Rotszyldowie

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 861
Nie wiem, czy mają temat, a chyba powinni. Fajne fotki z balu zorganizowanego przez Rotschildów:

Rothschild-wearing-mask.jpg

Tutaj małżeństwo Rotszyldów we własnej osobie.

I inni goście:

Rothschild-party-bird-cage.jpg
:

Rothschild-party-mask.jpg

Apple-from-garden-of-eden.jpg

Baron-Alexis-de-Red%C3%A9-in-a-Dal%C3%AD-designed-Hat-and-Mrs.-Esp%C3%ADrito-Santo.jpg

http://www.wykop.pl/ramka/2293260/2...z-sekretnego-balu-u-rothschildow-z-1972-roku/

Tak się bawią, tak się bawią Illuminati!

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 169
jest to taka sama teoria z serii, że oni pociągają za sznurki i tajemnice i bla bla, tworzona ino po to by ludzie nie walczyli z państwem, czyli tym prawdziwym wrogiem...

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
że oni pociągają za sznurki i tajemnice i bla bla, tworzona ino po to by ludzie nie walczyli z państwem,
Nie bierzesz pod uwagę jednego, że to właśnie tacy jak oni stworzą państwo, nawet jak jego nie będzie. Przecież państwo nie jest jakimś odrębnym bytem. Na państwo składają się zarówno tacy krezusi jak Rotszydowie, jak i odpady ludzkie, które bez państwa stworzonego przez krezusów są niczym.
Nie da się walczyć z państwem, nie walcząc z jego żywą siłą państwowotwórczą, tak samo jak nie da się waczyć z armią nie walcząc z jego żywą siłą. Walcząc z armią musisz walczyć z jej generałami, oficerami, kapralami, szeregowcami, szpiegami, agentami, a nawet z jej kucharzami i kurwami. Dziwisz się że kurwami też? A jak AK zaraziła orkiestrą kurwy dające regularnie dupy góralom z Goralische Waffen SS, to prawie wszystkich z 200 górali Niemcy musieli wysłać na przymusowe leczenie w okolice Czorsztyna.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 169
to ty se walcz z iluminatami, ufo i masonami a ja wole zwalczać to co mnie atakuje...
może i pociągają za sznurki, ale jak sie mi utnie abo podpali to nie bedom mieli za co pociągać...
ale dobra, temat juz był z masonami, dla mnie taka sama próba odwrócenia uwagi od wroga...

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 009
to ty se walcz z iluminatami, ufo
Zupełnie niepotrzebne ustawienie obok siebie rzeczywiście istniejącego (niegdyś/może współcześnie) zakonu i obiektów/istot, na których istnienie, TWARDE dowody mogą przedstawić jedynie Fox Mulder i Cancer Man.

T

Tralalala

Guest
Dodatkowo wrogość czy nienawiść łatwiej jest ukieronkować w stronę tych co pociągają za sznurki, niech się skropli na sługach ale niech będzie wiadomo, że należy rozjebać cały syf a nie tylko zreformować by skończyć w tym samym gnoju. To może ludziom obrazować, że tak na prawdę nigdy nie mieli wyboru, a cała walka o władzę to droga do koryta na smyczy jednych i tych samych.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 169
mnie tam nie interesuje czy istnieją czy nie czy pociągają za sznurki wrogiej mi organizacji, wroga mam zdefiniowanego, państwo rzeczpospolita polska trzeba rozjebać, a nie reformować abo że jak sie wpływ ufo czy masonów ograniczy to bedzie dobrze...

OP
OP
pampalini

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 861
Ja jestem rozdarty pomiędzy dwoma podejściami - czy moim wrogiem są możni (politycy, bogacze, wojskowi), czy mali tyrani, których codziennie mijam na ulicy i których muszę w sklepach, taksówkach albo autobusach wysłuchiwać, jak bredzą o tym, kogo wziąć za mordę i czemu. Jeśli państwo miałoby się odrodzić po upadku, to IMO nie odrodzi się przez Rotszyldów i jezuitów, tylko przez tych wszystkich małych skurwieli.

T

Tralalala

Guest
Imo i duzi i mali są potrzebni. Duzi rządzą wyżej, mali niżej. Sami mali nie będą potrafili ogarnąć bo są kompletnymi kretynami.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 169
ale potrafia zajebać coś abo krzyczeć że tego owego trza zabić bo coś tam coś tam... motłoch nie zmienia sie w łągodnego baranka jak nie ma fuehrera...

tomislav

4 777
13 009
No ale komunę forsują (w szczególności zaś FINANSUJĄ) właśnie ludzie tego pokroju, to ich wieloletnie marzenie GAZDA. Zobacz dookoła - kolektywizacja, konsolidacja, kontrola, socjalizm, korporacjonizm i komuna w nowych fatałaszkach (na kolorowo). Polskie państwo to tylko kropla w morzu gówna, choć działa bezpośrednio i dość namacalnie szkodzi.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 169
no i co że forsują i finansują? ich kasa ich sprawa, każdy orze jak może...
rozjebać pańśtwo i nie bedom mieli gdzie forsować i co finansować...

tomislav

4 777
13 009
Rozjebiesz małe państwo, to stworzą kontynentalnego molocha z potężną, zamordystyczną legislaturą (sprawa w toku), wojem na ulicach, dronami w powietrzu i robotami. Zresztą GAZDA, czy to państwo jest polskie? Chyba niekoniecznie, więc żeby coś zdziałać, trzeba by rozjebać Postokrągłostołówkę, a to problem, bo jak się wydaje, te marionety służą ościennym, silniejszym. Ci z kolei mozolą się w trudzie i znoju, by zbudować globalny zamordyzm pod wezwaniem korporacjonistów. W USA pierwsze koty już dawno temu poleciały za płoty. Powstanie kilka Unii, a wrogiem staną się wichrzyciele. Oczywiście, przerysowuję, ale uważam, że coś jest na rzeczy, bo to w sumie coraz bardziej staje się widoczne.

T

Tralalala

Guest
To sobie znajdą nowych wyznawców albo ich opłacą. Trzeba wyjebać całe ścierwo, od góry do dołu. Wtedy będzie spokój.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 169
Rozjebiesz małe państwo, to stworzą kontynentalnego molocha z potężną, zamordystyczną legislaturą (sprawa w toku), wojem na ulicach, dronami w powietrzu i robotami. Zresztą GAZDA, czy to państwo jest polskie? Chyba niekoniecznie, więc żeby coś zdziałać, trzeba by rozjebać Postokrągłostołówkę, a to problem, bo jak się wydaje, te marionety służą ościennym, silniejszym. Ci z kolei mozolą się w trudzie i znoju, by zbudować globalny zamordyzm pod wezwaniem korporacjonistów. W USA pierwsze koty już dawno temu poleciały za płoty. Powstanie kilka Unii, a wrogiem staną się wichrzyciele. Oczywiście, przerysowuję, ale uważam, że coś jest na rzeczy, bo to w sumie coraz bardziej staje się widoczne.
no to co ze stworzą to bede rozjebywał kolejne, rozjebie sie wszystkie nie bedom mieli z czego stworzyć...
państwo jest polskie, zdecydowana część członków z których sie składa ta organizacja jest polakami...

a ty gadasz jak agent co ma na celu paraliżować działania wolnościowców przeciwko państwu...

To sobie znajdą nowych wyznawców albo ich opłacą.
no i co? ich kasa mogą se płacić na co chcą i komu chcą... każdy, kto ma możliwość próbuje manipulować by wyszło na jego korzyść, trza im rozjebać narzędzia, nie bedom mieli czym manipulować...

tomislav

4 777
13 009
a ty gadasz jak agent co ma na celu paraliżować działania wolnościowców przeciwko państwu...
Próba nakreślenia w sposób ogólny jakiegoś problemu, to jeszcze nie jest agentura, ale masz rację, z pozoru można odnieść takie wrażenie. Przyznanie, że jest ciężko i trudno będzie, to po prostu jest opinia, już tak nie przesadzaj.

Ty z kolei sobie racjonalizujesz i ci wychodzi, że wystarczy usunąć kilku zjebów z Wiejskiej, żeby państwo przestało istnieć. Nie ma mowy. Państwo ludzie mają wryte w mózg i dzielą się tym międzypokoleniowo. Uczą się tego gówna. Jeśli ma być zmiana, każdy musiałby indywidualnie podejść do problemu. Nawet jak poruszysz motłochem, to tylko na chwilę, potem mgła z syfem znów opadnie.

Do góry Bottom