Rozmowa z humanitarianką

KWIATEK i DZIECKO

New Member
11
1
Mam ochotę takim zasrańcom jak ta czerwona świnia zrobić taki srogi wołyniec, że najtwardsi banderowcy jak to zobaczą na pusty żołądek, to będą rzygać żółcią przez nos.

Ja się modlę codziennie do Pierona, by zesłał krwawą zemstę na rządzące świnie i ich przydupasów, aby mieli swój srogi wołyniec, aby groby ich zasranych przodków zostały zaorane, aby ich matki k?!#y, j%?@ne suki sowieckiego chowu, przeklinały w męczarniach dzień ich narodzin. A tym zasrańcom co cudem przeżyją tę rzeź, by rodzące się ich bękarcie potomstwo, to były same niedorozwinięte umysłowo potwory. By geny czerwonych zasrańców i ubeckiej opriczniny zniknęły ze Sławskich Ziem.

To Twoje słowa czy kogoś cytujesz?

OP
OP
KWIATEK i DZIECKO

KWIATEK i DZIECKO

New Member
11
1
Niestety nie udało mi się dotrzeć do źródła. Bardzo trudno określić czy istotnie to jest tekst Słowackiego.
Ale jeśli on to napisał to tracę wiarę w to, że to społeczeństwo będzie kiedyś dobrze prosperujące.
Twój wpis jest przepełniony bardzo prostą i czystą dozą nienawiści.
Być może do paru oszołomów trafi, ale do szerszego grona raczej nie.
PR do bani. :) Jestem tu dopiero od kilku godzin, a już wiem, że kompletnie źle do tego podchodzicie.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Irak to Irak, ale jakby w Syrii poszli wcześniej po rozum do głowy i pozwolili posiadać broń?

A teraz do Pana Kwiatka pytanie.
Skąd wy się wszyscy bierzecie? Jesteście jak ci rebelianci z Syrii?

T

Tralalala

Guest
Dobra kurwa wykasowałem bluzgi. Lecimy. Po pierwsze Kwiatek złotko każdy może posiadać broń bo każdy może dokonywać wymiany dobra A za dobro B, chodzi Ci o zbrojenie się organizacji przestępczych? Tak to jest złe zawsze było i zawsze będzie, nie ważne co tam pierdolą. Tak to jest tekst Krzysia, nie wiem czy tak naprawdę uważa, mam nadzieję, że tak.
I TAK "LOLCONTENT" JEST WAŻNY. Kurwy mają zdychać w bólu aby następne pomyślały o konsekwencjach.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
To horror jest. Ciągle się dzieją takie rzeczy a ludzie nie reagują.
Najlepsze, że zbrojenia i broń tylko pogarszają sprawę.
Nie reagują, no bo jak mogą zareagować?
Załóżmy, że chcą pojechać na teren walk, by bronić miejscowych i pogonić bandytów tak, by ci ich popamiętali.
- Czy mogą się skrzyknąć przez internet? - nielegalne
- Czy mogą zrobić publiczną zbiórkę pieniędzy na broń? - nielegalne
- Czy mogą kupić broń i ją wywieźć na teren walk? - nielegalne
- Czy mogą pojechać, by pozabijać tych skurwysynów i pomścić wyrządzone przezeń krzywdy? - nielegalne
A nawet gdyby to jakimś cudem zrobili, to zamiast być uznawani za bohaterów, będą przez reżimowe media opluwani jak bandyci.

Dlaczego tak się dzieje? Bo takie głupiutkie paniusie jak Ty pieprzą brednie, które się sprowadzają do tego, że trzeba rozbroić ofiary, by bandyci mogli więcej zabić. Że broń jest zła. Że agresja jest zła.

Niestety nie udało mi się dotrzeć do źródła. Bardzo trudno określić czy istotnie to jest tekst Słowackiego.
To mój tekst. 15 sekund nienawiści. Może nawet nie nienawiści, a czystej pogardy dla obecnego systemu wartości.

Ale jeśli on to napisał to tracę wiarę w to, że to społeczeństwo będzie kiedyś dobrze prosperujące.
Problem w tym, że społeczeństwa które dobrze prosperują, zanim do tego doszły traktowały wypowiedzi głupiutkich paniusi jak bełkot. Czy linczyści w Ameryce słuchali takich bredni jakie wypisuje Paniusia, czy słuchali przemówień Thomasa Paine? Czy rebelianci walczący o zniesienie podatku od whiskey, słuchali bredni jakie wypisuje Paniusia, czy szli wieszać poborców podatkowych, na drzewkach wolności?
No i jak teraz prosperuje Ameryka, na tle reszty świata?

Być może do paru oszołomów trafi, ale do szerszego grona raczej nie.
Świat zmieniają jedynie oszołomy. Na dobre lub na złe. Oszołomy agresywne i inteligentne. To od nich wszystko się zaczyna.
Jednak oszołomy nie są adresatami tego tekstu. Adresatami są piździelcy, odpady ludzkie skażone przez lewicową propagandę, humanitaryści oraz przydupasy i cwele wałdzy, by uzmysłowili sobie, że dla człowieka nie są ludźmi, a jedynie żywą biomasą.

...ale do szerszego grona raczej nie.
Jaką wartość polityczną lub bojową posiada to "szersze grono"?
Ma mózgi wyprane przez szkołę i tvn, głosuje na PiS, PO, SLD, PSL lub filutów od Palikutasa, a gdyby dać temu gronu broń do ręki, to bez przeszkolenia by się pozabijali. Takie grono, to rozkosz dla wroga - może te istoty wybić jak kaczki.

PR do bani. :) Jestem tu dopiero od kilku godzin, a już wiem, że kompletnie źle do tego podchodzicie.
To proszę założyć wątek o PR i napisać, jakie powinno ono być by osiągnąć libertariańskie cele. Czyli np. swobodny i niekoncesjonowany dostęp do broni palnej.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696

:D
Kawador nie miał na myśli prawdziwego Juliusza Słowackiego tylko użytkownika tego forum o nicku kr2y510.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Mam ochotę takim zasrańcom jak ta czerwona świnia zrobić taki srogi wołyniec, że najtwardsi banderowcy jak to zobaczą na pusty żołądek, to będą rzygać żółcią przez nos.

Ja się modlę codziennie do Pierona, by zesłał krwawą zemstę na rządzące świnie i ich przydupasów, aby mieli swój srogi wołyniec, aby groby ich zasranych przodków zostały zaorane, aby ich matki k?!#y, j%?@ne suki sowieckiego chowu, przeklinały w męczarniach dzień ich narodzin. A tym zasrańcom co cudem przeżyją tę rzeź, by rodzące się ich bękarcie potomstwo, to były same niedorozwinięte umysłowo potwory. By geny czerwonych zasrańców i ubeckiej opriczniny zniknęły ze Sławskich Ziem.

To Twoje słowa czy kogoś cytujesz?

To może Mickiewicz?

OP
OP
KWIATEK i DZIECKO

KWIATEK i DZIECKO

New Member
11
1
Niestety nie jesteś osoba z którą można na ten temat rozmawiać.
Twoje umiejętności w zakresie kwiecistego rubasznego języka mogą robić krótkie wrażenie na gimnazjalistkach i młodzieży chłonącej Twoje słowa jak młodzi Muzułmanie - Koran. Wow! Ale on jest zbuntowany! Wow! Ależ on ma mnóstwo energii...
Tyle, że Ta Twoja energia będzie bardzo przydatna dopiero gdy damy Ci karabin i kopniemy na front. (Postrzelasz kilka dni dostaniesz medal i kulkę) za co?

Przemoc - rodzi przemoc i uprzedzenia dlatego PR jest zły. Przemoc zaprowadza porządek szybko, ale na chwilę, pozostawiając cierpienie.
Nie wszystkie wywroty wolnościowe są okupione krwią i są skuteczniejsze od tych które pozostawiają po sobie nienawiść.

Thomas Paine był zwykłym pieniaczem którego idee wolnościowe spotykały się krótkotrwałym posłuchem. Nie chcieli go ani w Ameryce, ani we Francji i nie stanowi on dla mnie autorytetu.

Owszem od oszołomów zawsze się zaczyna, ale na szczęście ich założenia mają poparcie tylko wśród prostej ludności, którą łatwo porwać kwiecistym językiem, tylko trudniej pokazać im jak mają ze sobą dialogować, jak tworzyć a nie niszczyć. Jak dostrzegać piękno i budować wspólnoty wolnościowe o które NIBY walczysz.
(Już rzygasz? I nie masz ochoty do rozmowy, brakuje Ci empatii?) Hmmm... tak samo miał Hitler.... Pol Pot, Mao, Lenin, Stalin... a zdawało mi się że nienawidzisz lewicowców??? Tak to wygląda, dlatego PR jest słaby.
Oceniasz po pozorach i widzisz to co chcesz widzieć? Tak czytam Twoją postawę, ale może zbyt krótko ze sobą rozmawiamy. Nie wiem.

To pięknie, że masz zapędy do szerzenia porządku i wolności, suwerenności tylko podejście bardzo smutne i słabe.
Nie wywołujesz u mnie poczucia siły, a raczej strachu, ucieczki. Nie ma się czego bać, ludzie nie są źli tylko swoją postawą wywołujesz tak skrajne reakcje emocjonalne.

Ci którzy naprawdę coś dali światu to rolnicy, naukowcy i ludzie kultury...żołnierze albo siali śmierć, albo nas przed śmiercią bronili - sianą przez innych żołnierzy.

Chcemy tworzyć?
Maria Skłodowska-Curie, Nikola Tesla, Leonardo Da Vinci, Jan Szczepanik, Louis Armstrong, Wolfgang Amadeusz Mozart, Zdzisław Beksiński...
oni zmienili świat... Nie zapominajmy o naszej wspaniałej polce Joannie Jurek!!! Siedemnaście ma lat dziewczyna! Fuck!

To są ludzie w których wierzę i którzy po wejściu w świat wolności i zrozumienia będą niezapomnianym fundamentem przyszłości.
Wtedy będzie impreza!!!

OP
OP
KWIATEK i DZIECKO

KWIATEK i DZIECKO

New Member
11
1
Trzy słabe propozycje.
- Czy mogą zrobić publiczną zbiórkę pieniędzy na broń? - nielegalne
- Czy mogą kupić broń i ją wywieźć na teren walk? - nielegalne
- Czy mogą pojechać, by pozabijać tych skurwysynów i pomścić wyrządzone przezeń krzywdy? - nielegalne

Bardzo dobra propozycja to...

Skrzyknąć się przez internet! - legalne... właśnie to robię, ale bez ciebie.

D

Deleted member 427

Guest
Przemoc - rodzi przemoc

To są hasełka na poziomie "Wysokich obcasów" sory.

Sam Childers stosuje przemoc, ratując małe murzyńskie dzieci.

Mógłbym wymieniać.

A naukowcy, rolnicy i ludzie kultury nie żyją w próżni.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Każdy ma swoją drogę do wolności.
Ty możesz pisać w internecie o humanitarnym zachowaniu i legalności działań, a ktoś inny w tym czasie będzie przeprowadzał zamachy na głowy państw.

OP
OP
KWIATEK i DZIECKO

KWIATEK i DZIECKO

New Member
11
1
Tacy ludzie jak "Kaznodzieja z Karabinem" (słaby film swoją drogą) to ludzie niedostosowani do życia z innymi.
Doceniam te wysiłki i nie neguję ich... proszę o kolejne przykłady.

To często ludzie, którzy wymachując giwerą starają się wybielić swoją brudną przeszłość.
Bardzo dobrze, że udało mu się w jakiś sposób zatrzymać przemoc... bo gdy ona już istnieje i realnie nam zagraża oczywiście mamy prawo do obrony.

Ale znacznie lepiej jest zapobiegać przemocy metodą prewencji... i zgadzam się że w Afryce, czy w tej chwili w Iraku ludzie powinni mieć (teraz) dostęp do broni by móc odeprzeć ataki, niestety w ten sposób dozbrajamy również terrorystów którzy te bron przejmują. O tym trzeba pomyśleć.

A na cholerę Ci broń w polsce? Mój bliski kolega ma patent i co? (Nie na maszynową broń a myśliwską). I co to zmienia?
Ja również posiadam broń, która nie jest palna, ale skutecznie ogłusza.
Tylko ,że od kilku lat leży w szafce i równie dobrze mogło by jej nie być.
Żadna radość, żadna prewencja tylko strata czasu i pieniędzy.
Najlepszą metodą prewencji jest edukacja i walka z biedą.

Nie liczy się skąd pochodzi tekst lecz ważne, że nie nawołuje do nieszczęścia.
Wisi mi z jakim pismem go utożsamiasz (Wysokie obcasy, Biblia, tekst piosenki czy inne dzieło literackie), nie robi mi to różnicy bo i tak niesie ze sobą coś co nie krzywdzi.
Głośno tu krzyczycie szukając swojej szansy? Tylko gdzie ją znajdziecie?

Głupiec myśli:
„Teraz moja szansa”
jak długo jego zło
jeszcze nie dojrzało.
Ale, kiedy dojrzewa,
pogrąża się głupiec w niedoli.
Budda

OP
OP
KWIATEK i DZIECKO

KWIATEK i DZIECKO

New Member
11
1
I to znaczy, że ideę szerzenia pomocy, współczucia i budowy mamy wywalić do kosza?
Zamachy na głowy państw są nieuniknione, szkoda że często staczają się te co nie powinny.
Władza musi wiedzieć gdzie jej miejsce, ale to nie znaczy, że śladem terrorystów mamy im odcinać głowy.
Zabrać im majątek, dać zwykłą pracę na 3-4 lata. A jak któryś będzie się chciał wymigać to kolejne 3-4 lata.
Śmiać się z nimi, grillować i uczyć, ale już w warunkach z których uciekali całe życie.
Uczciwa fizyczna praca działa oczyszczająco.
Zdegradowanie do poziomu zwykłego Kowalskiego, bez tymczasowej możliwości wzbogacenia się było by świetną formą kary.
Wiem, że to trochę jak nurzanie nosa kota we własnych odchodach,(masz spróbuj czego dokonałeś przez te cztery lata), ale władza musi posmakować biedy.

Do góry Bottom