A czy ja ci bronię? Uważam, że bardziej się sprawdzisz w KP niż wśród libertarian.Trikster napisał:Będę pisał, gdzie chcę i gdzie mnie chcą
To po cholerę piszesz w swoich tekstach coś co jest z sprzeczne z tobą? Samozaoranie czy zwykły szpan i błazenada?No i w sumie ja też używam logiki dwuwartościowej, dość fajna jest.
W HP teżTrikster napisał:Wyraźnie przecież piszę, że według postanarchistów zła jest władza, która pociąga za sobą hierarchę.
zapomniałeś dodac Eureka . Generalnie nic nowego. Temat zamknięty jak widaćTrikster napisał:Własność prywatna, przynajmniej w jej propertariańskim kształcie, jest właśnie taką władzą. I jeśli całkiem przemawia do mnie zarzut, że hierarchia immanentnie wiąże się z jakąkolwiek własnością, to zdecydowanie najbardziej hierarchiczna jest własność propertariańska.
Ale pisać i trollować to chciałeś. BessęsuTrikster napisał:Tak w skrócie, bo niezbyt chce mi się tym zajmować.
Za to masz plusikaaluzci20 napisał:wysrane z dupy koncepcje. Gdzie tu jakieś praktyczne zastosowanie? Nie kapuję takiej nauki. Ta cała postmodernistyczna socjologia to chyba nauka, którem jedynym celem jest jej uprawianie.
Karol Marks napisał:W praktyce człowiek musi dowieść prawdziwości, tzn. rzeczywistości i mocy, ziemskiego charakteru swego myślenia. Spór o rzeczywistość czy nierzeczywistość myślenia izolującego się od praktyki jest zagadnieniem czysto scholastycznym.
Ja kiedys skakałem na bungee. A gdyby tak wprowadzic dyskurs o konieczności liny? hmmmLudzie mają różne dziwne hobby.
Każdy ma prawo do orgazmu ale publiczne jęki powoduja by ktoś krzyknał. CISZEJ.Nikt nie każe czytać, co uda mi się nabazgrać. Smile
Metody już masz opanowane. Pustosłowie ubrane w wielce merytoryczna formę tak by ludzie zaczęli główkowac o co chodzi a ty w tym czasie możesz robić coś kombinować.Trikster napisał:To pytanie dotyczące raczej polityki, a tą zajmę się, jak już będę duży. Może.