Humor z Shout Boxa i Discorda

T

Tralalala

Guest
    1. 22:25 - Donatel:
      Myślenie " Mój dom, moja twierdza " zakłada również prawo do odstrzelenia głowy każdemu kto stanie na mojej wycieraczce, o ile tylko ja poczuję się zagrożony, choćby delikwent - teraz już z raną postrzałową głowy, zawieszał tylko na klamce ulotkę.
    2. 22:27 - Zbyszek_Z:
      Dlatego w stanach narodził się zwyczaj rzucania gazetami spoza posesji.
    3. 22:27 - Zbyszek_Z:
      I co? Dzięki temu mają najlepszych miotaczy na swiecie.
    4. 22:27 - Zbyszek_Z:
      Tacy to pomysłowi ludzie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
  1. 21:14 - Lancaster:
    Einstain, też ogarniał całeczki? on był na bakier z matematyką z tego co wiem
Nie był. To jeden z wielu mitów narosłych poprzez powielanie bzdur. Z matmy był bardzo dobry. W którejś z książek mam fotkę arkuszu ocen szkolnych Einsteina. Z matmą nie miał najmniejszych problemów, podobnie jak z fizyką. Kwasy miał chyba tylko z humanistycznymi przedmiotami.

jkruk2

A fronte praecipitium a tergo lupi
828
2 387
taa bo ja z kolei czytałem, że jego pierwsza żona była niezła z matematyki...niektórzy twierdzą, że była nawet współautorką wczesnych prac

Kelsi

Well-Known Member
1 040
19 972
  1. 10:18 - Solitary Man:
    i Panczewski mi zepsuł liczbę lajków :(
  2. 10:18 - Solitary Man:
    teraz trzeba nabić postów
  3. 10:27 - Ciek:
    Lajki to zło, to z nich bierze się śmieszkizm.
  4. 11:01 - Sputnik:
    Ciek co Ty pierdolisz?! Przecież celem życia sa lajki!
  5. 11:04 - Ciek:
    Planuję przewrót na libnecie, objęcie władzy, wprowadzenie faszyzmu w estetyce i uznanie śmieszków za groszy gatunek człowieka, którego miejsce będzie w wyodrębnionym dziale - gettcie.
  6. 11:05 - Ciek:
    Tak będzie.
  7. 11:05 - Sputnik:
    to tylko kryzys wieku średniego

NoahWatson

Well-Known Member
1 297
3 205
Ja domyślnie używam systemu FOSS, ale jak czasem trzeba uruchomić jakiś program, którego którego nie ma na FOSS to uruchamiam Windowsa. Na pewno trzeba mieć więc jakiś domyślny system i od tego wyboru ewentualnie robić wyjątki.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
  1. 21:49 - Ciek:
    Chętnie bym coś doradził, ale na gruncie zawodowym odniosłem porażkę niemal tak spektakularną jak na gruncie prywatnym, więc nie czuję się kompetentny :)
  2. 21:51 - Gekon:
    cholera dla mnie zawsze byłeś forumowym wygrywem :(
  3. 21:52 - Ciek:
    Jestem kryptoprzegrywem.
Ciek ściemnia. Najlepszym dowodem jego wygrywu jest radiowy głos.

Equality_7-2521

Szołtofag
39
405
Swojska, libnetowa przeróbka:

00:05 - Imperator: was trzeba ruchać i na was zarabiać wy libnetowi polsci introwertycy
[...]
00:07 - Imperator: pogaduszki kurwa na libnecie i koszulki z wężem, to jest wasz majestat, to jest wasza godność!
[...]

00:09 - Imperator: was tylko do Paragwaju zaprowadzić, kazać Rothbarda czytać
[...]

00:10 - Imperator: Mises was będzie ruchał tak jak was Rand nie wyruchała wy libnetowi polscy ekstrawertycy
[...]

00:12 - Imperator: Konkiny, Hoppy, Sierpińskie będą wam odbierały smak życia
[...]

00:12 - Imperator: zresztą... a szkoda strzępić klawiaturę
[...]

Do góry Bottom