"Ruch Poparcia Pedofilii"

M

Matrix

Guest
Szkoda mi Romana Polańskiego mającego straszne kłopoty za uprawianie sexu z małolatą ( miała 13 lat) wyglądającą na dużo starszą, w takich przypadkach ustawa obniżająca wiek inicjacji jest potrzebna, jak najbardziej.

Voy

Active Member
386
242
w stanach (nie wiem czy we wszystkich, na pewno w części) prawo klasyfikuje seks osoby pełnoletniej z niepełnoletnią automatycznie jako gwałt, to jest dopiero popierdolone prawo...

Hitch

3 220
4 880
Mnie do dziś zastanawia, że nikt na sprawie nie pytał o to, jakim cudem 13-latka znalazła się na hollywoodzkiej imprezie, gdzie nawalone dziwki wciągają koks z czubków fiutów gwiazdorów, i gdzie ogólnie panuje wszelako pojęta sodomia. Ciekawe co na to święcie obruszona mamunia? Podwiozła ją tam myśląc, że będą czytać biblię i pić bezalkoholowego szampana?

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
prawo klasyfikuje seks osoby pełnoletniej z niepełnoletnią automatycznie jako gwałt​

Jest różnie. Są stany gdzie można uprawiać seks z 17-latkami (jak w Teksasie), a nawet z 16-latkami (jak w Rhode Island).

515px-Age_of_Consent_-_North_America.svg.png

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 125
Pamięta ktoś odcinek South Park, w którym nauczyciele zdecydowali się iść z duchem czasu i zaczęli uczyli kilkulatki jak się zakłada prezerwatywę itp? Rzeczywistość przerasta fikcję:
Czterolatek ma rozumieć, czym jest akceptowalny seks, a dwunastolatek - potrafić "komunikować się w celu uprawiania przyjemnego seksu". Tak wynika z konferencji współorganizowanej przez MEN - informuje "Rzeczpospolita".

Na konferencji współorganizowanej przez resorty zdrowia, edukacji i WHO przedstawiono propozycje zmian w edukacji seksualnej - pisze "Rzeczpospolita". Największą zmianą miałoby być rozpoczęcie edukacji seksualnej przed czwartym rokiem życia, bo "rozwój seksualności rozpoczyna się w momencie urodzenia".

Standardy WHO określają, co w dziedzinie seksu powinny umieć dzieci w kolejnych przedziałach wiekowych. Między 9. a 12. rokiem życia dziecko powinno nauczyć się już "skutecznie stosować prezerwatywy i środki antykoncepcyjne w przyszłości". Powinno też umieć "brać odpowiedzialność za bezpieczne i przyjemne doświadczenia seksualne".

WHO radzi, by dziecko miedzy 12. a 15. rokiem życia potrafiło samo zaopatrywać się w antykoncepcję.

Dwunastolatka powinna umieć zaopatrywać się w środki antykoncepcyjne? Serio? To dlaczego nie obniżą wieku przyzwolenia do 12 lat?

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,13789241.html

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 125
Straszny dom to duża, ciesząca się dobrą opinią instytucja, regularnie kontrolowana przez władze. Dyrektorka Jaswanti Devi niedawno dostała państwową nagrodę "kobiety roku". Prowadzi 12 finansowanych przez rząd domów dziecka.

No ale gdyby nie państwowe kontrole, to żarlibyśmy chleb podsypywany saletrą ogrodową zamiast mąki.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
Dlaczego rodzice, krewni tolerują taką sytuację (a zapewne doświadczyli w dzieciństwie)
Jest to w artykule wyjaśnione. Boją się ostracyzmu i tego, że rodzice przyszłego małżonka ich dziecka zerwą zaręczyny XD Widocznie taki mają system wartości.
W sumie to skoro dziewczyna nie ma wpływu na to jakiego jej dadzą męża to można powiedzieć, że i tak jest później "gwałcona".
No i uważałbym, gdy gazeta spod znaku czerwonego sztandaru używa słowa "dziecko", bo dla nich może to oznaczać osobę w wieku 0-18 lat. Widziałem jak 19-latka uparcie nazywali w jednym artykule "chłopcem".

military

FNG
1 766
4 727
Bardzo częsty, a na dodatek działa w dwie strony. Jak 19-, a nawet 17- latek kogoś zgwałci, to mówią "17-letni mężczyzna", a jak stanie się "ofiarą narkotyków", to jest 17-letni chłopiec. Kiedyś miałem ochotę zacząć kolekcjonować przykłady takiej hipokryzji, ale uznałem że jest tak ewidentna, że nikomu nie trzeba jej wytykać.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 008
O psiakrew jedna!! A niech mnie hahahhha... toż to *Buźka z Bondów z Rogerem Moorem :)

Jaws.jpeg

ps:* Wiem, że to "Jaws", ale Buźka bardziej mi pasuje ;)

k94k

Active Member
101
98
a ten pedofil ma takie a nie inne ząbki, bo nie raz pewnie dostawał po ryju od jakiegoś rodzica za to, ze wsadzał(ten pedo) dziecku(tego rodzica) ręce w gacie/pod spódniczke.
W ramach "pijaru" swojej partii nie powinien pokazywać się w TV.
holenderskipedofil.jpg

Ingerencja w post - T.H.

Do góry Bottom