ultraterminator
New Member
- 5
- 0
Witam. Jestem znienawidzonym przez was konserwatywnym liberałem, "korwinistą".
Gratuluję administracji brak przymusu podczas rejestracji "6 znaków, symbol, liczba, litera"
Nareszcie mogłem wpisać jeden znak i mieć to wszystko gdzieś
Chciałem wam pokazać kołowy podział polityczny. Jak wam się podoba?
http://wrzucaj.net/images/2014/03/26/podzial_polityczny.jpg
Jednak jeszcze moim zdaniem można by dorzucić różne ideologie i doktryny. Ktoś może pomóc?
Wymyśliłem to sam chociaż widzę w sieci, że ktoś wpadł już na podobny pomysł.
Ktoś tu na forum napisał "tylko lewicowi libertarianie". Czy są prawicowi libertarianie czy po prostu chodzi o podkreślenie związku z lewicą?
Czym różnicie się od minianarchizmu i anarchokapitalizmu ?
Libertarianie nie popierają żadnych podatków?
Naprawdę uważacie, że Josef Fritzl ( ten Österreicher od piwnicy ) powinien mieć prawo zrobić to co zrobił?
( I Ja myślę, że to jego sprawa )
Czego oczekujecie od państwa? Jaki jest wasz stosunek do pojęcia narodowość i nacjonalizm?
I czego tak najbardziej nie lubicie w konserwatystach, przecież wolna gospodarka jest ważniejsza od spraw społecznych
Gratuluję administracji brak przymusu podczas rejestracji "6 znaków, symbol, liczba, litera"
Nareszcie mogłem wpisać jeden znak i mieć to wszystko gdzieś
Chciałem wam pokazać kołowy podział polityczny. Jak wam się podoba?
http://wrzucaj.net/images/2014/03/26/podzial_polityczny.jpg
Jednak jeszcze moim zdaniem można by dorzucić różne ideologie i doktryny. Ktoś może pomóc?
Wymyśliłem to sam chociaż widzę w sieci, że ktoś wpadł już na podobny pomysł.
Ktoś tu na forum napisał "tylko lewicowi libertarianie". Czy są prawicowi libertarianie czy po prostu chodzi o podkreślenie związku z lewicą?
Czym różnicie się od minianarchizmu i anarchokapitalizmu ?
Libertarianie nie popierają żadnych podatków?
Naprawdę uważacie, że Josef Fritzl ( ten Österreicher od piwnicy ) powinien mieć prawo zrobić to co zrobił?
( I Ja myślę, że to jego sprawa )
Czego oczekujecie od państwa? Jaki jest wasz stosunek do pojęcia narodowość i nacjonalizm?
I czego tak najbardziej nie lubicie w konserwatystach, przecież wolna gospodarka jest ważniejsza od spraw społecznych