- Admin
- 4 882
- 12 269
Szkoda, że ta pomoc tylko finansowa (z naszej kieszeni), a nie bardziej bezpośrednia. Mucha w strefie śmierci ... rozmarzyłem się ...
Na coś szczytnego można wydać te pieniądze- następna wyprawa transmitowana na żywo przez media, nie pozbawiona ryzyka, wymagająca odwagi i bezinteresewności ( wspinanie się wysoko po ciała bliskich kolegów, a nie po nowe osiągnięcia. )Szkoda, że ta pomoc tylko finansowa (z naszej kieszeni), a nie bardziej bezpośrednia. Mucha w strefie śmierci ... rozmarzyłem się ...
Mamy tu wielu miłośników fantastyki, czytaliście Diunę? "God created Arrakis to train the faithful"wg mnie wszystko wskazuje na to, że Tomasz Kowalski nie chciał wracać sam bez współtowarzysza i celowo został, aby zamarznąć i umrzeć
Tylko w przypadku gdy twoja kandydatura zostanie pozytywnie rozpatrzona przez niezależny zespół ekspertów, czyli grupę partyjnych "z zawodu dyrektorów", z czym nie będzie łatwo, bo konkurencją są ci z niezależnych ekspertów - partyjnych "z zawodu dyrektorów", którzy nie załapią się do komisji wyłaniającej członków komisji wyłaniającej członków komisji wyłaniającej członków komisji ... Nie ma tak lekko w społecznej gospodarce rynkowej, co to to nie...Wykonałem właśnie półroczną pracę takiej komisji. Dostanę milion złotych wynagrodzenia?