Kto rządzi światem?

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
Zmierza do tzw. DND/NDD, ale o tym w Polsce oprócz paru ludzi, nikt nie mówi i nie pisze, a NWO to krok pośredni...

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
New Day's Dawn lub Dawn of a New Day

Polecam wykłady p. Jordana Maxwella (pewnie Żyda :)) i ich sprawdzenie z rzeczywistością. Większość rzeczy, o których się dowiaduję sprawdzam, w przeciwieństwie do 99% ludzi (w tym p. Adama Dudy).

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
@GAZDA

Dawn of a New Day:

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=07REkvATHb8[/video]

Szynka

Złota szynka wolnego rynku.
1 209
2 055
@Claude mOnet, znasz się na tym, więc może mi powiesz coś więcej na temat Komisji trójstronnej?
Bo jakiś czas temu przeczytałem newsa, że zarówno nowy premier Włoch jak i nowy premier Grecji należą do tej komisji. Zaciekawiło mnie to bo przeczytałem na Wiki, że organizacja ta została założona przez Davida Rockefellera.

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
@Szyszynka

Ja zajmuje się spiskami przez duże S, CFR to oficjalna organizacja i wbrew pozorom nie stoi na górze. Wejdź sobie na ich stronę, tam są członkowie napisani, zresztą na Wikipedii możesz sobie poczytać kto do niej należy. Z Polski z tego co wiem to należeli lub należą Adam Michnik i Bronisław Geremek (RIP - ten Euro-mędrzec to już na 100% nie, chyba że duchem ;)). No i w ostatnich latach (od lat 70-tych) aktywnie w CFR działa Zbigniew Brzeziński, też jakby amerykański Polak a la Max Kolanko, bardziej amerykański niż Amerykanie...
Acha, no i podejrzewa się Palikota o przynależność, ale z tego co mogłem wyczytać to tylko gdzieś się obijał o Trilateral Commision (raczej mniej ważna niż CFR, ale siostrzana instytucja). Są też inni Polacy co należą do tych 2 instytucji (głownie skupieni w około lewicy laickiej). Zresztą teraz to prawie każdego przyjmą, jak nie jest dziadem, tylko pytanie po co taki ktoś się tam zapisuje - chyba wie o co biega nie? :)
O i wbrew pozorom zainteresuj się "Round Table", bo to najważniejsza "tajno-publiczna" instytucja na świecie, a o niej nikt nie mówi w Polsce, nawet Korwin pieprzył coś o CFR, a nie zająknął nic o Round Table, gdzie się podejmuje faktyczne decyzje...

Ze spisków wynika, że na górze jest tzw. OCTOPUS, być może jest jeszcze coś wyżej, ale to tylko już w opowieściach... i każdy kto się zajmuje tematem OCTOPUS popełnia faktycznego "samobója" np. Danny Casolaro - o tym kiedyś zrobię audycje, bo moja przygoda z NWO i rządem światowym właśnie zaczęła się od niego (jakieś 10 lat temu).

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Odpowiedź na pytanie w tytule :)

12744484_828769700582604_9156009990341400525_n.jpg

Do góry Bottom