Hymn Euro 2012 - komentarze, opinie, impresje

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty
D

Deleted member 427

Guest
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NCAERlX3OV4[/video]

Dziś dowiedziałem się o istnieniu tej piosenki i jakkolwiek mam wyjebane na całe te mistrzostwa świata w piłce nożnej, to mam nadzieję, że utwór ten będzie sączył się z głośników częściej niż "Last Christmas" na Boże Narodzenie - chociażby dlatego, że wkurwia postępaków (kokokoko a nie "Last Christmas" oczywiście).

Ja jestem na TAK! :)

A

Anonymous

Guest
A czemu wkurwia? Wreszcie wygrało coś co wpada w ucho :).

Voy

Active Member
386
242
zasadniczo to nie jest hymn euro 2012, tylko hymn polskiej drużyny na euro (cokolwiek by to miało znaczyć)

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Dajcie spokój. Może jest trochę wieśniacki, ale i tak najmniej spośród wszystkich kandydatur. Wieś robiona przez wieś nie jest do tego stopnia wsią, jak wieś robiona przez miastowych.

S

stormtrooper

Guest
Najbardziej mnie rozpierdalają komentarze wszelkich postępowców internetowych, że Polska nienowoczesna, że folklor i skansen - skansen to będzie jak ktoś przejedzie się po polskich drogach (najlepsze z nich - autostrady w stanie przejezdnym) albo koleją.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Nie wiem jaka powinna być muzyka do takiego czegoś. Ale słowa to żenada. Chyba pisane specjalnie pod widzów tvn.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Lud SMS-ami wybrał, już słyszałem komentarze postępowców, że może w pewnych sprawach nie powinno się dawać ludziom decydować (bo koko-spoko to jest poważna sprawa) :D .

Kolejny dowód na to, że lud polski jeszcze nie dorósł do demokracji :) .

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
70d250d36b70a1a4e56dda6267b38fd7.jpg

M

Matrix

Guest

margines

wujek dobra rada
626
84
Mogli nająć jaki Bayer Full do skomponowania, jeszcze by co o wiejskim dymaniu dodali przynajmniej...

MaxStirner

Well-Known Member
2 781
4 723
Nie wiem jaką piosenke powinni wybrać ale wiem że feel wilki i Rodowiczka które kandydowały były tak nudne debilne i do bólu sztampowe że w zasadzie wszystko było wyborem między tandetą A a tandetą B. Na ich korzyść przemówił chyba element zaskoczenia. Jakby wygrały Wilki nikt by nawet nie zauważył że jest jakiś hymn - o tym piszą wszyscy.

Do góry Bottom