Zamieszki w raju na ziemi

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Parę uwag...
  1. Pizdololki z mózgami wypranymi przez lewicową edukację i lewackie media twierdzą, że przyczyną zamieszek jest 20%-towe bezrobocie. Gówno prawda! Inni pierdolą, że to państwo socjalne temu winne. Też gówno prawda!
    Imigranci z innych kultur czy cywilizacji nie muszą być w formalnym stosunku do pracy. Oni stanowią osobną grupę wewnątrz której są lojalni. Tak, są lojalni wobec siebie, nie kablują jeden na drugiego, nie ma wśród nich policyjnych mend, więc mogą się zająć inną, bardziej lukratywną działalnością poświęcając na to znacznie mniej energii niż "głupia biała człowieka". Skoro są zorganizowaną zamkniętą grupą, podobnie jak WSI czy inna komusza bezpieka, to mogą więcej. Narkotyki, broń, drobna jumka, czemu nie? A że nie pochodzą z przecwelonych europejskich narodów, to są normalni czyli bardziej agresywni i nie mają problemów z podejmowaniem ryzyka. No ale w jEUropie walczy się z agresją, bo agresja jest be, seksizm jest be, cwel-pizda rulez.
  2. Nikogo nie interesuje pierwotna przyczyna, czyli kto kurwa zaczął.
    Był sobie 69-letni murzynek, który nigdy nie był karany, ani nikt nigdy nie postawił mu żadnych zarzutów. Psy próbowały się wpierdolić do mieszkania tego murzynka, gdy ten akurat był z kobitką, czyli był zajęty konsumowaniem miłości. Ten wkurwiony otworzył drzwi z ryjem i nożem. Jako człek uczciwy i praworządny nie spodziewał się wizyty psiarni. Psy korzystając z okazji zastrzeliły sobie jednego murzynka więcej, w obronie koniecznej ma się rozumieć.
    Ale to początek operetki.
    Bo psy kłamały jak bure sobaki, że odwiozły go natychmiast do szpitala gdzie zmarł, podczas gdy świadkowie widzieli, że karetka zabrała ciało po godzinie i nie dymiła na sygnale. No to jak psy lecą w hujki i jeden drugiego kryje to wiadomo, że coś jest nie tak...
    Ale przecież bez powodu nikt nie kłamie!
  3. Więc ludzie z dzielnicy byli wkurwieni na to, że władza tnie z nimi w hugona.
    A podpalanie cudzej własności? Kurwa młodość, głupota.
    No tak, ale pitololki nigdy nie były młode. One nie wiedzą, że podpalanie jest fajne. Jak jeszcze można podpalać bezkarnie, to jest kurwa super. One nie wiedzą, że napierdalanie wrogów jest fajne. One kurwa nic nie wiedzą, bo jak się rodziły to były stare, nudne i popierdolone.

D

Deleted member 427

Guest
Pizdololki z mózgami wypranymi przez lewicową edukację i lewackie media twierdzą, że przyczyną zamieszek jest 20%-towe bezrobocie.

Dzisiaj gdzieś przeczytałem, że przyczyną zamieszek jest "brak dialogu między kulturami". Normalnie kurwa szczyt lewackiej nowomowy.

D

Deleted member 427

Guest
A podpalanie cudzej własności? Kurwa młodość, głupota.

Spoko, że "młodość, głupota", ale ja bym się nie zawahał odstrzelić Murzynka, gdyby mi w szale nienawiści podpalił sklep. Koreańczycy w LA też się nie wahali podczas zamieszek 20 lat temu.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Problem w tym, że ofiara nie zamierzała niszczyć cudzego mienia. A jak ludzie widzą, że strzelają do porządnych ludzi, to mają białasów w dupie i nie ma komu zwracać uwagi młodym. Kolorowa młódź to w większości dzicz, którą starsi muszą pilnować, by się ucywilizowała.
Bo narody nieprzecwelone rozumują normalnie, czyli są MY i są ONI. Raz ten podział biegnie tak, raz siak ale zawsze są MY i ONI. Jest tak dlatego, że cywilizacja białego człowieka jest za mało atrakcyjna, by się z nią zintegrować.
Z czym się integrować? Z kulturowym marksizmem? Z cwel-socjalizmem? Z pizdololstwem co zapina ludzi w pasy i każe im jeździć jak farskim prosiakom? To już ten zakwefiony islam jest lepszy.

D

Deleted member 427

Guest
Szwecka policja vs policja w USA:

Chciałbym widzieć ich w akcji na ulicach LA :)

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 158
Z czym się integrować? Z kulturowym marksizmem? Z cwel-socjalizmem? Z pizdololstwem co zapina ludzi w pasy i każe im jeździć jak farskim prosiakom? To już ten zakwefiony islam jest lepszy.

Przykre, że muszę bronić cywilizacji białego człowieka, ale zakwefiony islam nie jest w niczym lepszy. Gdyby nie cywilizacja białego człowieka, choć oblepiona parchami lewicowej ideologii, to ci kolesie posuwaliby kozy gdzieś w zapyziałych dziurach na krańcach cywilizacji, gdzie dalej jedynie lwy. Nie twórzmy mitów.

military

FNG
1 766
4 727
Gdyby nie cywilizacja białego człowiek, choć oblepiona parchami lewicowej ideologii, to ci kolesie posuwałaby kozy gdzieś w zapyziałych dziurach na krańcach cywilizacji, gdzie dalej jedynie lwy.

No akurat w krajach muzułmańskich swego czasu dokonał się największy postęp m.in. w medycynie i architekturze, a biali mogli tylko mieć nadzieję, że uda im się do nich pojechać na nauki. Takie proste to to nie jest.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 158
No akurat w krajach muzułmańskich swego czasu dokonał się największy postęp m.in. w medycynie i architekturze, a biali mogli tylko mieć nadzieję, że uda im się do nich pojechać na nauki. Takie proste to to nie jest.

No i co z tego? A teraz posuwa się tam kozy i gdyby nie bogactwa naturalne w większości z nich, to byłby tam jedynie smród gówna. Ja wiem, że Chińczycy wymyślili proch, ale widelca nie i gdyby nie biały człowiek, to nie mieliby czego klonować w swoich fabrykach. Nie dajmy sobie wmówić, że cywilizacja białego człowieka nie rządzi.

Norden

Well-Known Member
723
901
Dlatego, że odziedziczyli prawie cały świat antyku. Np. wiele dzieł greckich filozofów znowu zawitało w Europie dopiero po ponad 1 tys. lat w czasie rekonkwisty. Co nie znaczy, ze autorami tych dzieł są muzułmanie.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Przykre, że muszę bronić cywilizacji białego człowieka,
Ja piszę o tym co jest a nie o tym co było. Może tak, kiedyś to była Cywilizacja Białego Człowieka (z dużych liter).

W młodości bywałem w krajach arabskich i obserwowałem to na własne oczy. Gadałem też sporo z miejscowymi, bo wtedy miałem taki okres, że lubiłem pogadać z ludźmi, dopytać o to o tamto, posłuchać. Dopóki Cywilizacja Białego Człowieka kojarzyła się z wolnością, była szanowana i jedynie kozojebcy (wielbłądojebcy, osłojebcy, baranojebcy itd.) nią pogardzali. Jak zaczął się socjalizm natychmiast stała się pogardzana. Gdy w latach 70/80 płynąłem promem, to w ułamkach sekundy po przekroczeniu granicy morskiej nie zobaczyłeś żadnej laski arabskiej w burce. Nagle wszystkie odjebane, wymalowane i sexi. Inny świat, inna czasoprzestrzeń. W burce była jedynie gdzieś jakaś stara babina. Bo to jeszcze była Cywilizacja. Upadająca ale jeszcze Cywilizacja. Wystarczyło niewiele czasu. A dziś? Którą Arabkę to jeszcze kręci? Ja ten upadek i tę zmianę widziałem na własne oczy. Ale jak ktoś opiera się bardziej na mediach, a nie na kontaktach z ludźmi, to ma taki pojebany obraz.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 008
Myślę, że swołoczy co faktycznie rządzi w USA zależy, by na Bliski Wschód (poza Izraelem ma się rozumieć) powróciły masowo burki i wycie muezina słyszane od wschodniego do zachodniego brzegu Afryki Płn. Stąd być może ściśle kontrolowana i prowokowana tzw. kurwa ich mać rewolucja arabska, po której syf jest sto razy gorszy, niż przed nią.

Wymieniono marionetki - jak Mubarak - i wprowadzono jeszcze bardziej posłuszne, zlewaczałe pionki.

A ludzie myślą, że tam oddolnie ludzie się wkurwili na tyranię... ROTFL

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 938
W US rządzą tacy sami gamonie jak w Polsce i UE. Polityka zagraniczna to jedna wielka katastrofa.
Rewolucje arabskie wybuchły bo ciśnienie w samowarze było za duże. W większości krajów raz na 10 lat wybucha mniejsza lub większa rewolucja, po której władzę przejmuje inna grupa. W Egipcie to przecież bractwo muzułmańskie przejeło władzę. Posłuszne, zlewaczałe pionki to chyba w Polsce.
Edit:
A co cywilizacji to każdy region świata miał wzloty i upadki. Egipt, Indie, Chiny, Arabowie, Hindusi tworzyli wysoką cywilizację, a potem na stulecia popadały w stagnację. Jeszcze 50 lat temu kraje azjatyckie były równie biedne co Afryka. Za kolejne 50 będą bogatsze od zachodu.

Teraz kraje zachodnie brną w ślepą uliczkę, która skończy się unicestwieniem lub stagnacją.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 008
Nie zapominaj, że Obama to pion i człon, to tylko maska człowieku, poza tym, nie porównuj razwiedki Mosadowo-CIA-owej z polskim chaosem.
A właśnie chodziło o to, by B.Muzułmańskie urosło w siłę, bo gwarantują wprowadzenie ciemnogrodu i fundamentalizmu. Rynek paliwowy nie może mieć wielu odbiorców naraz.

Rewolucje arabskie wybuchły, moim zdaniem tak samo spontanicznie, jak wykreowana przez sitwy USA pomarańczówka na Ukrainie ( btw sztuka prowokacji i podburzania tłumu, to sztuka opanowana przez służby do perfekcji).
Zauważ, kiedy rząd USA "wycofał" się z Europy, dając tym samym sygnał Niemcom dla ich dominacji, nagle w niełaskę popadła pro-amerykańska frakcja na Ukrainie, a jeszcze niedawno, Bździna Zasraniszwili, czy jak mu tam, przejął pałeczkę po wyraźnie pro-amerykańskim Saakaszwilim, za którego wolnorynkowych, można powiedzieć, rządów, Gruzja rosła w siłę.

W obecnych czasach, chyba niewiele rzeczy dzieje się z mocy przypadku, a już na pewno na Bliskim Wschodzie i w ramówce TVN-u.

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 938
Sakaszwili ma na swoich koncie sporo sukcesów, ale pod koniec to palma mu już odbiła i wszyscy go znienawidzili. Nie mów, że amerykanie odpuścili Gruzję z własnej woli. Tak samo jak całą amerykę łacińską. Coś jeszcze znaczą tylko dzięki pieniądzom (vide Afganistan i łapówki Karzaja)

Do góry Bottom