Plebiscyt na najbardziej wkurwiającego użytkownika

Najbardziej wkurwiający user wśród najbardziej lubianych to...

• kawador

• kr2y510

• FatBantha

• Ciek

• tosiabunio

• GAZDA

• tomkiewicz

• Amel

• dataskin

• pampalini

Wyniki ankiety widoczne po oddaniu głosu.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Tak jak w temacie, zwycięzca otrzyma... satysfakcję! Inspiracją jest tożsamy temat na KMF, z którego pochodzi wielu użytkowników Libnetu.

Można wytypować maksymalnie dwóch kandydatów, więc się zastanówcie. Admini również biorą udział w konkursie. Jak was któryś zbanuje, to możecie pójść do jakieś lokalnej telewizji.

W ankiecie typujemy najbardziej wkurwiającego, a zarazem najbardziej lubianego pod względem ilości lajków.

Mój kandydat:
- Nowy Świt aka Artur Nowak, a najbardziej jego konto o nazwie "Dumny Polak"

Cóż, życzę miłej zabawy i miłego typowania!

ddf3330d4bbd77ae67f9781001020f0e.jpg

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Zagłosuję na siebie, bo nikt spośród wystawionych do oceny nie wnerwia mnie wystarczająco mocno, a chcę zobaczyć wyniki ;)

edit: Demokracja właśnie ujawniła swe mroczne oblicze. Ujrzałem wyniki.

Crov

Well-Known Member
558
1 557
Zagłosowałem na Amela, bo przyszedł tu z forum KMF. Pogarda dla takich ludzi! Poza tym przeszczepia wątki stamtąd - co nastepne: wątek światopoglądowy? A może gorzej: wątek o Man of Steel?!

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Zagłosowałem na Amela, bo przyszedł tu z forum KMF. Pogarda dla takich ludzi! Poza tym przeszczepia wątki stamtąd - co nastepne: wątek światopoglądowy? A może gorzej: wątek o Man of Steel?!

KFS!

edit

W ankiecie nie można zagłosować na nowego świta, a autor ankiety na niego właśnie oddał swój głos! Nie dość że pomysł skopiowany, to jeszcze nieprzemyślany! Nie o taki infoanarchizm walczyłem!

OP
OP
D

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
W ankiecie nie można zagłosować na nowego świta, a autor ankiety na niego właśnie oddał swój głos! Nie dość że pomysł skopiowany, to jeszcze nieprzemyślany! Nie o taki infoanarchizm walczyłem!

Nowaka nie wybrałem bez powodu. Pisemnie w temacie wybieramy maksymalnie dwóch najbardziej wkurwiających użytkowników tego forum... po wsze czasy. Ja wybrałem jednego.

W ankiecie jest limit do dziesięciu opcji, więc zrobiłem przewrotnie "listę najbardziej wkurwiających, a mających największą ilość lajków" i po jakimś tygodniu/dwóch będą rezultaty i ujrzymy wyniki. Na razie ludzie nie zrozumieli, i tylko samą ankietę wypełniają. Jeżeli tak dalej będzie, to najwyżej będziemy liczyć samą ankietę i taki Nowak nie powalczy o tytuł.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Patrzę i widzę, że jakieś sukinsyny zagłosowały na kawadora, tosiabunię, Gazdę i mnie. Ten temat zwiastuje sygnał do buntu przeciw lajkowym elitom libnetu. Amel jako założyciel-zgorszyciel chce wywołać tu jakiś plebejski rokosz bieda-userów w nadziei na redystrybucję lajków! Jako wierchuszka powinniśmy trzymać się razem i puścić na szturmującą hołotę czołgi oraz lać rozpalony olej na ich łby.

Amel jako przywódca buntu jest najbardziej wkurwiającym użytkownikiem i zasługuje jak najbardziej na mój głos.

OP
OP
D

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Amel jako założyciel-zgorszyciel chce wywołać tu jakiś plebejski rokosz bieda-userów w nadziei na redystrybucję lajków! Jako wierchuszka powinniśmy trzymać się razem i puścić na szturmującą hołotę czołgi oraz lać rozpalony olej na ich łby.
Cokolwiek się stanie, tej siły już nie powstrzymacie. Jeżeli przegram, pociągnę wszystkich na dół. Ale bez obaw, ja zawsze wygrywam.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Rozumiem doskonale. Jeśli już ograniczać wybór do 10 na podstawie rankingu postów, to większy sens miałoby wybranie 10 osób z największą liczbą wiadomości. Tylko wtedy nie byłoby Amela na liście, racja panie Amelu?

OP
OP
D

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Wyszedłem z założenia, że wytypowanie najbardziej wkurwiającego spośród najbardziej lubianych jest bardziej zabawne i ma jakiś tam sens w swojej przewrotności. A sensu w typowaniu "najbardziej wkurwiającego spośród mających największą ilość wiadomości" nie dostrzegam. Ale proszę bardzo, przecież możesz zrobić konkurencyjny temat i z takową ankietą.

Rozumiem doskonale.
Nie kłam, bo nie zrozumiałeś i post #11 o tym świadczy.

Crov

Well-Known Member
558
1 557
Biedny Amel, nikt nie czai. @Non Serviam, jak chcesz to mozesz zagłosowac na kogos z poza ankiety wpisujac jego nick w poscie. ;) Siejmy nienawiść nie tylko ankietami.

Non Serviam

Well-Known Member
834
2 251
Przeciez napisalem, ze dlatego, ze nie ma vasta to zaglosuje na Amela, co oznacza, że Vasta uważam za najbardziej wkurwiającego bo gdyby był to bym na niego zagłosował.
A więc niejako zagłosowałem w poście ;)

Imperator

Generalissimus
1 569
3 556
Mam dziwne wrażenie, że teraz Amel specjalnie stara się wygrać swój własny plebiscyt, ale zrobię mu na złość i nie zmienię swego wyboru.

Do góry Bottom