Pilna Pomoc!

Status
Zamknięty.

Grzechotnik

Well-Known Member
988
2 224
Też kiedyś byłem za młody, musiałem jedną literówkę, a właściwie cyfrówkę w peselu przypadkowo pomylić. Mimo że okularów nie noszę.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
no ale chyba na tym forum ma sie wyjebane co tam banda z wiejskiej uważa za legalne czy nielegalne...

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Ja pożyczam takie (lub wyższe) kwoty tylko osobom, które znam od minimum 10 lat, z którymi nadal utrzymuję kontakt i którzy również kiedyś pożyczyli mi pieniądze.

T

Tralalala

Guest
Problem w tym, że przeglądają i mogą się wpierdolić, albo można podstawić kogoś aby tak na zaś mieć haka.
Tak czy siak Arcanumm, lombard albo opierdol coś na szybko po znajomych, rower, dupę, zegarek, telewizor, komputer i po kłopocie. Albo niech jakiś znajomy weźmie pożyczkę na siebie, spłacisz mu, nie wiem czemu się upierasz aby ktoś z neta Ci ją dawał, jest masa innych rozwiązań.

T

Tralalala

Guest
Po pierwsze to czemu miałbym się bać skoro bym nie pożyczył.
Po drugie chuj go wie co strzeli do łba kretyńskim służbom i jaki będą mieć w tym cel.
Po trzecie zawsze można to rozwijać w coś innego ot mała sprawa z której wyniknie coś więcej.
Po czwarte faktycznie trochę głupi pomysł, ale zaskakuje mnie ciągła próba organizowania tego tutaj, przy innych możliwych i znacznie szybszych/realnych rozwiązaniach.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom