W jakim kraju chcielibyście się urodzić?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Nie rozumiem tej podniety Stanami. Kiedyś może i miałem marzenie tam zamieszkać i nadal może z pomocą wehikułu, ale teraz?
Jeszcze zależy od stanu, ale ogólnie to nic szczególnego. Jeszcze może przed WTC miałem ciągi, ale teraz najmniejszych.

OP
OP
zoozgive

zoozgive

Well-Known Member
93
313
Nie rozumiem tej podniety Stanami. Kiedyś może i miałem marzenie tam zamieszkać i nadal może z pomocą wehikułu, ale teraz?
Jeszcze zależy od stanu, ale ogólnie to nic szczególnego. Jeszcze może przed WTC miałem ciągi, ale teraz najmniejszych.
Mam te same odczucia, do USA zawitał bym tylko ze względu na tamtejsze imprezy :)

kalvatn

Well-Known Member
1 317
2 112

Ja mogę powiedzieć z autopsji i rozmów ze znajomymi tam mieszkającymi. Tam jesteś klientem gdziekolwiek się udasz. A że klientem jesteśmy bardzo często każdego dnia to dla mnie szalenie istotne. U nas jesteś gównem gdziekolwiek się udasz wydać swoje pieniądze. Ze swoją pozycją zawodową i w moim wieku wolałbym mieszkać tam a nie tu. No i tam możesz mieć broń.

Do góry Bottom