No nie, naprawdę można wiele powiedzieć, ale zabijanie bo ktoś może się okazać mordercą? Przerywanie cierpienia? Może ja przerwę cierpienie matrix? Tych argumentów można użyć do usprawiedliwienia mordowania każdej napotkanej osoby.
No to kulkę mu. Z miłością. Z miłością to czynić.
Trehlebov to ruski zjeb-guru, którego uwielbiają natchnione ezo-gimbaski z mętnym wzrokiem kilkudniowej ryby. Sporo tego gówna przesłuchałem i kilkakrotnie mi szczena rypła. Zabijanie z miłości był jednym z tych momentów. Szkoda czasu na ewidentnego psychola.
Filmik, który zalinkowałeś ma ponad 3k wyświetleń, więc jak widać - tak. Podejrzewam, że w Rosji może mieć stosunkowo dużo wyznawców.To ktoś go zna poza tym forum w ogóle?
W Rosji ma wielu fanów i to niekoniecznie są emo-coś-tam. Kiedyś był całkiem przyzwoity, a w jego wypowiedziach było sporo libertariańskiego punktu widzenia. Potem gdy zauważył, że ekstrema się świetnie sprzedaje poszedł na całość w komerchę, stąd miał udział w "odkryciu" złotych tablic na Uralu (skopiował to od mormonów), poszedł na współpracę ze wszystkimi możliwymi ruchami pogańskimi i pogańsko-nacjonalistycznymi, a na koniec napisał pogańskie Słowo Boże, czyli Wedy Pierona i Wedy Welesa. Obecnie siedzi w areszcie (?) za nawoływanie do czystek z muzułmanami i za nielegalne posiadanie broni (kilka TT, kilka karabinów, Dragunov i trochę granatów).Trehlebov to ruski zjeb-guru, którego uwielbiają...
...Szkoda czasu na ewidentnego psychola.