MaxStirner
Well-Known Member
- 2 782
- 4 724
Odruch wymiotny gwarantowany:
Powinno być: "z pŁemieŁem".Codziennie przez 80 dni, aż do grudnia, w ‘Wyborczej’ lekcje ‘Polish your English. Uczymy się z premierem.
Swój swojemu gratuluje.Ryży dostał gratulacje... z Korei Północnej. Platformersi uradowani.
Korwin-Mikke.pl » Korea Północna gratuluje Tuskowi
polskie piekiełko
To jest tak, oni przywalają w artystę, dowalają nam coraz to kolejne podatki i koniec końców to się zawsze odbija na publiczności, która musi więcej płacić za fanaberie Tuska. Komuniści, nawet, nie zabrali nam 50 % kosztów uzysku a dokonał tego Tusk razem z tym Rostowskim. To są dla mnie bandyci.
To nie kryptoreklama. Po prostu odkąd pamiętam chrząknięcia "polskie piekiełko" lub "polskie piekło" dolatywały do mnie niemal zawsze, wprost z ryjów inteligentów z awansu społecznego i konfidentów.Co jest złego w haśle "polskie piekiełko"?
Z ich ust raczej nie słyszałem tego zwrotu. Ci zazwyczaj nazywają rzeczy po imieniu lub milczą.a co z tymi którzy po prostu widzą że rzeczpospolita to komuszy syf i dla których jest takim polskim piekłem?
Ale jak mówię, artyści nie są nigdzie zatrudnieni, sami muszą sobie płacić ZUS (jeśli mają za co) i jak zachorują to mają niefajnie.