Zabijanie lewaków?

Czy zabiłbyś lewaka?

• Za to co robią teraz w Europie? Bardzo chętnie. :)

Votes: 1 5,0%
  • Tak :)

Votes: 2 10,0%
  • Nie (uzasadnij dlaczego) -_-

Votes: 9 45,0%
  • Nie - życie człowieka jest najwyższą wartością i będę jego bronił. :(

Votes: 1 5,0%
  • Tak ale w ramach sportu - Wziąłbym udział w polowaniu na lewaków w AKAPIe (pożyteczne z przyjemnym)

Votes: 4 20,0%
  • Za pieniądze - czemu nie?

Votes: 4 20,0%

• Total voters
    20

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 467
Andrzej zabił kilkudziesięciu lewaków i nic się nie zmieniło. Nawet, gdyby coś to dało dla ogółu i miałbym gwarancję uniknięcia konsekwencji to ciężko by mi było zabić kogoś, kto bezpośrednio nic mi nie zrobił.

OP
OP
WnusioPinoczeta

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
Wszyscy zabilibyśmy nawet libertarianina, jeśli musielibyśmy bronić przed nim swojego życia. Zbyt ogólne pytanie, nie rozumiem jaki jest jego cel poza umożliwieniem pomasturbowania się wspólnie w kółeczku.

Zasłona dymna dla tych co naprawdę szykują się aby zabijać.

Trzeba pisać o zamachach stanu i mordowaniu lewaków gdzie się da - służby specjalne będą się zajmować nami zamiast tymi co naprawdę chcą zrobić zamach stanu
u-ekm.gif

Pamiętam jak kiedyś 10 lat temu pisałem na czacie o murzynach i że są głupsi o wiele - to każdy prawie mi groził prokuraturą - dziś to trudno sobie wyobrazić bo mało kto z tym polemizuje i mało kogo to szokuje - trzeba więc przecierać nowe szlaki i niech chęć mordowania lewaków będzie za parę lat niczym co szokuje ludzi.

u-ekm.gif

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Zasłona dymna dla tych co naprawdę szykują się aby zabijać.

Trzeba pisać o zamachach stanu i mordowaniu lewaków gdzie się da - służby specjalne będą się zajmować nami zamiast tymi co naprawdę chcą zrobić zamach stanu
u-ekm.gif

Pamiętam jak kiedyś 10 lat temu pisałem na czacie o murzynach i że są głupsi o wiele - to każdy prawie mi groził prokuraturą - dziś to trudno sobie wyobrazić bo mało kto z tym polemizuje i mało kogo to szokuje - trzeba więc przecierać nowe szlaki i niech chęć mordowania lewaków będzie za parę lat niczym co szokuje ludzi.

u-ekm.gif
Okno Overtona.

Do góry Bottom