TEN MOMENT...

L

lebiediew

Guest

Kaczor mówi wprost, co myśli o liberalizmie ("bredzenia". "bajki", "dywersja").
Swoją drogą to jest genialne. Ja uważam, że JKM jest ruskim agentem, którego celem jest ośmieszyć ideały wolnorynkowe w PL, a Kaczor twierdzi, że JKM jest ruskim agentem, którego celem jest wprowadzić wolny rynek w PL. Słabych mają ruscy agentów, oj słabych.

PS A to z Sienkiewiczem jest niesamowite.

H

Hornblower

Guest
Mamy wspólne przekonanie, że uda się pokazać, iż monopol na przemoc ma państwo, a nie bandyci. - minister spraw wewnętrznych Bartłomiej Sienkiewicz

Terlikowski komentuje: http://www.rp.pl/artykul/628874,1042219-Stadna-bezmyslnosc.html

I nawet życzliwie wspomina o "anarcholibertarianach":

Zasadę, wedle której państwo ma monopol na przemoc, kwestionują bowiem tylko anarchiści i ewentualnie anarcholibertarianie, ale jest ona wspólna dla konserwatystów, liberałów i socjaldemokratów.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Terlik to klasyk oszołomstwa. Kiedyś widziałem fantastyczny program. Siedział Terlik, dzwonili do niego ludzie i zadawali pytania. Pytania były z dziedziny antykoncepcji. Terlik słuchał w zadumie i odpowiadał. Było to bardzo pouczające. Wiele ciekawostek przemycił. Na przykład, że leki antykoncepcyjne to nie leki, bo nie leczo.

Gie

Libnetarianin
219
492
Stare, ale dopiero teraz trafiłem:
Jacek Kurski napisał:
Będę konsekwentny w odzyskiwaniu dla PiS urzędu po urzędzie, przedsiębiorstwa po przedsiębiorstwie, agendy po agendzie. Trzeba jasno powiedzieć, że 16 miesięcy po wygranej PiS żaden działacz czy zwolennik naszej partii, który wykrwawiał się w naszych kampaniach wyborczych, nie może cierpieć głodu i niedostatku
Rozbrajająca bezczelność.

military

FNG
1 766
4 727
http://kontakt24.tvn24.pl/temat,pos...po-to-jest-immunitet,119123.html?categoryId=0

Niesioł przyznaje, że politycy są ponad prawem. Co prawda coś pierdoli, że to dla ludu, łooo, on zaharowuje się dla twojego dobra, ale chuj tam - Niesioł mówi, że prawo go nie obowiązuje i tak ma właśnie być. Chuj jebany. Niech ginie.:)

EDIT: Niesioł mówi, że łamanie prawa OK, jak załatwiasz czyjąś sprawę. Czyli jak idę za matkę złożyć jakieś dokumenty gdzieś tam, to mogę łamać prawo?

EDIT2: Ale ja nienawidzę tego skurwysyna.

Ostatnia edycja:

Nene

Koteu
1 094
1 690
Terlik to klasyk oszołomstwa. Kiedyś widziałem fantastyczny program. Siedział Terlik, dzwonili do niego ludzie i zadawali pytania. Pytania były z dziedziny antykoncepcji. Terlik słuchał w zadumie i odpowiadał. Było to bardzo pouczające. Wiele ciekawostek przemycił. Na przykład, że leki antykoncepcyjne to nie leki, bo nie leczo.
Przecież leczo... co prawda w większości przypadków nie po to się je stosuje, ale leczo!

telpeloth

państwosceptyk
256
292
Pytania były z dziedziny antykoncepcji. Terlik słuchał w zadumie i odpowiadał. Było to bardzo pouczające.
Dawno, dawno temu miałem jakąś wersję edukacji seksualnej, na której się dowiedziałem, że stosując prezerwatywę mam większą szansę z partnerką zaciążyć niż bez, bo z prezerwatywą się jest pewnym, a może pęknąć, a jak się nie stosuje, to się uważa

Do góry Bottom