piezol
Jebać życie
- 1 263
- 4 234
Akurat dobrze tak tym hujkom z Cocomo. Wygląda na to, że to zwykła banda oszustów. Wystarczy poszukać w necie. Np. tu:Wymodlili zamknięcie nocnych klubów. "Bóg odpowiedział na naszą prośbę"
Mnie nie chodzi o przypadkowe dzieci. Każda inna strategia wobec takich osobników jest nieskuteczna. Kara by miała sens musi dawać ofiarom satysfakcję. A jak będziesz takie ścierwo katował, a to będzie się śmiać, bo zostawiło na tym świecie swe nasienie i przekazało mu nieuczciwie zdobyty majątek, to kapa ze sprawiedliwości. Dla mnie śmierć biologicznego potomstwa bandyty, obciąża bandytę, nie kata.ale od dzieci to się odpierdol.
Akurat dobrze tak tym hujkom z Cocomo. Wygląda na to, że to zwykła banda oszustów.
Cmentarną ciszę przerwał napad furii jednej z kobiet obecnych na sali. Zrozpaczona siostra zamordowanego Marcina B. nie wytrzymała narastających emocji. Gdy odtwarzano film z monitoringu przedstawiającego bestialski mord, rzuciła się na ławę oskrażonych z zamiarem powzięcia zemsty za śmierć ukochanego brata. Policjanci ledwo powstrzymali ją od własnoręcznego wymierzenia sprawiedliwości.
Słuchasz prog rocka?Auto-zażenowanie...
Szukałam właśnie tekstu do "Valley of the kings" Steve'a Hacketta... Jak go nie znalazłam, dotarło do mnie, że Hackett to gitarzysta...