Szukam ekipy do Demokratora

OP
OP
A

Aeger

Guest
Gra nie ruszy. Wczoraj taki news podała administracja, na co gracze wzięli się i poszli. 4 miesiące czekania i nic.

S

stormtrooper

Guest
Aeger taką kampanię tu robił i wszystko na nic. Wystraszyli się waszej partii.:dodgy:

S

stormtrooper

Guest
Aeger a tak na poważnie, stoisz za którąś z gier? Masz z tego jakichś hajs?

OP
OP
A

Aeger

Guest
Nie mam nic z tego oprócz satysfakcji z gniecenia merytoryką lewactwa. Polityka jest fajna a w grach jest wręcz cudowna. Potrafiłem cały dzień i całą noc pisać z innymi nt. Pinocheta, kolaborując z innymi aby utworzyć blok startowy w nadchodzących wyborach.

OP
OP
A

Aeger

Guest
Demokrator padł drogi hodynie, zarejestruj się w drugą grę, to prawie to samo, też tam gram.

WSPARCIE PILNIE POTRZEBNE. MUSIMY MIEĆ GRACZY! Stanowiska są do obsadzenia.

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Demokrator działa i już wystartował. Musisz napisać do suppourtu , napisali że mieli jakiś problem z logowaniem i konta się zgubiły. Podasz nick i hasło i będziesz grał. @Aeger Liber tam jest w co ty w końcu grasz?

OP
OP
A

Aeger

Guest
Demokrator nie wystartował, działa tylko forum, nie ma żadnych funkcjonalności, admini nie dokończyli gry.

Gram w http://www.tylko-wladza.gryvia.pl - to uproszczona wersja POLITIKI, bez ekonomii, tylko polityka się liczy. PL ma już 9 członków, jesteśmy najliczniejszą partią. Rozgrywka dopiero się zaczyna!

EDIT: Uwaga! Goni nas OPK - Obywatelska Partia Konserwatywna, a to niedobrze. Oni mają 8 członków my 11. Nie czekajcie, dołączajcie!

OP
OP
A

Aeger

Guest
Jest w grze, choć jeżeli ktoś musowo potrzebuje to www.liber.manifo.com/chat - specjalnie zrobiony utajniony chat, z którego nie można wejść z poziomu menu. Oczywiście co tydzień będzie się zmieniać adres, aby nie było łatwo namierzyć tego chatu.

Hodyn

Member
60
0
nie lepiej po prostu zrobić na ircu i nie pierdzielić się z jakimiś zmianami adresu? Zrobi się kanał #Partia.liber na hasło jakieśtam i będą mogli tylko wbić ludzie z authem i hasłem.

nie wiem jakie znacie serwery, ale ja znam w miarę quakeneta (tam w sumie jest sporo czatów od innych gier w tym erepublik, gdzie bedzie mozna wyciagnac ludzi z jakiś libertartarianskich partyjek z erepa)

OP
OP
A

Aeger

Guest
Chaty są nam nie potrzebne tak właściwie - mamy partyjny tajny i partyjny systemowy w grze. Problemem są gracze - potrzebujemy ich!

Obecnie prowadzimy zaawansowane prace nad własną konstytucją, którą przedstawimy parlamentowi i Prezydentowi, licząc że libertariańska konstytucja przejdzie.

OP
OP
A

Aeger

Guest
No spamuję ale SPL (Sojusz Postępowej Lewicy) dogania nas i potrzebuję ludzi aby walczyć z socjalizmem. Już paru stąd się zarejestrowało ale liczę na kolejnych graczy.

OP
OP
A

Aeger

Guest
Wychodzi na to że PL zrobi pierwszy libertariański rząd. I mamy całkiem sensowny pakiet ustaw.

Wciąż nie czaję, co fajnego jest w tego typu grach. Wprowadzasz sobie ustawy ale jaki jest tego efekt? Wpływają one na jakieś wskaźniki mikro i makroekonomiczne? Nawet jeśli taka gra posiadałaby moduł symulowania zjawisk ekonomicznych to i tak byłby on w 100% zależny od osobistych przekonań autora. Załóżmy, że grę robi jakiś lewak. W takiej sytuacji wolnorynkowe parametry zawsze doprowadzą w niej do bankructwa kraju. Bodajże w "erepublik" Polska jest potęgą, wyrosłą na zamordystycznym socjaliźmie. I już wiadomo, kim jest autor gry.

Do góry Bottom