Rewolucja w Polsce.

slavicantinwo

New Member
2
5
Sława!

Drodzy przyjaciele, na początku pragnę się Wam przedstawić i przybliżyć nieco swoją sylwetkę. Mam na imię Mateusz, jestem politykiem konserwatywno - liberalnym i ekonomistą szkoły austriackiej. Już od blisko czterech lat staram się walczyć z Nowym Porządkiem Świata i syjonistycznym najeźdźcą. Samotna walka jest jednak skazana z góry na niepowodzenie, lub przynajmniej - na bardzo mierne rezultaty... wobec tego piszę do wszystkich prawdziwych patriotów i nacjonalistów, którzy nie są ślepi na czyhające na Nas zagrożenia i są skorzy do walki. Proszę mi wybaczyć moją bezpośredniość, ale tak - szukam towarzyszy broni. Patriotów gotowych chwycić za broń w obronie ojczyzny i jeśli trzeba, to nawet zginąć za nią z uśmiechem na ustach. Wierzę, że Wy jesteście właśnie takimi ludźmi i że istnieje szansa na zawiązanie jakiejś głębszej, oficjalnej współpracy.

Przesyłam Wam link do mojej tymczasowej strony internetowej: http://war.za.pl/new-page.html Opisuję tam dokładnie swoje poglądy polityczne, gospodarcze i społeczne, oraz moją wizję Naszej przyszłej egzystencji państwowej. Po ew. zapoznaniu się przez Was z treścią tejże odezwy, proszę o bezzwłoczne odpisanie na tą wiadomość. Musimy działać zanim będzie za późno. Chwała Wielkiej Polsce!

Pozdrawiam gorąco,
- Mateusz Damian S.

Hitch

3 220
4 877
walczyć z Nowym Porządkiem Świata i syjonistycznym najeźdźcą

Polecam spytać gdzieś w okolicach Tatooine albo Alpha Centauri. Tam jaszczuroludzie cieszą się najgorszą opinią. Ewentualnie zostaje jeszcze polska kolonia na Marsie założona przez JKM :)

D

Deleted member 427

Guest
http://war.za.pl/10-postulatow.html

Nawet dobre te postulaty.

Co do wyznawanej religii, nie jesteśmy jednolici - są wśród Nas katolicy, ateiści, rodzimowiercy... każdy z Nas ma swój sposób na życie osobiste i każdy ma własną ścieżkę rozwoju duchowego. Jeżeli nie prowadzi ona do zachowań nieludzkich, a wręcz przeciwnie - jest ona narzędziem należycie kształtującym duszę jej wyznawcy - wtem będzie ona przez Nas akceptowana i szanowana. I mimo iż korzeni Naszej moralności należy upatrywać w chrześcijaństwie, WAR nie jest organizacją religijną i nie narzuca jednego poglądu filozoficznego wszystkim swoim członkom.

Sojusz z PL? ;)

N

nowy.świt

Guest
Jak ma właściwie wyglądać przejęcie urzędów w państwie i sejmu? - jest jakiś plan złożony czy na razie postulaty po tym co będzie po likwidacji IIIRP?
Kto dowodzi ? i czy ma wyższe Kill-Death ratio w Battlefieldzie niż 3.2

D

Deleted member 427

Guest
i czy ma wyższe Kill-Death ratio w Battlefieldzie niż 3.2
hehe, dobre pytanie. Ktoś, kto deklaruje walczyć z [tutaj epitet] okupantem aż do ostatniego człowieka, do ostatniej kropli krwi, musi być chyba jakimś tru madafaka hardcore killerem, inaczej walka nie ma sensu.

N

nowy.świt

Guest
hehe, dobre pytanie. Ktoś, kto deklaruje walczyć z [tutaj epitet] okupantem aż do ostatniego człowieka, do ostatniej kropli krwi, musi być chyba jakimś tru madafaka hardcore killerem, inaczej walka nie ma sensu.

beztytuuhl.png

Ale to maszyną kroczącą - na razie nie produkują takich. :(

N

nowy.świt

Guest
Nie , ale tak na serio pytam - mają jakąś organizacje czy na razie dobre chęci ?

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Fajna nazwa i fajnie się kojarzy.
W.A.R. ➟ Wszechsłowiańska Armia Rewolucyjna
W.A.R. ➟ White Aryan Resistance
;)

Jak będziesz potrzebował porad lub wsparcia, by zrobić anonimową komunikację i by wyeliminować z organizacji razwiedkę, chętnie służę pomocą. Znając życie, wielu chciałoby to poprzeć a z tych czy innych względów (dzieci, rodzina, miejsce pracy...), chciałoby zachować anonimowość wobec służb okupanta.

OP
OP
S

slavicantinwo

New Member
2
5
@nowy.świt - i ja poważnie odpowiadam - tak, mamy przygotowane plany ataku. Z oczywistych względów nie są one jednak upubliczniane... A tym czego Nam brak to ludzie - jest Nas za mało. Jeżeli chcemy przejąć władzę względnie szybko i bez zbyt wielu ofiar, a później utrzymać się przy niej w celu przeprowadzenia koniecznych reform - to docelowa liczba rewolucjonistów w Polsce musi wynosić 100 000.

@kr2y510: Dziękuję za te słowa. Na pewno nie omieszkam skorzystać z Twojej pomocy, ale to już raczej omówimy na PW. :)

Kacper Rupiński

Laureat Pokojowej Nagrody Nobla
100
34
Skąd się to bierze, że kolibry wbijają na libertariańskie fora, a ostatnio nawet do partii? Załóżcie se kurwa własne. :p

D

Deleted member 427

Guest
- Frizona padła;
- JKM udowodnił ostatnio ponad wszelką wątpliwość, że jest głupcem albo/i agentem rozwiedki, niszczącym ruchy wolnościowe od środka;

L

lebiediew

Guest
- Frizona padła;
- JKM udowodnił ostatnio ponad wszelką wątpliwość, że jest głupcem albo/i agentem rozwiedki, niszczącym ruchy wolnościowe od środka;
Kiedyś głosiłem tę teorię dla żartu, ostatnio coraz bardziej w nią wierzę.

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Jak zauważył kr2y510, jak chcesz robić rewolucję to najlepiej anonimowo. Dlatego radziłbym ci szukać na TORze przyszłych rewolucjonistów. Do tego dochodzi fakt, że ludzie mają wiele do stracenia np. domy, rodziny albo życie i nie będą się z nimi rozstawać, dla minimalnej szansy na wolność (wygranie w lotto byłoby łatwiejsze). Nowy.świt, też ma rację więc przydałoby ci się jakieś doświadczenie w zabijaniu/strzelaniu ;). Zadbaj o jakieś przebranie, czy coś, skombinuj gnata, bo bez broni będzie ciężko ci rewolucję przeprowadzić. I jak już pierwszego trupa zobaczysz nie panikuj, tylko umyj się (pewnie będzie sporo krwi) i zatrzyj ślady. Środek rozsądny, ale cel wydaje mi się głupi.

Jedyne co mi się nie podoba to to, że ty nie chcesz państwa rozjebać, tylko zmienić. Zmienianie jednej dyktatury (demokracji) na inną dyktaturę (monarchię) to kosmetyczna zmiana (status quo). Jak chcesz przejmować państwowe struktury to 100k ludzi ci nie wystarczy, państwo ma ich 200k i są lepiej wyszkoleni, a do tego dochodzi motłoch, który będzie bronił ojczyzny.

648
1 212
Rekrutacja przez gmaila, strona w domenie pl, fanpage na facebooku. To nie może być na serio. A jeżeli jest, to mam nadzieję, że nie nazywasz się faktycznie Mateusz Damian S., nie jesteś "politykiem konserwatywno - liberalnym i ekonomistą szkoły austriackiej", bo to zawęziłoby zakres pewnie do 1 osoby. I naraziłbyś nie tylko siebie, ale i tych których uda Ci się zrekrutować.

Nowy.świt, też ma rację więc przydałoby ci się jakieś doświadczenie w zabijaniu/strzelaniu ;). Zadbaj o jakieś przebranie, czy coś, skombinuj gnata, bo bez broni będzie ciężko ci rewolucję przeprowadzić. I jak już pierwszego trupa zobaczysz nie panikuj, tylko umyj się (pewnie będzie sporo krwi) i zatrzyj ślady. Środek rozsądny, ale cel wydaje mi się głupi.
Jebłem. To ("rewolucjonisto, pamiętaj, żeby się umyć!") jest nawet lepsze od klasyka, czyli "zakładania partii do czwartku".

Do góry Bottom