Syryjski Dzień Sznura

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty
OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Jakaś bojówka w Syrii rozprawia się z byłymi członkami reżimu. Tak przynajmniej z komentarzy wynika.

K

Kurier

Guest
Bardziej chyba kogo popadnie. W 0:34, po odjebaniu białego samochodu, widać przejeżdżający żółty, który rozwalają zaraz potem.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
A jak nie oni, to ich ojcowie. To jest słuszna i oddolna sprawiedliwość.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Podoba mi się, ale władze w Polsce zastanawiały się ostatnio nad dopuszczeniem do rejestracji "anglików". Przypadeq? Nie sądzę. Jeśli kierowca będzie siedział po prawej stronie, trudniej będzie go trafić i skuteczność odjebek podczas wyprzedzania spadnie. Smuteczek. :(

K

Kurier

Guest
#pijaństwo

Ostatnio edytowane przez moderatora:

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
z tego co widać na filmiku to jest to irak a nie syria no i zwykłe polowanie na zagranicznych kontraktorów i strzelanie do każdego podejżanego i współpracującego z obecną władzą...

K

Kurier

Guest
Afganistan przed wojną; http://pudelekx.pl/afganistan-przed-czasem-wojen-17198

Up: Irak, fakt. W ogóle ten filmik to wycinek z godzinnego filmu propagandowego ugrupowania ISIS/ISIL. Pełnego nie widziałem, bo ponoć gorsze rzeczy, z dekapitacją włącznie, a ów grupa to najbardziej brutalne skurwysyny stąpające bo kebabowskiej ziemi, ponoć.

Niemniej pojeby to są, zakłamaniem jest tu mówienie o dniu sznura, chyba że powklejać by tam mordy posłów. Oni tam zwyczajnie poza igraszkami z kozłami niewiele mają do roboty, to sobie znaleźli dżihad. Zboczeńcy.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Czyli co - odjebują eks funkcjonariuszy reżimu czy przypadkowych ludzi niezwiązanych z władzą?

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Czyli co - odjebują eks funkcjonariuszy reżimu czy przypadkowych ludzi niezwiązanych z władzą?
odjebują co popadnie, obcych, czasem sie jakiś współpracujący znajdzie, tak jak ten co go pod płotem odjebali i nie eks ino raczej obecnych...
na autostradzie to odjebywali każdego w lepszym aucie... pewnie zwykłe napady rabunkowe...
ci w żółtej 3setce nie wyglądają na arabów...
jedynie ten na ulicy to może jakiś kolaborant być bo celowo w nigo strzelali pojedyńczym ogniem, ale widać że w dupie mają życie innych dookoła...
zwykłe komuchy...

K

Kurier

Guest
Czyli co - odjebują eks funkcjonariuszy

reżimu czy przypadkowych ludzi niezwiązanych z władzą?

Z jednej strony na końcu gonią cwela z rządowego wojska (bo pokazali fote), ale tak jak wspomniałem - ten żółty samochód został na bank odjebany OD TAK. Już po młodych ryjach wiedziałem, że to chuj a nie reżim, a w 0:34 tylko się potwierdziło.

Tak jak ktoś wspomniał - wkurwieni pojeby, dla których każdy coś ma na sumieniu.

Tylko jakby krajobraz zmienić na Compton, w tle puścić g-funk, a łapy byłyby czarne - to wątpię by ktoś tu mówił o dniu sznura. Plus, w Compton przynajmniej dla celów biznesowych się zabiją i raczej nie cywili - w kebabowie - nie wiem, raczej propaganda i fun.

Do góry Bottom