D
Deleted member 427
Guest
Obok Rotszyldów najczęściej pojawiającym się nazwiskiem jest Rockefeller. Czy te oczy mogą kłamać?
No tylko, że to do Ciebie do domu wyślą bandytów opłaconych, a nie sądzę aby byli zbyt biedni.no i co? ich kasa mogą se płacić na co chcą i komu chcą... każdy, kto ma możliwość próbuje manipulować by wyszło na jego korzyść, trza im rozjebać narzędzia, nie bedom mieli czym manipulować...
Po prostu się bawią. Nie mój styl, nie moje gusta i tyle. Ale gusta nie podlegają dyskusji.Tutaj kilka ciekawych zdjęć z ich balu:
Mnie się podoba. Gdyby liby takie loże zakładali, to bym się zapisał.Po prostu się bawią. Nie mój styl, nie moje gusta i tyle. Ale gusta nie podlegają dyskusji.
Tutaj kilka ciekawych zdjęć z ich balu:
I jak tu nie wierzyć w spiski?!O kurde mol, Rotszyld właścicielem Charlie Hebdo! W grudniu 2014 roku należące do Rotszylda wydawnictwo Liberation kupiło gazetę. Po zamachu na redakcje 7-milionowy nakład pozwolił zarobić baronowi około 10 milionów euro!
Jerzy Urban o "Charlie Hebdo": Dla 7 mln nakładu sam poświęciłbym 12 pracowników