Postanarchizm

Cokeman

Active Member
768
120
Trikster napisał:
Będę pisał, gdzie chcę i gdzie mnie chcą
A czy ja ci bronię? Uważam, że bardziej się sprawdzisz w KP niż wśród libertarian.
No i w sumie ja też używam logiki dwuwartościowej, dość fajna jest.
To po cholerę piszesz w swoich tekstach coś co jest z sprzeczne z tobą? Samozaoranie czy zwykły szpan i błazenada?
Trikster napisał:
Wyraźnie przecież piszę, że według postanarchistów zła jest władza, która pociąga za sobą hierarchę.
W HP też
Trikster napisał:
Własność prywatna, przynajmniej w jej propertariańskim kształcie, jest właśnie taką władzą. I jeśli całkiem przemawia do mnie zarzut, że hierarchia immanentnie wiąże się z jakąkolwiek własnością, to zdecydowanie najbardziej hierarchiczna jest własność propertariańska.
zapomniałeś dodac Eureka :D . Generalnie nic nowego. Temat zamknięty jak widać
Trikster napisał:
Tak w skrócie, bo niezbyt chce mi się tym zajmować.
Ale pisać i trollować to chciałeś. Bessęsu

aluzci20 napisał:
wysrane z dupy koncepcje. Gdzie tu jakieś praktyczne zastosowanie? Nie kapuję takiej nauki. Ta cała postmodernistyczna socjologia to chyba nauka, którem jedynym celem jest jej uprawianie.
Za to masz plusika

Karol Marks napisał:
W praktyce człowiek musi dowieść prawdziwości, tzn. rzeczywistości i mocy, ziemskiego charakteru swego myślenia. Spór o rzeczywistość czy nierzeczywistość myślenia izolującego się od praktyki jest zagadnieniem czysto scholastycznym.

Ludzie mają różne dziwne hobby.
Ja kiedys skakałem na bungee. A gdyby tak wprowadzic dyskurs o konieczności liny? hmmm

Nikt nie każe czytać, co uda mi się nabazgrać. Smile
Każdy ma prawo do orgazmu ale publiczne jęki powoduja by ktoś krzyknał. CISZEJ.

Trikster napisał:
To pytanie dotyczące raczej polityki, a tą zajmę się, jak już będę duży. Może.
Metody już masz opanowane. Pustosłowie ubrane w wielce merytoryczna formę tak by ludzie zaczęli główkowac o co chodzi a ty w tym czasie możesz robić coś kombinować.

Trikster

Active Member
361
26
? Nudzisz. Masz mi coś merytorycznego do zarzucenia czy zamiast tego wolisz atakować mnie personalnie?

Cokeman

Active Member
768
120
A to z tobą można merytorycznie? Cokolwiek napiszę i tak zakwestionujesz moją narrację bo chcesz wyżej srac niż mieć dupę. Ja jestem praktyczny wiec wole ad hominem.

BTW. - chyba jako jedyny tutaj zacząłem dyskusję o postanarchizmie w odniesieniu do HP a nie tylko wrzucałem na postmodernizm.

Pudło koleś.

Trikster

Active Member
361
26
Ale ja kwestią postanarchizm z HP zajmować się nie zamierzam, bo odpowiedź będzie taka sama jak w sporze anarchizm a HP. Strzelasz ślepakami i jeszcze się z tego cieszysz. Żenada, dlatego dla mnie EOT.

Cokeman

Active Member
768
120
nic tylko lewackie mrzonki polegajace na krytyce własności prywatnej. EOT dla mnie takze. Tematów o HP jest co nie miara. Po co kolejny?

Do góry Bottom