TwojMiecz
Member
- 30
- 31
Kto nie chciał by tak żyć...
Jak by mi dali takie życie to i ruskim mógłbym byćHmm... Ja tam bym ruskim nie chciał być. Ale kwestia gustu!
Mnie to nie rajcuje.Kto nie chciał by tak żyć...
jo...Kto nie chciał by tak żyć...
Dlaczego?jo...
a bo mnie nie jara...Dlaczego?
-laskiCo w takim życiu jest niby zajebistego?
-laski
-samochody
-multum rozrywek, począwszy od nurkowania skończywszy na skokach ze spadochronem
-możliwość podróżowanie gdzie tylko się chce i kiedy chce
Laski w liczbie mnogiej i do wiadomych celów, to ma McAfee. Wprawdzie cycate, narowiste, czarne gazele mnie nie rajcują, ale ma to towar w liczbie mnogiej i to taki jaki lubi, bo o to chodzi.-laski
Pizdolstwo, a nie auta godne dumnego samca białej rasy kaukaskiej.-samochody
Do tego nie trzeba mieć wielkiej kasy, a same rozrywki godne tęczowego pedałka.-multum rozrywek, począwszy od nurkowania skończywszy na skokach ze spadochronem
Podróżowanie dla samego podróżowania, może mieć wartość jedynie dla pustych istot ludzkich. Gdyby był handlowcem, przemysłowcem, miał inny biznes, albo nawet jakąś pasję, to rozumiem.-możliwość podróżowanie gdzie tylko się chce i kiedy chce
Podróżowanie dla samego podróżowania, może mieć wartość jedynie dla pustych istot ludzkich. Gdyby był handlowcem, przemysłowcem, miał inny biznes, albo nawet jakąś pasję, to rozumiem.
Ja bezdomnych podróżujących amerykańskimi składami towarowymi uznaję za ludzi, a tego AT jako gadającą istotę człekokształtną.
Biznes lub pasję. W pozostałych przypadkach jest to postawa bierna. Jechać gdzieś by zobaczyć to, co stworzyli inni lub co stworzyła natura.Trzeba mieć jakiś konkretny biznes, żeby chcieć poznać jakieś miejsce?
Nie dlatego że ma hajs, a dlatego że jego hajs jest skutkiem jego postawy czynnej. Czyli agresji i gry fair.a Mcafee dlatego, że ma hajs
Biznes lub pasję. W pozostałych przypadkach jest to postawa bierna. Jechać gdzieś by zobaczyć to, co stworzyli inni lub co stworzyła natura.
Do tego nie trzeba mieć wielkiej kasy, a same rozrywki godne tęczowego pedałka.