Szynka
Złota szynka wolnego rynku.
- 1 209
- 2 055
Wiem, znam ten serwis. Postanowiłem wrzucić je na imgur w zwykłym formacie .png oraz rozdzielczości 851 x 315 (domyślnej dla facebookowych zdjęć na tło), by każdy sobie swobodnie pobrał i od razu wrzucił bez walki z GIMPem czy innym programem umożliwiającym konwersję grafiki wektorowej na rastrową.w czym robisz grafiki? GIMP + jakaś czcionka?
http://imgh.us/ obsługuje SVG(Z), już ktoś o tym wspominał...
Z pewną nieśmiałością podpowiem, że doskonałym miejscem na takie linki jest sygnaturka.zapraszam do zachowania linku galerii oraz zaglądania tam co jakiś czas.
Ta pierwsza grafika z białym napisem na żółtym tle wali po oczach, przydałoby się dodać ciemny kontur naokoło liter. Przesunąłbym też węża trochę bardziej w prawo, żeby nie dotykał pyszczkiem tekstu. Bardzo ładne.Ok, łapcie plakaty dopasowane do tła facebooka.
Obraz z cytatem Randównej średnio mi wyszedł, więc go nie wrzuciłem.
edit: z czasem będę tam zamieszczał kolejne grafiki, więc zapraszam do zachowania linku galerii oraz zaglądania tam co jakiś czas.
Oczywiście to podkreśliłeś w poście którym te obrazki na imgura wysłałeś, so sure. Mnie chodziło o resztę grafik, jesli nie wszystkie (bo i by nie zaszkodziło ) wersje png i svg - do wyboru.Wiem, znam ten serwis. Postanowiłem wrzucić je na imgur w zwykłym formacie .png oraz rozdzielczości 851 x 315 (domyślnej dla facebookowych zdjęć na tło), by każdy sobie swobodnie pobrał i od razu wrzucił bez walki z GIMPem czy innym programem umożliwiającym konwersję grafiki wektorowej na rastrową.
Pracuję głównie na Adobe Illustratorze oraz Inkscape'ie i wykorzystuję fonty z internetu.
Poprawione.Ja w tej pierwszej grafice dałbym napis na prawo i węża dał po lewej, bo na fejsiku po przysłania napis zdjecie profilowe. W ogole we wszystkich przyslania zdjecie profilowe, wiec wysrodkowany troche nie pasuje, bo zawsze jest nieco przysloniety. (Tylko Rothbard sie broni)