Jak pomóc Paulinie?

Imperator

Generalissimus
1 569
3 556
Nie przesadzacie z tym nadmiarem pedalstwa w środowiskach nacjo-zjebniczych? Znacie takie osoby, czy to tylko taki stereotyp?
Nawet w NSDAP takie pederasty jak Roehm to był jednak margines.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Etapy rozwoju u młodego człowieka to kolejno: kościół, szkoła, piwnica. Z wiekiem i doświadczeniem zmieniają się główne ośrodki. Ona jest jeszcze młoda, dajcie jej trochę czasu i niech się nacieszy drugim etapem.

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
Ja bym się wstydził zapraszać kogoś z moich znajomych (z wyższych sfer) tutaj.
Za Dużo lumpen-libertarian gadających o dupczeniu ciągle.
Najpierw trzeba ich upchać do szafy gdzieś, schować i udawać że tutaj takich nie ma (jakiś tygodniowy ban i ukrycie ich postów?)
Inaczej obciach.

To samo się tyczy kobiet - to nie jest odpowiednie miejsce dla nich. (co zresztą widać po współczynnikach)

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Nie pierdol NŚ, to forum jest najlepsze.

Po co mu to mówisz, przecież on i tak nie pierdoli.

Najpierw trzeba ich upchać do szafy gdzieś, schować i udawać że tutaj takich nie ma (jakiś tygodniowy ban i ukrycie ich postów?)
Inaczej obciach.

Grunt to przełamać pierwsze lody. To normalne, że na początku negatywnie reagujemy na nieznane rzeczy i sytuacje. Zawstydzenie da się przezwyciężyć.

Ostatnia edycja:

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
A mi się wydaje że to atrybut przerywów - homo-sapiens wiodący sukcesywne życie to robią, a nie ... gadają o tym.

Gadanie o seksie non stop w męskim gronie = stulejarstwo.

Hehehe, oczywiście, tak samo jak koneserzy motoryzacji nigdy nie gadają o swoich zainteresowaniach, nie wymieniają się informacjami z kumplami. Miłośnicy filmów też nigdy nie gadają o swojej pasji. Pracownicy nigdy nie gadają o robocie. Wali od ciebie prawictwem, tak mi się wydaje :)

Gadanie o seksie non stop w męskim gronie = stulejarstwo.

Po takich tekstach rozpoznaje się właśnie stulejarza :)

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Popieram NŚ-a. Wiem, że zdarzyło mi się (rzadko!) powiedzieć to czy tamto, raz wrzuciłem Kingę Dudę do "fajnych dup", ale obiecuję poprawę i chętnie zasilę szeregi frakcji szlachciców.

D

Deleted member 4683

Guest

Trzeba założyć sto fałszywych wątków ambitnych i "przykryć" nimi te chujowe. Bierzesz jakiś wywiad albo artykuł, dzielisz na fragmenty, potem: kopiuj, wklej i gra gitara. Zanim taki szlachcic dokopie się do prawdy sam nie zauważy jak zacznie dyskutować o ruchaniu dziewczynek.

Do góry Bottom