A
Anonymous
Guest
Wrzucajcie w tym temacie wszelkie wolnościowe filmiki . Proszę także o przyklejenie tego tematu, jak i tego z linkami.
Na pierwszy ogień genialny John Stossel( jestem jego fanem i muszę zdobyć jego książkę "Mity, kłamstwa i zwykła głupota''):
Niezamierzone konsekwencje
Pomoc rządowa
Zarobki nauczycieli
Nie znasz się na polityce? Lepiej nie głosuj!
Co widać, a czego nie widać
O co naprawdę powinniśmy się martwić?
Podatki dla bogatych
Słonie boją się mysz?
Na świecie kończy się ropa? - Może Trigger Happy wypowie się na ten temat?
Policja spożywcza
Wielkie sieci handlowe
John Stossel vs Michael Moore, czyli jak naprawdę wygląda służba zdrowia na Kubie
Jeden z czterystu
Zawyżanie cen
Konsekwencje płacy minimalnej
Kapitalizm kompradorski
Nieefektywność pomocy zagranicznej
Nieskuteczne regulacje dostępu do broni
Przepraszam, że nie chronologicznie podaję :-(.
http://www.youtube.com/user/odDymarkow - więcej na tym kanale. Jak będziecie przeglądać to wrzucajcie kolejne ze Stosselem, jak i inne wolnościowe filmiki znalezione na necie .
Alyssa sama w domu - o tym jak 11-letnia dziewczynka z karabinem w ręku, obroniła dom przed trzema włamywaczami . Rozwaliło mnie to, że karabin ma różowy kolor .
Na pierwszy ogień genialny John Stossel( jestem jego fanem i muszę zdobyć jego książkę "Mity, kłamstwa i zwykła głupota''):
Niezamierzone konsekwencje
Pomoc rządowa
Zarobki nauczycieli
Nie znasz się na polityce? Lepiej nie głosuj!
Co widać, a czego nie widać
O co naprawdę powinniśmy się martwić?
Podatki dla bogatych
Słonie boją się mysz?
Na świecie kończy się ropa? - Może Trigger Happy wypowie się na ten temat?
Policja spożywcza
Wielkie sieci handlowe
John Stossel vs Michael Moore, czyli jak naprawdę wygląda służba zdrowia na Kubie
Jeden z czterystu
Zawyżanie cen
Konsekwencje płacy minimalnej
Kapitalizm kompradorski
Nieefektywność pomocy zagranicznej
Nieskuteczne regulacje dostępu do broni
Przepraszam, że nie chronologicznie podaję :-(.
http://www.youtube.com/user/odDymarkow - więcej na tym kanale. Jak będziecie przeglądać to wrzucajcie kolejne ze Stosselem, jak i inne wolnościowe filmiki znalezione na necie .
Alyssa sama w domu - o tym jak 11-letnia dziewczynka z karabinem w ręku, obroniła dom przed trzema włamywaczami . Rozwaliło mnie to, że karabin ma różowy kolor .