D
Polaków nazwała „ścierwem”, a beneficjentów 500 plus „wieśniakami jeba**mi”. Nagranie krąży po sieci
Dużą popularnością w mediach społecznościowych cieszy się nagranie autorstwa kobiety, która postanowiła skrytykować osoby noszące maseczki. Na filmiku Katarzyny Żukiewicz nie zabrakło wulgaryzmów, pochwały dla Adolfa Hitlera oraz krytyki osób korzystających z programów socjalnych. „Jakby wam...zdrowie.wprost.pl
a oto nagranie
a tu inny popis fristaljowy tej pani
Czyżby Zbyszkowi Stonodze rosła konkurencja w spódnicy?
View attachment 7336
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale w Polsce obowiązkiem jest posiadanie aplikacji na telefon podczas przebywania na kwarantannie.
A kiedy ty wracasz do nas na DC? BTW...Maksymiliany już nie mam wiec incelowskie zagrożenie dla was przepadłoPrzecież jej nie instalował, i nawet coś podobnego powiedział. I o tym jest cały screen.
Ludzie, zanim coś napiszecie, to przeczytajcie. Albo nie piszcie głupot po pijaku.
A kolok9 niech się oduczy pisania posta pod postem, jest opcja edytuj od tego. Forum, to nie czat, by używać entera co zdanie.
Niewykonanie zadania oznacza, że po prostu nie mogli zdalnie sprawdzić Twojej obecności w domu. To tak jakbyś nie miał tej aplikacji. Bez tej aplikacji po staremu po prostu policja będzie przyjeżdżać, by sprawdzić czy nie łamiesz kwarantanny (wyszedłeś z domu).Prawda panowie, mogłem wszystko zmieścić w jednej edycji posta, ale dawno nic tak mnie nie zirytowało jak państwowy urząd żądający pod groźbom grzywny posiadania ich inwigilującej aplikacji. Dodatkowo jeszcze ta aplikacja z tego co głosi bełkot na ich stronie bo przecież nie będę tego sam pobierał, co jakiś czas wymyśla jakieś zadania których niewykonanie może spowodować przyjazd policji ! Nie żartuje, serio coś takiego jest zawarte na tej stronce co wysłałem powyżej.