D
Deleted member 427
Guest
GAZDA napisał:po prostu pierdolisz głupoty często...
Jak na razie w mitomanii to ty liderujesz.
GAZDA napisał:po prostu pierdolisz głupoty często...
2.YZF-R3
Jak chodzi w takich kusych kieckach to moze ma nie wiecej jak 15 lat?Ta Yamaszka to raczej ścigacz dla małolatów
Na całym świecie w obszarach, gdzie wieją wiatry fenowe zauważono, że przed takim wiatrem lub tuż po pewne dolegliwości zwiększają się. Potwierdza się, że przed halnym u niektórych osób zdarzają się skoki ciśnienia tętniczego. Zwiększają się dolegliwości u osób z chorobami krążenia. Obserwuje się także inne zaburzenia na tle psychicznym. Więcej jest interwencji związanych z przemocą, z agresywnymi zachowaniami.Oj, Gazda coś ostatnio szuka guza i okazji do bitki jak na górala przystało. Jak nie Jezus, to ganlołsy, jak nie ganlołsy to cebulaki w Detroit... Wszystko jest dobrą okazją do zaczepki.
Mnie tam sie podobają kobitki w krótkich spódniczkachJak chodzi w takich kusych kieckach to moze ma nie wiecej jak 15 lat?.
Oj panie krasnys
Mam zgrabne nóżki to mam je zakrywać?Mąż lubi mnie tak ubraną
Prawda jest taka ,że żyję już Sylwestrem i dlatego wrzuciłam część z mojej ubiegłorocznej kreacji sylwestrowej i tyle
http://www.skyscanner.pl/loty-do/sa/tanie-loty-do-arabia-saudyjska.htmlPrzy zgrabnych nogach można zalozyc dłuższą sukienkę a nie świecić prawie gołym tyłkiem a pozniej miec pretensje ,że ludzie gadaja albo faceci się napalają i robia krzywdę.Potem jest wielkie halo i wszystko na nic niewinnych facetów Same prowokujecie
Przy zgrabnych nogach można zalozyc dłuższą sukienkę a nie świecić prawie gołym tyłkiem a pozniej miec pretensje ,że ludzie gadaja albo faceci się napalają i robia krzywdę.Potem jest wielkie halo i wszystko na nic niewinnych facetów Same prowokujecie
Mówisz o sobie?To ten frajer
Nie drapcie się, dziewczyny
Juz jej nie mam .Kolejna sprawa rozwodowa w lutym bedzienajpierw niech sie pozbędzie obecnej bo wyraźnie mu szkodzi...