Kardaszewski - lewicowiec alternatywny?

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 803
Kardashian nie ma już czasu dla swoich czytelników, bo zakres wrogów mu się powiększył i walczy nie tylko już z korwinistami, ale jeszcze swoją matką. A może dowiedział się, że oddała kiedyś głos na UPR albo KNP? W końcu "szczuć psami korwinowskie bydle", nieprawdaż?

alfa, jak na to trafiłeś? :D

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 882
12 269
Spoko, pewnie bił ją dla jej własnego dobra, tylko ona była zbyt ogłupiona przez korwinistyczne frazesy by to zrozumieć.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 860
Czy to prawdziwa prawda? Nie chcę zabrzmieć, jakbym był zupełnie nieczuły (co z drugiej strony jest w dużej mierze prawdą), ale, jeśli to rzeczywiście on, to to jest... no nie wiem... piękne! Słońce nagle zaświeciło nad moim domem w ten deszczowy dzień. :)

Inn Ventur

Well-Known Member
347
518
Wszystko się zgadza, każdy element układanki wskazuje na Kardasza. Niby żal kobiety, ale debila wychowała sobie sama...

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 467
To na pewno on. Zgadza się imię, wiek, wykształcenie, pierwsza litera nazwiska i wygląd.

Może po prostu chciał jej pokazać jak działa krwiożerczy kapitalizm, gdzie silniejsi gnębią słabszych?
Przy okazji udowodnił, jak konieczna jest państwowa służba zdrowia z przymusem ubezpieczeń. Matka nie przewidziała tego, że własny syn będzie łamał jej żebra więc pewnie by się nie ubezpieczyła, gdyby nie państwowy przymus. Jak widać się przydał :)

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 125
Teraz już wiem, że ta jego książka ma charakter autobiograficzny:

www1261.jpg

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Ja wam mówię, Coke to większy lewak więc go pewnie przebije. :p
Wprawdzie nie taki duży jak jego towarzysz Kardach, ale ma pompkę do roweru, siodełko i łańcuch z kłódką. ;)

Hmm, jaki był stosunek Kardacha do kontroli broni?
Był za bardziej swobodnym dostępem. To go odróżniało od reszty czerwonych. To chyba jedyna pozytywna cecha tego komucha.

deith

Active Member
230
169
Pojebany to on był, ale tego się nie spodziewałem.
No i tradycyjnie, jak na ten typ ludzi - nie przyznaje się do winy, to nie ja! to ludzie są wszystkiemu winni!
55 lat ma? on pobił 80-letnią staruszkę?

Kołkmen odwiedziłeś już kolegę?

Cokeman

Active Member
768
120
Ja wam mówię, Coke to większy lewak więc go pewnie przebije. :p
Wprawdzie nie taki duży jak jego towarzysz Kardach, ale ma pompkę do roweru, siodełko i łańcuch z kłódką. ;)

To ciesz się, że rowerem wolę jeździć na północ jak np na Mazury a nie na ślunzk

Cokeman

Active Member
768
120
Trigger - nie jest ani nie był on moim idolem. Poznałem go osobiście i wobec mnie żadnych aksjomatów nie łamał. Podarował mi nawet swoją książkę. Ja mu napisałem recenzję. Stracił wiele w moich oczach jak okazał się katem dla własnej matki. Tylko po co go mam hejtować skoro on nie hejtuje mnie? Zaraz podniosą się głosy, że z kelthuzem piłem wódkę a na niego plułem a drania Kardaszewskiego bronię. Tylko, że Kardaszewski na mnie właśnie nie pluje a kelthuz robił to i czasami robi nadal.

Cokeman

Active Member
768
120
Bo kumałem wykladnie kolesia. Polecam wykład w siedzibie Niklota. Starałem sie go zrozumiec bo on bardziej do mnie trafial niż bełkot krypola. Idolem zaś nie był. Kolegą - owszem. Pare razy sprzeczalem sie z nim o to ze on chce ze swojej kasty humanistow-filozofow zrobic to samo co chcial Platon - aby wszyscy ich uwielbiali i ich finansowali. Mi ta koncepcja nie odpowiada. Wolę koncepcję Gomułki, który humanistów trzymał za mordę.

Do góry Bottom