[humor] Różne ROTFLE ...

C

Cngelx

Guest
na bank jest z karachana (taki polski 4chan), Polska tam jest nazywana Cebulandią, podkręty z Korwina też są standartem.
Akurat "polski 4chan" to bardziej portal wykop.pl niż karachan.

Karachan jest dość specyficzny i na przykład 4chanowi krzykacze zwani "anonimowymi" są tam słusznie postrzegani, jako banda gimbusów.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Rozmowa na szaucie zainspirowała mnie do stworzenia poniższych propagandowych obrazów. Jak wiemy, problemem libertarian jest małe wsparcie ze strony powszechnie poważanych przez lud autorytetów. Musimy wziąć sprawy w swoje ręce, gdyż nikt tego za nas nie zrobi. Trzy postacie - dla każdego coś miłego. Wystarczy wydrukować, schować do portfela i w razie polemiki - ocenić rozmówcę, wybrać odpowiednie zdjęcie i szach mat!

1r56pi.jpg

516kj6.jpg

ea5qp5.jpg

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 726
I potem będą na Wikipedii wyjaśniać, że to fałszywe cytaty ;)
Piłsudskiemu należy włożyć w gębę coś mocniejszego, prostego, wojskowego... jakąś "konstytutę-prostytutę", którą miał w zwyczaju.

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Bardzo dawno temu wysłałem maila do Korwina i kiedy po kilku latach znalazłem go przypadkiem, miałem z niego niezły ubaw. Uprzedzam, że treść tego maila jest idiotyczna, więc jak chcecie czytajcie.

Nienawidze demokracji bardziej niż pan i zamierzam ją obalic.Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem ten ch*lerny system upadnie w ciągu 3 lat.Potrzebuje na ten cel jedynie pieniędzy lub znajomości.W tym projekcie przewiduje udział od 2 do 15 osób. W zamian za współpracę mogę zapewnic im imunitety i zmniejszyc podatek do 10% po wprowadzeniu monarchii.Jeśli chce się pan dowiedziec więcej niech odpisze na mojego e-maila.Czemu zależy mi na obaleniu systemu? Powód jest prosty - nie chce byc trybikiem w maszynie , chce byc kimś więcej niż zwykłym obywatelem.Jeśli pan nie odpisze czy mógłby pan przesłac tego e-maila do jakiegoś biznesmena.

Gie

Libnetarianin
219
492
Podpisałeś się imieniem i nazwiskiem? Jeżeli nie, to pewnie Korwin tego nawet nie zobaczył, bo podobno każe sekretarce odsiewać i wyrzucać anonimy. A tekst rzeczywiście bekowy :)

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 785
Zaginasz system.

Lancasterze, wydaje mi się, że powinieneś napisać jednak tę książkę. Ale nie beletrystykę lecz autobiografię. "Jak tysiącem sposobów próbowałem obalić III RP."

Rozdział I. "Do czwartku".

Rozdział II. "Email do jakiegoś biznesmena"

Rozdział III... ... ...

Temat do grupowego pisania opowieści już istnieje, pomożemy Ci. :D

Do góry Bottom