Rewolucja w Polsce.

D

Deleted member 427

Guest
counter economist napisał:

Nie ty jeden.

- zadbaj o przebranie;
- skombinuj gnata;
- nie panikuj, gdy zobaczysz trupa;
- umyj się;
- zatrzyj ślady;

Myślicie, że towarzysze Guya Fawkesa też mu tak doradzali podczas spotkań w zajeździe Duck and Drake?

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Chyba nie miał tyle szczęścia, dlatego stał tam jak sierota i w końcu go zgarnęli.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Niestety nie mogę wstąpić, bo nie zgadzam się z wieloma punktami programu, a po wstąpieniu nie można już wystąpić. Pamiętajcie, by zadbać o własną dokumentację Waszych wyczynów, bo oficjalne media wszystko przemilczą albo wypaczą. Powodzenia.

D

Deleted member 427

Guest
Madlock, ale przyznasz, że postulaty mają bardziej liberalne od UPRowskich? ;)

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 881
12 264
Trzeba, kurwa, napisać chyba jakieś f.a.q. dla spiskowców oraz poradnik dla ciężko kapujących rewolucjonistów :)

... ale plusa daję, jak to w "Szwejku" było , jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było, żeby tak nie było (czy jakoś tak ;) ), żeby odjebka albo chociaż plan odjebki jakiegoś etatystycznego mesjasza nie zrobiły poddanym dobrze.

N

nowy.świt

Guest
ciekawe czy ktoś to na serio bierze?

Na serio - to znaczy? w sensie: wierzymy w to, że ktoś planuje zamach stanu bez uzbrojenia i ogłasza to na forum publicznym? - pewnie, ja wierzę w ludzi pod tym względem.

Za rok, rozdanie nagród Darwina będzie należeć do Polaków.*

*(o ile nie mają broni palnej i potężnego zaplecza - dla mnie jednak ogłaszanie się na forum publicznym z takimi rzeczami jest jednym z powodów, aby do tak "zabezpieczonej, tajnej i zorganizowanej" grupy nie przystępować)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
... ale plusa daję, jak to w "Szwejku" było , jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było, żeby tak nie było (czy jakoś tak ;) ), żeby odjebka albo chociaż plan odjebki jakiegoś etatystycznego mesjasza nie zrobiły poddanym dobrze.

Właśnie to. A razwiedcziki niech mają zajęcie. Niech wykazują rację swego istnienia.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 111
Jeśli już zeszło na Tora...

20121104182459001.png

20121104183228001.png

Najlepszego postu nie mogę znaleźć, pewnie był na onionforum.

Do góry Bottom