PL - gadżety

D

Deleted member 427

Guest
Tak jak tosia pisze, wywalcie te Desert Eagle.

Molon_Labe.jpg

A podpis: "Broń palna prawem, nie towarem" - żeby lewki na sam widok koszulki dostawały bólu dupy :)

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Ja wolałbym coś mniej dosłownego, coś co każdy libertarianin / akap / prop zrozumie a inni niekoniecznie.

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
Już myślałem, że tylko mi przeszkadza takie walenie po oczach. To już lepej napisać "Czytajcie Rothbarda".
Moim zdaniem wystarczy samo logo - wtajemniczeni od razu poznają.
lub ewent. drobnym drukiem napisać np. partialibertariańska.org

ermak

Jajestyzm
110
62
Czemu się Wam DEagle nie podoba : ( Wieczorem jeszcze powinna się pojawić grafika z podpisem "BROŃ PRAWEM, NIE TOWAREM"
8dhtav2v3ejt.png

Hitch

3 220
4 876
Czemu się Wam DEagle nie podoba : ( Wieczorem jeszcze powinna się pojawić grafika z podpisem "BROŃ PRAWEM, NIE TOWAREM"

Bo to wielka kolubryna bez żadnych walorów taktyczno-pragmatycznych. Odnośnie napisów też już było pisane, że lepiej będzie jednak bez nich.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Nieważne. To żydowska broń, Prawdziwi Polacy nie mogą chodzić z nią na koszulkach. Od razu będzie wiadomo, że są od Rothbarda albo innego Szlangbauma.

Hitch

3 220
4 876
Jeśli miałbym coś dawać do logo z krótkiej broni, byłby to jakiś kultowy rewolwer, coby nawiązywać do wolnościowych tradycji rodem ze Starego Zachodu. Np. Colt Single Action:

220px-Colt_Factory_engraved.JPG

Ujmą też nie będzie współczesna, równie kultowa wersja:

300px-M1911_A1_pistol.jpg

Można też pojechać patriotycznie i docenić np. Vis 35:

300px-Vis_wz_35_1775.jpg

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Słyszałem, że DE jest celny i ma dużą siłę niszczącą.

celny jest bo ma duzą mase, ale nadaje sie ino do strzelania do tarczy na strzelnicy... mocny kaliber ma siłę ale też ogranicza ilość nabojów w magazynku, jako broń bojowa totalnie sie nie nadaje...

mi najbardziej pasuje na swojską koszulke swojski kbk akms...

Hitch

3 220
4 876
Dlaczego nikt nie może pojąć, że napisy tylko psują całą kompozycję na koszulce? A oprócz tego to okropna łopatologia. Obrazek mówi sam za siebie - połączenie broni palnej i logo partii libertariańskiej. Po co tam cokolwiek dopisywać?

D

Deleted member 427

Guest
Akurat napis jest spoko. Dokładnie o coś takiego mi chodziło.
Można by też zrobić wersje bez logo i wtedy napisać "Broń palna prawem, nie towarem" (i ewentualnie dać jakąś miniaturkę logo na piersi).

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Co do flagi, to ze zdjęć widzę, że biały na żółtym jest mało kontrastowy i w świetle słonecznym flaga jeszcze blaknie i jeśli flaga jest w ruchu (a zawsze jest), to ciężko zobaczyć co tam właściwie jest narysowane i napisane. Do powieszenia na ścianie wydaje się OK.

ermak

Jajestyzm
110
62
Już odpowiadam na pytania, ale najpierw...
Dlaczego nikt nie może pojąć, że napisy tylko psują całą kompozycję na koszulce? A oprócz tego to okropna łopatologia. Obrazek mówi sam za siebie - połączenie broni palnej i logo partii libertariańskiej. Po co tam cokolwiek dopisywać?
WAAF nie robi koszulek na Twoje zamówienie. Jak widzisz nawet tutaj zdania co do niej są podzielone, bo o ile można się dziwić że ktoś nie może pojąć dlaczego wolny rynek jest najlepszym rozwiązaniem gospodarczym, o tyle nie powinno nikogo dziwić że Kowalskiemu podoba się flaga ZSRR. Gusta są różne i wbrew temu co się mówi powinno się o nich dyskutować, rozmawiać. Wydawało mi się i dalej wydaje, że libertarianin to osoba, która toleruje postawy i opinie innych (oczywiście jeśli nie naruszają wolności drugiej osoby), dlatego to ja nie mogę pojąć dlaczego oburzasz się, że komuś mogą podobać się napisy na tej koszulce.

W tym tygodniu ta jak i trzy (w sumie dwa) nowe wzory koszulek powinny się pojawić na stronie sklepu wraz z ofertą przedsprzedaży. Do kupienia będą prawdopodobnie od 20 lipca (może wcześniej).

Pozwolę sobie wrzucić link do profilu sklepu na FB https://www.facebook.com/Weallarefreepl

Do góry Bottom