Brehon
Well-Known Member
- 555
- 1 486
Mnie w ogóle w tym zdaniu rozśmieszyło to, że gościowi nie wstyd zarzucać komukolwiek błędów metodologicznych
W pewnym sensie nie uzasadnia. "Nie kradnij" to nie to samo co "masz prawo chronić swoją własność".W szczególności siódme przykazanie nie uzasadnia w żaden sposób ochrony własności...
Przyznaję się bez bicia (mea culpa, mea culpa, mea culpa), tylko nie promowałem politycznie, a wpuściłem go do Knajpy niczym liska do kurnika. Na szczęście żaden kokotek i żadna nioska nie została zeżrata.Przyganiał kocioł garnkowi, jeszcze nie tak całkiem dawno promowałeś marksistę, który stał się wielbicielem czasów Gomułki i propagatorem biedyzmu
Co to właściwie jest ten Lucyfer?
I teraz nie wiem, czy to my czcimy Lucyfera, jak nikt nie patrzy, czy mam się zastanawiać, na jakie sposoby Melisandre czci R'hllora jak nikt nie patrzy...Nie wiesz? Nasz Pan i Władca. Czcimy go niczym Melisandre R'hllora, jak nikt nie patrzy.
I teraz nie wiem, czy to my czcimy Lucyfera, jak nikt nie patrzy, czy mam się zastanawiać, na jakie sposoby Melisandre czci R'hllora jak nikt nie patrzy...
O kurwa.Zapoznawałeś się kiedykolwiek szczegółowo, z ekonomią inną, niż neoliberalna? Może po prostu nie rozumiesz, lub nie zamierzasz zrozumieć na czym polega ta koncepcja gospodarcza.