W przyszłym tygodniu spędzę sporo czasu z Rosjanami, spróbuje się popytać jak to u nich wygląda.Miło by było gdybyś się na forum podzielił tą wiedzą.
W przyszłym tygodniu spędzę sporo czasu z Rosjanami, spróbuje się popytać jak to u nich wygląda.Miło by było gdybyś się na forum podzielił tą wiedzą.
Bo Dunki w UE mają taką samą opinię, jak Ukrainki w krajach dawnego Związku Sowieckiego. Różnica jest tylko jedna, one robią to za darmo.z Duńczykami w ogóle nie rozmawiałem na ten temat z wiadomych przyczyn
Ciekawostka. Na noże myśliwskie potrzebna jest karta myśliwego. Tam wyświetlił taką listę po lewej z przepisami dotyczącymi noży. Z tego co zrozumiałem, to niektóre typy noży są całkowicie zabronione i w pewnych sytuacjach prędzej można mieć legalnie kałacha niż wymarzony bagnecik.Ktoś rozumie dokładnie co i jak? Ja z trudem. Wypowiedź w miarę świeża.
Broń w Rosji: Co można i trzeba?
ISIS Terror Attack Near Moscow Fails as Police Kill Jihadists Wielding Axes, Assault Rifle
The Islamic State terror group has claimed responsibility for its first-ever attack on Russian soil, after a pair of militants attacked a traffic police post outside of Moscow with guns and axes, but were shot dead.