Test polityczny

totenkopfschmerzen

New Member
162
8
Chyba całkiem przyzwoity test
http://www.politicaltest.net/

Mój wynik

69323.jpg

Dobrze na początku wpisać swój mail, na który przyjdzie wynik. Strona przy wyświetlaniu wyniku często generuje błędy.

sierp

to ja :-)
577
305
A mnie cały czas wychodzi na końcu błąd:

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /is/htdocs/wp10474468_UNIL5JSK9L/www/classes/stats.php on line 210

Myślałem, że to wina Firefoksa, ale w IE też mam taki efekt.

sierp

to ja :-)
577
305
69403.jpg

"You are a capitalist. 1 percent of the test participators are in the same category and 8 percent are more extremist than you." :D

Alu

Well-Known Member
4 638
9 700
You are a capitalist. 1 percent of the test participators are in the same category and 12 percent are more extremist than you.

I'm the 1%!!! :D

69435.jpg

Później uśrednimy i wyjdzie nam modelowy libertarianin :D

A

Anonymous

Guest
You are a capitalist. 1 percent of the test participators are in the same category and 14 percent are more extremist than you.

69450.jpg

Do dupy ten test. Odpowiadałem jako libertarianin.

Avx

Active Member
831
186
69281.jpg

Jedyne, co mnie dziwi, to "reactionary". Czy np. stwierdzenie, że równouprawnienie kobiet nie jest "jednym z większych" osiągnięć epoki naprawdę czyni mnie reakcjonistą, nawet 2 % ? (to nie znaczy, że jestem jego przeciwnikiem)
Bleh.

D

Deleted member 427

Guest
Niemożliwe, żeby czyniło cię reakcjonista, bo ja odpowiedziałem tak samo i jestem w 10% postępowcem-wizjonerem lol :)

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 882
12 269
Zrobiłem test ale wyniki na emaila mi nie przyszły. Teraz nie wiem kim jestem więc nie wiem czy mam ich zaskarżyć i się domagać odszkodowania za stracony czas, próbować kogoś zabić, czy się popłakać i polecieć do jakiegoś urzędu po pomoc, bo to wszystko miał rozstrzygnąć ten test, ot, paradoks :(

OP
OP
T

totenkopfschmerzen

New Member
162
8
W teście jest możliwość wykluczania pytań z finalnego wyniku. Jeżeli komuś jakieś pytanie nie leży może je wywalić.
Oczywiście wszystkie te testy są uproszczeniem i są zamknięte w pewnej konwencji. Ja np. zostałem neoliberalnym demokratą... a sam bym siebie określił raczej jako niezbyt ortodoksyjnym libertarianinem albo anarchoindywidualistą.

A

Antoni Wiech

Guest
totenkopfschmerzen napisał:
W teście jest możliwość wykluczania pytań z finalnego wyniku. Jeżeli komuś jakieś pytanie nie leży może je wywalić.
Oczywiście wszystkie te testy są uproszczeniem i są zamknięte w pewnej konwencji. Ja np. zostałem neoliberalnym demokratą... a sam bym siebie określił raczej jako niezbyt ortodoksyjnym libertarianinem albo anarchoindywidualistą.
Mi tam wynik pasuje. Mam nacjonalistyczne skłonności i się tego nie wstydzę. Co nie zmienia faktu, że interes narodowy postrzegam inaczej niż większość tzw. patriotów.

Pensador

New Member
16
0
69436_eng.jpg

"You are a democratic National Liberal. 3 percent of the test participators are in the same category and 51 percent are more extremist than you." Szok :)

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
69676.jpg

Nie rozumiem dlaczego tak mało kapitalizmu. Test musi być źle zaprojektowany.

Zrobię jeszcze tą dłuższą wersję.

Do góry Bottom