Zamieszki w raju na ziemi

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 008
Czemu odpuścili, to akurat nie wiem.

Wali mnie to zresztą, @Gość Niedzielny zjebał mi humor :(

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
958
Ministerstwo Prawdy :

Tymczasem w najdalej wysunietym na polnoc afrykanskim miescie - Sztokholmie - rozpoczely sie tradycyjne Igrzyska Muzulmanskie. W ilosci spalonych samochodow ciagle przewodzi Somalia. Najczesciej w glowy policjantow trafili do tej pory zawodnicy z Sudanu, choc leb w leb ida z nimi miotacze z Iranu. Natomiast najwiecej witryn sklepowych zdemolowali gospodarze - Irakijczycy.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Myślę, że swołoczy co faktycznie rządzi w USA zależy, by na Bliski Wschód (poza Izraelem ma się rozumieć) powróciły masowo burki i wycie muezina słyszane od wschodniego do zachodniego brzegu Afryki Płn. Stąd być może ściśle kontrolowana i prowokowana tzw. kurwa ich mać rewolucja arabska, po której syf jest sto razy gorszy, niż przed nią.
Ropa nie może być za tania. Gdyby ceny ropy spadły, to cała amerykańska rewolucja łupkowa, poszła by się jebać.

Wymieniono marionetki - jak Mubarak - i wprowadzono jeszcze bardziej posłuszne, zlewaczałe pionki.
Bo marionetki spełniają większość poleceń ale są ludźmi, którzy w pewnym momencie mają blokady przed popełnieniem jakichś większych skurwysyństw. Religijny debil nie ma żadnych oporów przed niczym. Dyktatura religijnych porypów, to taka sama dyktatura jak dyktatura ciemniaków jak za komuny. Religia religijnego debila nie ma znaczenia. Gdyby u Arabów panował buddyzm, to USA by tam poupychały na górze pojebanych faszyzujących lamów. A USA obsadzając idiotami kraje muzułmańskie pozbywa się konkurencji. Bo jak się chce mieć u siebie socjalizm i dominować nad światem, to u innych należy wprowadzić syf znacznie gorszy.

Norden

Well-Known Member
723
901
Myślę, że swołoczy co faktycznie rządzi w USA zależy, by na Bliski Wschód (poza Izraelem ma się rozumieć) powróciły masowo burki i wycie muezina słyszane od wschodniego do zachodniego brzegu Afryki Płn. Stąd być może ściśle kontrolowana i prowokowana tzw. kurwa ich mać rewolucja arabska, po której syf jest sto razy gorszy, niż przed nią.
Wymieniono marionetki - jak Mubarak - i wprowadzono jeszcze bardziej posłuszne, zlewaczałe pionki.

(...)

Nie zapominaj, że Obama to pion i człon, to tylko maska człowieku, poza tym, nie porównuj razwiedki Mosadowo-CIA-owej z polskim chaosem.
A właśnie chodziło o to, by B.Muzułmańskie urosło w siłę, bo gwarantują wprowadzenie ciemnogrodu i fundamentalizmu. Rynek paliwowy nie może mieć wielu odbiorców naraz.
To już bardziej pasuje do teorii, którą ostatnio wysunął Kelthuz.
Tzn., że w USA jest coraz silniejsze saudyjskie lobby. Bractwo muzułmańskie jest głównie finansowane przez Arabie Saudyjską.
Amerykanie wspomagali rewolucje na bliskim wsch. bo mogli reprezentować interesy Saudyjczyków rozwalając bardziej świeckie rządy instalując potem fanatyczne bractwo muzułmańskie.

Racibor

Well-Known Member
408
2 160
Wczoraj trochę jeszcze nie zniszczonych przez marksizm kulturowy Szwedów zebrało się, by walczyć z "młodzieżą" i pomagać strażakom.
20130524-230139.jpg

http://translate.google.pl/translat...0-nationella-i-stockholm-polisen-till-attack/

Norden

Well-Known Member
723
901
"22:37: Wielu nacjonalistów zostało aresztowanych przez policję bez powodu."

Za darmo wyręczają patałachów, a tu jeszcze taka wdzięczność.

D

Deleted member 427

Guest
"Armia nazistów goniła imigrantów" - takie rzeczy tylko w Szwecji :)

Norden

Well-Known Member
723
901
Jeden z komentarzy:
"Powalić obu drani, policjant i czarne głowy!"

EDIT: zastanawiałem się skąd u Szwedów nagle taki wzrost świadomości czytając te komentarze, ale nazwa strony sporo wyjaśnia: www.nationell.nu

Do góry Bottom