Pilna Pomoc!

Status
Zamknięty.

Arcanumm

New Member
15
0
Bardzo proszę o potraktowanie tego tematu poważnie. Gdybym miał inną możliwość zrealizowałbym ją, ale nie mam więc piszę tutaj. Potrzebuje bardzo szybko pożyczki online o kwocie 4 tysięcy, jestem potem w stanie oddać z odsetkami nawet 50%. Mogę zapewnić umowę ze skanami dowodu, nagranie wideo gdzie informuję o wszystkim związanym z pożyczką oraz inne zabezpieczenia. To bardzo pilne i ważne. Mogę zrobić za taką pomoc dosłownie WSZYSTKO.

T

Tralalala

Guest
Jak byś przyjął anonimowo płatności pewnie kilka osób by rzuciło hajsem za głowę jakiejś politycznej kurwy ;)

P

Przemysław Pintal

Guest
Spam and scam. Dlaczego nie pójdziesz do lichwiarza typu Provident (odsetki mniejsze niż 50%)?

W sumie to może być nawet bot.

T

Tralalala

Guest
Tak z ciekawości co się mieści pod pojęciem "WSZYSTKO"? Transpot dobra A, odjebka, dupa?

P

Przemysław Pintal

Guest
Dlatego, że ja potrzebuje pożyczki już teraz i jestem w stanie poświęcić i zrobić dla niej wszystko, bo jest na bardzo ważny cel.

A wiesz o tym, że przelewy z jednych banków do drugich dochodzą nieraz po 24-godzinach? Przez ten czas możesz odwiedzić paru lichwiarzy.

P

Przemysław Pintal

Guest
Powiedz mi czego potrzebujesz, to powiem ci czy mogę to zaoferować, jeśli mi pomożesz.

Chciałbym by ta kobieta mnie kochała i pofatygowała się do mnie:

ana_8833_by_smoke_dymok-d7psuoh.jpg

T

Tralalala

Guest
Albo gość serio potrzebuje kasy albo służby chcą aby ktoś wpłacił 4k i zlecił coś nie wygodnego tak aby mieć haka na kogoś, chociaż kurwa głupia zagrywka;p
Dlaczego kolega polecił Ci to forum?

OP
OP
A

Arcanumm

New Member
15
0
Albo gość serio potrzebuje kasy albo służby chcą aby ktoś wpłacił 4k i zlecił coś nie wygodnego tak aby mieć haka na kogoś, chociaż kurwa głupia zagrywka;p
Dlaczego kolega polecił Ci to forum?

Naprawdę potrzebuję pieniędzy, mogę ci napisać na PW na jaki cel, jeśli jesteś w stanie mi pomóc. Pytałem kolegę gdzie mogę zapytać bez przeszkód o pomoc kiedy wyjaśniłem mu całą sytuację, i powiedział, żebym spróbował tutaj.

P

Przemysław Pintal

Guest
Naprawdę potrzebuję pieniędzy, mogę ci napisać na PW na jaki cel, jeśli jesteś w stanie mi pomóc. Pytałem kolegę gdzie mogę zapytać bez przeszkód o pomoc kiedy wyjaśniłem mu całą sytuację, i powiedział, żebym spróbował tutaj.

OK. Bez urazy. Nie wiem jakim trzeba być deklem, żeby komuś zupełnie obcemu dać znaczną sumę pieniędzy. Napisz co to za znajomy (pytam z ciekawości)?

Spróbuj w sieci TOR, albo jakieś sexkamerki dla gejów. Nikt tu ci nie da pieniędzy. U lichwiarza dostaniesz kasę od ręki, nawet przyjedzie do ciebie do domu.

OP
OP
A

Arcanumm

New Member
15
0
OK. Bez urazy. Nie wiem jakim trzeba być deklem, żeby komuś zupełnie obcemu dać znaczną sumę pieniędzy. Napisz co to za znajomy (pytam z ciekawości)?

Spróbuj w sieci TOR, albo jakieś sexkamerki dla gejów. Nikt tu ci nie da pieniędzy. U lichwiarza dostaniesz kasę od ręki, nawet przyjedzie do ciebie do domu.

W takim razie mógłbym chociaż prosić o zaproszenie na TorePublic?

MaxStirner

Well-Known Member
2 781
4 723
Kolega polecił.

Hmm w takim razie ów kolega rzadko tu bywa i nie wie, że to główne miejsce spotkań antyhumanitarystów? ;)
Gdybym potrzebował kasy to forum w necie (a szczególnie to) byłoby ostatnim miejscem raczej.., kiedyś jednak zdarzyło mi sie prosić o pilne oddanie krwi, generalnie odzew słaby raczej zlewa albo kpiny, chociaż oddanie krwi nikomu by szkody nie przyniosło.
W necie bezwzględnie trzeba stosować zasade ograniczonego zaufania - dlatego nikt Ci raczej nie pożyczy.
Skąd można wiedzieć czy można Ci zaufać? Pomyśl czy sam byś pożyczył na moim miejscu.

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Już pomijając ryzyko pożyczania nieznanej osobie, 50% odsetki są nielegalne. Lichwiarze omijają to jakimiś kruczkami prawnymi, ale na tym trzeba się znać, to są specjalnie skonstruowane umowy. Idź do specjalistów, bo inaczej to wygląda jakbyś szukał przez Internet jelenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom