VernonSmith
New Member
- 212
- 2
Chłopak chce coś zrobić, a tutaj same kłody pod nogi
Lancaster , do boju
Tylko odtajnij forum.
Lancaster , do boju
Tylko odtajnij forum.
To niech się zarejestrują na naszym libertariańskim forum, w piątektosiabunio napisał:Niecierpliwy jesteś. Polska partia libertariańska ma czas tylko do czwartku. A potem już nie, bo twórcy muszą zabierać zabawki i wracać do domu...
kr2y510 napisał:Tak się składa, że w tym państwie panuje monopol radiowo-telewizyjny. Można go przełamać albo działając w ramach systemu albo niszcząc ten monopol.
Nie życzę sobie, żeby ktokolwiek strzelał do obiektów telewizji państwowej, ponieważ, funkcjonuje ona dzięki między innymi moim podatkom - tam znajduje się, pośrednio, część mojej własności. To jest zniszczenie kapitału i własności, a nie monopolu.Niszczenie monopolu rtv sprowadza się do niszczenia obiektów (ostrzał a rakiet, granatników, moździerzy, bombingu...) i/lub eliminowania jego zwolenników oraz beneficjentów (zabijania ich wraz z rodzinami).
Rozumiem że jesteś za tą drugą opcją
Lancaster napisał:Nie jestem właścicielem portalu ani adminem ,ale próbuje coś zrobić żeby odtajnili. Program partii jest w trakcie tworzenia i strona podobno zakupywana. Czekam do czwartku jak się nic nie ożywi albo nic z tego nie wyjdzie pieprzę politykę i pomyślę co dalej.
Avx napisał:W sumie sam miewałem różne nietrafne pomysły, może więc nie powinienem się śmiać, ale... Kurde, to "czekanie do czwartku" to jest szczyt; rotfl roku
Do wszystkiego masz tego typu podejście ?
HAHAHAHAHAH ale cyrk..., chyba ci dam plusa do reputacji kolegoLancaster napisał:Czekam do czwartku jak się nic nie ożywi albo nic z tego nie wyjdzie pieprzę politykę i pomyślę co dalej.
Zakładamy partię stricte libertariańską
Gdy nadszedł Dzień Sznura
a panowanie nad Ziemią Polską
objął KORWIN...
Premislaus napisał:Takie tematy powinny lądować w śmietniku.
margines napisał:Eris ci dobrze doradził, łopatkę i grabki zostaw w piaskownicy i znajdź se jaką dupę
Nikt nie doszedł ,z pozostałą 4 nie mam kontaktu
Lancaster napisał:Jeśli chodzi o partię pomysł nie wypalił.