Lewacy wyjebani (?) z Polonii Warszawa ...

Gie

Libnetarianin
219
493
Flaga "Precz z komuną" nie jest ich własnością i jest anty-zamordystyczna. Poza tym jak Murzyn przychodzi na piknik KKK i zaczyna się kozaczyć, to sam jest sobie winien jak ktoś go odstrzeli.
Nie bronię antify. Zauważ po prostu, że gościu oburza się na "szale z 'anty nazi'" i "przemycanie swoich spraw" zamiast kibicowania, kiedy jego grupa sama ma ideologiczne flagi nie związane przecież ze sportem. Imo jest to lekka hipokryzja.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
Nie bronię antify. Zauważ po prostu, że gościu oburza się na "szale z 'anty nazi'" i "przemycanie swoich spraw" zamiast kibicowania,
Ale oni zakłócali kibicowanie i oglądanie meczu. Flagi flagami a mecz meczem. Nikt się wcześniej do nich nie dopierdalał za ich szaliki, dopóki nie zaczęli dymić. Albo przyszli kibicować albo przyszli robić zadymę.
A polityka na stadionach zawsze była. I zawsze była i jest anty-lewacka i pro-rodzinna. Czy to piłka nożna czy to rugby. Taki jest urok kibicowania. Nie można zachęcać do boju swoich przedstawicieli pedalskim i lewackim zachowaniem. Nawet gdyby to był mecz dwóch drużyn, samych lewaków i pedałów zarazem, a na trybunach byliby wyłącznie przedstawiciele środowisk LGBT, to w pewnym momencie zaczęliby się zachowywać prawacko. :>

P

polelum

Guest
Aż się zarejestrowałem żeby wyjaśnić parę rzeczy.
Byłem na tym meczu w młynie i podobnie jak 90% kibiców byłem zażenowany tą napierdalanką.
Co do flagi precz z komuną to nikt jej siłą nie ściągał, tylko narodowcy ją zdjęli tak na wszelki wypadek.
Jeśli chodzi o polonijnych lewaków to w większości są to brudne panczury, a nie żadne LGBT i dają najgłośniejszy doping.
Generalnie prawacy i lewacy to tacy sami państwowcy i szkoda, że wpieprzają się ze swoim zamordyzmem na stadiony.

Do góry Bottom