykanskim miescie - Sztokholmie - rozpoczely sie tradycyjne Igrzyska Muzulmanskie. W ilosci spalonych samochodow ciagle przewodzi Somalia. Najczesciej w glowy policjantow trafili do tej pory zawodnicy z Sudanu, choc leb w leb ida z nimi miotacze z Iranu. Natomiast najwiecej witryn sklepowych zdemolowali gospodarze - Irakijczycy.
Ropa nie może być za tania. Gdyby ceny ropy spadły, to cała amerykańska rewolucja łupkowa, poszła by się jebać.Myślę, że swołoczy co faktycznie rządzi w USA zależy, by na Bliski Wschód (poza Izraelem ma się rozumieć) powróciły masowo burki i wycie muezina słyszane od wschodniego do zachodniego brzegu Afryki Płn. Stąd być może ściśle kontrolowana i prowokowana tzw. kurwa ich mać rewolucja arabska, po której syf jest sto razy gorszy, niż przed nią.
Bo marionetki spełniają większość poleceń ale są ludźmi, którzy w pewnym momencie mają blokady przed popełnieniem jakichś większych skurwysyństw. Religijny debil nie ma żadnych oporów przed niczym. Dyktatura religijnych porypów, to taka sama dyktatura jak dyktatura ciemniaków jak za komuny. Religia religijnego debila nie ma znaczenia. Gdyby u Arabów panował buddyzm, to USA by tam poupychały na górze pojebanych faszyzujących lamów. A USA obsadzając idiotami kraje muzułmańskie pozbywa się konkurencji. Bo jak się chce mieć u siebie socjalizm i dominować nad światem, to u innych należy wprowadzić syf znacznie gorszy.Wymieniono marionetki - jak Mubarak - i wprowadzono jeszcze bardziej posłuszne, zlewaczałe pionki.
To już bardziej pasuje do teorii, którą ostatnio wysunął Kelthuz.Myślę, że swołoczy co faktycznie rządzi w USA zależy, by na Bliski Wschód (poza Izraelem ma się rozumieć) powróciły masowo burki i wycie muezina słyszane od wschodniego do zachodniego brzegu Afryki Płn. Stąd być może ściśle kontrolowana i prowokowana tzw. kurwa ich mać rewolucja arabska, po której syf jest sto razy gorszy, niż przed nią.
Wymieniono marionetki - jak Mubarak - i wprowadzono jeszcze bardziej posłuszne, zlewaczałe pionki.
(...)
Nie zapominaj, że Obama to pion i człon, to tylko maska człowieku, poza tym, nie porównuj razwiedki Mosadowo-CIA-owej z polskim chaosem.
A właśnie chodziło o to, by B.Muzułmańskie urosło w siłę, bo gwarantują wprowadzenie ciemnogrodu i fundamentalizmu. Rynek paliwowy nie może mieć wielu odbiorców naraz.