Zaczynasz myslec !kawador napisał:Ciekawe, jak wyglądałoby analogiczne śledztwo, gdyby na terytorium Rosji rozbił się samolot amerykański...
A gdyby to byl samolot izraelski - to co by bylo? No jak myslisz?
Zaczynasz myslec !kawador napisał:Ciekawe, jak wyglądałoby analogiczne śledztwo, gdyby na terytorium Rosji rozbił się samolot amerykański...
Moja Rodzina zaplacila bardzo wysoka cene za Polske ktora teraz cholota pomiata. Widze, ze u ciebie bylo inaczej.pLT napisał:Cyberius napisał:prawdziwa stolica jest tam gdzie jest centrum, a centrum jest tam gdzie są pieniądze,pLT napisał:Tak naprawdę to czy właściwa stolica jest w Brukseli, Moskwie czy Waszyngtonie
-w przeciwnym wypadku są jedynie atrapy i przedstawiciele
Ok. Zgadza się to też są widoczne "atrapy", więc tym bardziej nie ma to znaczenia .
Mixol: rozumiem Twoją miłość do narodu, tak samo jak rozumiem miłość innych do wszystkich chrześcijan, a następnych z kolei do ludu pracującego miast i wsi.
Dokladnie, przeciez gdybysmy byli zjednoczeni i silni to nigdy do Smolenska by nie doszlo. To bylo tylko mozliwe poniewaz miedzy nami sa mendy ktore nas zywcem sprzedaja. Jeden taki wolal zamiast razem z Prezydentem RP reka w reke wystapic przeciw Obcym, on wolal wystapic reka w reke z Obcymi przeciwko Prezydentowi RP.kawador napisał:Rozpierdol w chuj.
Dla mnie to jest obraza.kawador napisał:Mam nadzieję, że nikt z twojej rodziny nie siedział przy Okrągłym Stole...
Mixol napisał:Moja Rodzina zaplacila bardzo wysoka cene za Polske ktora teraz cholota pomiata. Widze, ze u ciebie bylo inaczej.
Dla mnie to jest obraza.
pLT napisał:były osoby w Legionach, w AK, ale i też podobno jestem spokrewniony z osobą odznaczoną tytułem Bohatera Związku Radzieckiego.
Szanuj swoich przodkow a szczegolnie jezeli byli patriotami, to znaczy ze ich zycie mialo sens. Zrob tak zeby twoje tez mialo sens. Zyc tylko dla wchlaniania i wydalania to poziom robaka albo gorzej.Piter1489 napisał:Smoleńsk? Nuuuuda! Ja czekam na film o rodzicach Madzi: http://www.wprost.pl/ar/318312/Rutkowsk ... -Sosnowca/. To będzie hit!
pLT napisał:były osoby w Legionach, w AK, ale i też podobno jestem spokrewniony z osobą odznaczoną tytułem Bohatera Związku Radzieckiego.
Heh, ja mam podobno jakichś AK-owców, piłsudczyków, a prababka od strony matki działała przed wojną w w jakichś związkach zawodowych, lewicowym chuj wie czym. Ja się z rodziny wyrodziłem odmieniec, tak to albo bogoojczyźniani patrioci albo komuchy... no rodzice są spoko, "klasyczne lyberały" .
Mam nadzieję, że jak będzie odjebywanie wraz z potomstwem, to mnie oszczędzą .
Amen. Ale w takim razie to nieboszczyki nami teraz rzadza.Hitch napisał:Mixol, wszystko fajnie ale w epilogu dopuściłeś się ogromnego babola. Za zdradę karze się śmiercią
dzisiaj większym zagrożeniem jest "przyjaźń" polsko-amerykańskaMixol napisał:koniec PO to koniec rosyjskiego niewolnictwa to poczatek wolnej Polski.
Mixol napisał:Nie ma czegos takiego jak przyjazn polsko-amerykanska czy przyjazn polsko-rosyjska ! Jest tylko upokarzanie Polski. Dlatego tak wazne jest trzymanie sie Polakow razem, to jedyna droga przetrwania. Jezeli bedziemy do siebie tak solidarni jak Niemcy czy Zydzi to jestesmy bezpieczni i bogaci.
Mixol napisał:Nie ma czegos takiego jak przyjazn polsko-amerykanska czy przyjazn polsko-rosyjska !
po co mam sie trzymać razem z bandą jakichś komuchów? ino dlatego że są polakami?Mixol napisał:Dlatego tak wazne jest trzymanie sie Polakow razem, to jedyna droga przetrwania.
jak solidarni są niemcy?Mixol napisał:Jezeli bedziemy do siebie tak solidarni jak Niemcy...