O mało nie zginąłem dzisiaj

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
s00lis napisał:
Nie ma co ukrywać, że zrobił się tu lekko makabryczny i krwawy klimat Wink, wokoło wybuchające miny, łamanie kołem, terror przy użyciu śpiocha lub grzebanie żywcem.

Mnie się wydaje jakby zawsze tu tak było :) .

s00lis napisał:
Hehe, Cannibal Corpse miałby tu wiele inspiracji dla swoich utworów.

Na pewno w kilku państwach by im zakazali je grać ;) .

A

Anonymous

Guest
s00lis napisał:
Czytam te wątki i sam już nie wiem co z tym HP. Kogo uznać za najlepszy przykład hardcorowca? Maciej mi wygląda po tych dyskusjach o agresji jak SP, tylko z innym poglądem na temat własności dzieci.

Jestem ciekaw, co widzą odwiedzający to forum ostatnio. Nie ma co ukrywać, że zrobił się tu lekko makabryczny i krwawy klimat ;), wokoło wybuchające miny, łamanie kołem, terror przy użyciu śpiocha lub grzebanie żywcem. Hehe, Cannibal Corpse miałby tu wiele inspiracji dla swoich utworów.

Hardkorowiec w jakim sensie? Chyba każdy z nas postępuje i będzie zawsze postępował pokojowo, zgodnie z wychowaniem w Zachodniej kulturze. Czasem rozpatrujemy tutaj różne dziwne sytuacje, sprowadzając je do absurdu, by sprawdzić różne rozwiązania i jak się doktryna zachowuje. Chyba żaden libertarianin nie odmawia sobie prawa do stanowczej obrony i zemsty.

A jak postrzegają, to zależnie z jakich środowisk się wywodzą.

Libertarianie nie boją się krytyki i rozmów na trudne tematy.

U takich młodych, wykształconych z wielkich miast, pewnie nie dyskutują o tym jak to w każdych kolejnych wyborach, do władzy może dojść następny Hitler. A ludzie są tak wytresowani, że każde odejście od stada w stronę normalności ich śmieszy. Śmieszy to co nieznane i niezrozumiałe :).

@Piter

Dobre!

D

Deleted member 427

Guest
s00lis napisał:
terror przy użyciu śpiocha

Terror przy użyciu śpiocha to już klasyk. Pozycja kultowa w arsenale agresorów na cudzą własność :)

Do góry Bottom